Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.1 z 5 (14 hodnocení)

Vyhradně nabízím Vám k prodeji byt 3 +kk 143,2 m2+terasa +sklep+ garažové stání v domě , v 1NP.

11 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 138 m2
  • 1. podlaží
  • Výtah
  • Sklep
  • Garáž
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce

Výhradně nabízím Vám k prodeji byt 3+kk+terasa +sklep+ garážové stání v domě , 143,2m2 který se nachází v 1 NP cihlového domu s výtahem na adrese ul. Sazovická Praha Zličín. Byt se nachází v pohodlné a atraktivní lokalitě a nabízí vše, co potřebujete pro pohodlné rodinné bydlení. Popis nemovitosti a výměry: Předsíň 17,8m2, koupelna 7,4 m2 , obývací pokoj +KK 46,9m2, pokoj 13,4m2, pokoj 14,4m2, komora 3,6m2, WC 1,6m2, komora 3,2m2, sklep 2,3m2, prostorná terasa 32,6m2. Budete nadšeni jeho unikátními vlastností - velkou neobvyklou terasou . Zde si budete moci užívat čerstvého vzduchu a krásných výhledů. Byt také nabízí další prostory, které vám zpříjemní život a zajistí organizované a pohodlné bydlení. Máte k dispozici komoru a šatnu, stejně jako prostornou chodbu. Koupelna se sprchovým koutem a WC zvlášť, což zaručuje maximální komfort. Kromě toho k bytu patří sklep a velké parkovácí stání v domě . Budete mít dostatek prostoru pro uložení všech potřebných věcí. Byt je nabízen částečně zařízený. S jeho prostornými a světlými místnostmi, vhodným umístěním oken a krásným výhledem na klidný dvůr a zeleně, je to ideální domov pro rodinu. Poloha bytu je také jeho výhodou. V blízkosti je stanice metra Zličín, obchodní centrum, s novou školou a další občanskou strukturou, které zlepší váš životní komfort. Nezmeškejte tuto příležitost koupit jedinečný a zajímavý byt!

Prodej bytu 3+kk Praha, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 6 podlaží, topení je řešeno jako ÚT plynové, o ploše 138 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 3+kk , je vybaven či je k dispozici terasa, garáž, výtah, sklep, zařízeno částečně nábytkem, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, ve vybavení také naleznete internet, kabelová televize, kabelové rozvody, telefon, blízké okolí lze popsat jako oblast komerční, obchodní, obchodní a obytná, obytná, rekreačně nevyužitá, rekreační, venkovská, lze také popsat jako bezbariérové bydlení, bydlení pro rodiny, studentské bydlení, novostavba, nízkoenergetický, developerský projekt, bydlení pro zaměstnance, mezi IS se můžete těšit na 230V, internet, telefon, plyn, voda, pitná, kanalizace, elektro je zavedeno, a to 230V.

exclusively offering for sale an apartment 3+kk+terrace+basement+garage space in a building, 143.2m

I am exclusively offering for sale an apartment 3+kk+terrace+basement+garage space in a building, 143.2m2, which is located on the 1st floor of a brick building with an elevator at ul. Sazovická, Prague, Zličín. The apartment is located in a convenient and attractive location and offers everything you need for comfortable family living. Property description and dimensions: Entrance hall 17.8m2, bathroom 7.4m2, living room + bedroom 46.9m2, bedroom 13.4m2, bedroom 14.4m2, storage room 3.6m2, WC 1.6m2, storage room 3.2m2, cellar 2.3m2, spacious terrace 32.6m2. You will be delighted by its unique features - a large unusual terrace. Here you will be able to enjoy fresh air and beautiful views. The apartment also offers other spaces that will make your life more pleasant and ensure an organized and comfortable living. You have a pantry and a dressing room, as well as a spacious hallway. Bathroom with separate shower and toilet, which guarantees maximum comfort. In addition, the apartment includes a cellar and a large parking space in the building. You will have enough space to store all the necessary things. The apartment is offered partially furnished. With its spacious and bright rooms, convenient placement of windows and a beautiful view of the peaceful courtyard and greenery, it is an ideal home for a family. The location of the apartment is also its advantage. Nearby is the Zličín metro station, a shopping center, with a new school and other civic structures that will improve your living comfort. Don't miss this opportunity to buy a unique and interesting apartment!

Základní info

Evidenční číslo:
309
Typ:
Byty, 3+kk prodej
Adresa:
Sazovická, Praha 5, Praha-Zličín, Zličín, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena:
11 000 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
138 m2
Plocha sklepa:
3 m2
Plocha terasy:
32 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
4
Počet koupelen:
1
Počet garáží:
1
Počet parkovacích míst:
1
Počet pokojů:
3
Počet nebytových prostor:
1
Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
6
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Sklep, Zařízeno částečně nábytkem, Výtah, Garáž, Terasa

Inženýrské sítě

Kanalizace, Voda, pitná, Telefon, Internet, 230V, Plyn

Charakteristika objektu

Bezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny, Studentské bydlení, Novostavba, Developerský projekt, Bydlení pro zaměstnance, Nízkoenergetický

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, Metro, MHD

Vybavenost v okolí

Zdravotnická zařízení, Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Škola, Školka, Úřady

Charakter okolí objektu

Obchodní,Venkovská,Rekreační,Rekreačně nevyužitá,Obytná,Komerční,Obchodní a obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist