Deník moderního makléře

Nové Boroviny: moderní novostavba v Kladně

06.03.2023
Futurino s.r.o.

Co je v životě jedním z nejdůležitějších faktorů pro spokojený a plnohodnotný život? Nepochybně střecha nad hlavou. Zázemí, kde trávíme značnou část našeho života, by plně mělo odpovídat našim životním potřebám, ale také přáním a snům.

Bydlete u Vltavy: Luxusní byty na prodej v Praze 4

06.03.2023
Futurino s.r.o.

Projekt Zahálka v Praze představuje moderní luxusní bydlení, které kombinuje špičkovou architekturu a design s prvotřídním vybavením. Tyto exkluzivní byty nabízejí nejen výhled na krásy Prahy, ale také prostorné interiéry plné světla, vysokou úroveň bezpečnosti a soukromí. Dopřejte si kombinaci luxusu, pohodlí a krásné architektury.

Jak si vybrat dodavatele elektřiny?

06.03.2023
Futurino s.r.o.

V dnešní době si můžete vybírat z mnoha různých dodavatelů elektřiny. Vybrat tu nejlepší možnost není vždy snadné, ale pokud věnujete pozornost několika důležitým faktorům, jistě vyberete správně. Ať už jde o samotnou cenu, kvalitu služeb či zákaznický servis.

Pokračování spolupráce s realitním portálem eurobydleni.cz

21.02.2023
Česká Společnost Realitní

Česká Společnost Realitní (ČSR) a Eurobydleni.cz nedávno oznámily prodloužení své spolupráce v oblasti realitních služeb. Spolupráce mezi těmito dvěma subjekty začala v roce 2020 a díky úspěšné spolupráci se rozhodly pokračovat i nadále.

Jak budete hospodařit s vodou? Zásadní otázka nejen při výstavbě nového domu

30.01.2023
Futurino s.r.o.

Hospodaření s vodou se stává i pro domácnosti stále palčivější otázkou. Ekologové varují, že vody bude kvůli rostoucím problémům se suchem stále méně. Ekonomové zase upozorňují na nevyhnutelné zdražování. Cestou ke zmírnění těchto rizik je efektivnější nakládání s vodou. Pamatovat byste na to měli již při samotné výstavbě nového domu.

Úsporné moderní bydlení se zahradou navrhne architekt. Brno je funkční ukázka

30.01.2023
Futurino s.r.o.

Historie se zvláštním způsobem opakuje, a tak se v dnešním stavitelství skvěle uplatňuje funkcionalismus. Tento styl vznikl ve 20. letech minulého století a brzy se stal miláčkem volnomyšlenkářských lidí. Pro jeho praktičnost, jednoduchost a úspornost si ho oblíbil i podnikatelský génius Tomáš Baťa. Bydlení na míru vám přesně v tomto duchu vymyslí i současní architekti. Brno přitom využijte k prohlídce funkcionalistických objektů, ať víte, jakou domácnost tím získáte. Nyní nastudujte hlavní principy a výhody této pokrokové architektury.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist