Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.4 z 5 (29 hodnocení)

Žatecko-Chomutovsko - Veliká Ves u Podbořan - prodej zemědělské farmy s pozemky cca 4,3 ha

17 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Zemědělský objekt
  • lokalita: Okraj obce
  • pozemek: 43000 m2

Žatecko-Chomutovsko obec Veliká Ves u Podbořan. Nabídka na koupi farmy bývalého zámeckého statku s pozemky 4,3 ha. Statek tvoří uzavřený celek ze všech čtyřech stran obklopený budovami a areál proto poskytuje naprosté soukromí. Veškeré pozemky přiléhají přímo na statek a tvoří s areálem jeden souvislý územní celek. Areál se nachází na konci malé obce a nemá kolem sebe již žádné sousedy, takže provoz areálu žádným způsobem neruší obyvatele obce a obyvatelé obce nenarušují klid a soukromí vlastníků statku. Téměř celý areál je již po celkové rekonstrukci, jen budova bývalého kravína vyžaduje rekonstrukci, i když i v současném stavu je dobře využitelný (např. pro ustájení ovcí, pro volný chov drůbeže, pštrosů, jako sklad). Areál zahrnuje tyto objekty: dům majitele s moderním bytem 5+1, stáje pro ustájení 30 koní, chlévy pro skot a drobné zvířectvo, bývalý kravín 15x50m, menší mlékárnu, saunu, posilovnu, garáže, dílnu, budovu klubovny s barem a s vlastní kuchyní. Oplocené výběhy navazují přímo na statek. Statek se nachází v blízkosti místního rybníka, další vlastní menší rybník je vybudován přímo na statkových pozemcích. Vše v rovině, velmi kvalitní půda. El.220/380V. Veřejný vodovod + vlastní tři kopané studny. Odpadní vody jsou svedeny do obecní ČOV. Vytápění bytu majitele ústřední s novým elektrokotlem. Statek je vhodný pro chov koní (původní záměr), skotu, ovcí, lesní zvěře (výhodou je přístup k vlastnímu napájecímu rybníčku), pro zřízení soukromé zoologické zahrady, chovné stanice psů apod. S ohledem na uzavřenost objektu budovami ze všech čtyřech stran je areál s ohledem na snadné zajištění bezpečnosti proti zcizení a průniku cizích osob, vhodný např. i pro garážování a opravy autoveteránů, vojenských veteránů (budovy a pozemky uvnitř areálu jsou dostatečně velké a prostorné i pro tuto komoditu). Výhodou jsou i příznivé dopravní vzdálenosti. Podbořany 10km, Žatec 20km, Chomutov 25km, Praha 80km, Karlovy Vary 40km. Nabízíme Vám touto cestou velmi zajímavou kupní příležitost. Za sympatickou kupní cenu máte možnost získat velký soubor nemovitostí převážně v dobrém stavebně-technickém stavu. Nenechte si ji ujít. K dispozici máte i anglickou versi dle Vaší volby v záhlaví inzerátu. Je možnost přikoupení jízdárny koní (600m2) nacházející se cca 20m před statkem, kterou lze využít i jako sklad. Dále je možnost přikoupení zámečku navazujícího stavebně na statek za cenu 2 mil. Kč. Volejte kdykoli. Prohlídky jsou možné i o víkendu.

Prodej zemědělského objektu Veliká Ves, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 2 podlaží, topení je řešeno jako lokální tepelné čerpadlo, o ploše 43000 m2, pozemek o velikosti 43000 m2, se zastavěnou plochou 2500 m2, případně vybírejte i tady, Zemědělské objekty Chomutov, blízké okolí lze popsat jako oblast rekreační, venkovská, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Základní info

Evidenční číslo:
857
Typ:
Komerční nemovitosti, Zemědělský objekt prodej
Adresa:
Veliká Ves, Chomutov
Cena:
17 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Cena k jednání, vč. právního servisu, vč. provize RK.
Stav:
Dobrý
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Plochy

Plocha pozemku:
43000 m2
Plocha užitná:
43000 m2
Plocha zastavená:
2500 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Dopravní dostupnost

Autobus

Charakter okolí objektu

Venkovská,Rekreační


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist