Deník moderního makléře

Nevíte, kam s letními věcmi na zimu? Máme řešení

19.12.2022
Futurino s.r.o.

I když je bydlení v prostorném rodinném domě stále u spousty lidí preferovanější než bydlení v panelákovém bytě, současná situace je taková, že se mnozí spokojí i s podnájmem. Ten pochopitelně oproti bydlení v domě nabízí celou řadu výhod, hlavně úsporu práce. Nemusíte se totiž starat o zahradu, ani o dům jako takový.

Jak pomůže bublinková fólie během stěhování

14.12.2022
Secupack, s.r.o.

Stěhování nemusí být noční můra a nemusí se během něj ani nic rozbít. A co vám s tím pomůže? Stěhování je náročný proces, který si usnadníte tím, že se na něj dobře připravíte. Uděláte si časový plán, vyřídíte organizační náležitosti od logistiky až po nákup obalů.

Somfy – chytrá domácnost pro jednodušší život

13.12.2022
Futurino s.r.o.

V mnoha oblastech najdou využití pokročilé technologie, které nám umožňují usnadnit si každodenní činnosti. Chytrá domácnost je jednou z nich – díky automatizaci zvládnete ovládání různých prvků na pár kliknutí. Má to přitom řadu výhod.

Estetické nedostatky na podlaze snadno zamaskujete kusovým kobercem

29.11.2022
Futurino s.r.o.

Hlavním důvodem, proč jsou kusové koberce tak populární, je jejich vysoce atraktivní vzhled. V interiéru dokáží navodit osobitou atmosféru a zcela změnit původní charakter místnosti. Nabídka je velmi pestrá a z široké palety barev si vybere opravdu každý

Obohaťte svou domácí pracovnu o elektrický stůl

21.11.2022
Futurino s.r.o.

Hledáte do své pracovny moderní prvek, který by ji obohatil, a ještě více zútulnil? Zkuste jí dodat unikátní nádech pomocí elektrického polohovatelného stolu, se kterým se vám ke klasickému stolu zkrátka nebude chtít vrátit. Díky němu totiž dosáhnete maximálního pohodlí a získáte moderní řešení i maximální flexibilitu při zpracovávání svých projektů. Dnešní článek jsme zaměřili právě na tyto futuristické stoly, díky kterým se již k běžnému stolu nebudete chtít vrátit.

Plynový kotel nebo tepelné čerpadlo – co je lepší?

03.11.2022
Futurino s.r.o.

Jaký zdroj vytápění je pro vás nejvýhodnější? Při výpočtu ceny za topení nemůžete brát v úvahu pouze náklady na palivo, ale zvážit i celou řadu dalších faktorů. Aby bylo vaše rozhodování snazší, přinášíme vám přehledné porovnání plynových kotlů a tepelných čerpadel a položek, které musíte při svém rozhodování zvážit. Díky tomu zjistíte, který zdroj vytápění je pro vás nejlepší.

Chcete se stát také autorem a přispívat na moderní blog o nemovitostech?

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist