Obchodní podmínky – platební brána

Čl. I. – Úvodní ustanovení

1. Tyto obchodní podmínky vydává Sqele s.r.o., výhradní vlastník realitního portálu www.eurobydleni.cz a realitního sw Urbium - Eurobydleni, se sídlem Pražská 988, 430 01 Chomutov, IČ: 25046799, DIČ: CZ25046799 (dále jako „Sqele s.r.o.“), za účelem úpravy práv, povinností a vztahů mezi Sqele s.r.o. a uživateli specifikovanými dále v čl. II těchto obchodních podmínek (dále jako „klient“) v souvislosti se správou plateb za služby v realitním sw Urbium - Eurobydleni a plateb realitního portálu www.eurobydleni.cz, u klientů, kteří se rozhodnout využívat tuto službu Sqele s.r.o., (dále také jako „platba“).

2. Tyto obchodní podmínky specifikují práva a povinnosti Sqele s.r.o. a klienta při realizaci platby uvedené v odstavci 1 prostřednictvím platební brány specifikované níže.

Čl. II. – Předmět plnění

Předmětem plnění je úhrada plateb za služby v realitním sw Urbium - Eurobydleni a plateb realitního portálu www.eurobydleni.cz, a to prostřednictvím platební brány dostupné po přihlášení uživatele do interní šásti.

Čl. III. – Platební podmínky

1. UTB akceptuje platby on-line platební kartou typu VISA, VISA electron, MasterCard, Maestro (dále jen „platební karta“). Poplatky za transakce provedené platební kartou klienta hradí Sqele s.r.o.. Poplatek je uhrazen okamžikem připsání na bankovní účet prodávajícího ze strany Sqele s.r.o..

2. Způsob úhrady platební kartou je napojen na platební bránu GP webPay, která poskytuje zabezpečenou technologii přijímání platebních karet a on-line bankovních převodů. Čísla platebních karet zadává klient pomocí zabezpečeného a důvěryhodného kanálu společnosti Global Payments s. r. o., IČ: 04235452, DIČ: CZ04235452, se sídlem V Olšinách 626/80, 100 00 Praha 10.

Čl. IV. – Reklamace služeb

1. K hlášení reklamací použijte e-mailovou adresu info@eurobydleni.cz, na kterou jsou zasílány reklamace týkající se chybně provedených plateb i technických problémů při platbě.

2. Klient je povinen reklamovat nesprávně poskytnutou službu bez zbytečného odkladu, nejpozději však do 7 dnů od provedené platby.

3. Sqele s.r.o. je povinna vyřídit reklamaci do 30 dnů ode dne jejího nahlášení na e-mailovou adresu uvedenou v prvním odstavci tohoto článku.

Čl. V. – Ochrana osobních údajů

1. Sqele s.r.o. se zavazuje plně respektovat důvěrný charakter osobních a firemních dat klienta, která jsou zabezpečena proti neautorizovanému přístupu a chráněna proti zneužití. Data týkající se klienta jsou uchovávána v souladu s příslušnými právními předpisy, zejména pak s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/79 (GDPR) a dalšími právními předpisy platnými a účinnými na území České republiky. Údaje, které klient zadává, jsou nezbytné pro identifikaci klienta a jsou použity k realizaci platby včetně nezbytných účetních operací a identifikaci bezhotovostních plateb.

2. Osobní data a údaje o nabití a stavu konta jsou ukládány v databázi s přísným zabezpečením proti zneužití a jsou poskytovány třetím stranám pouze v případech, kdy je to vyžadováno legislativou České republiky. Klient má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti klienta odstranit z databáze, pokud to není v rozporu s legislativou České republiky.

Čl. VI. – Závěrečná ustanovení

1. Smluvní vztah mezi Sqele s.r.o. a klientem se řídí příslušnými vnitřními normami Sqele s.r.o., které jsou umístěny na elektronické adrese https://www.eurobydleni.cz/dokumenty/text/12784. Otázky, které nejsou výše uvedenými dokumenty upraveny, se řídí českým právním řádem.

2. Tyto obchodní podmínky nabývají účinnosti dne 1. 9. 2022.

3. Sqele s.r.o. si vyhrazuje právo na změnu těchto obchodních podmínek. Každá nová verze obchodních podmínek je označena datem účinnosti a je dostupná ve veřejné části webových stránek https://www.eurobydleni.cz v nabídce Dokumenty.

4. Pokud některé ustanovení obchodních podmínek ztratí svou platnost, zůstávají ostatní ustanovení nedotčena a pro tímto vzniklou mezeru se použije smysl a účel odpovídající ustanovení platných českých právních předpisů

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist