Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.4 z 5 (12 hodnocení)

Rodinný dům pro spokojený život

29 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Skeletová
  • obytná: 203 m2
  • zastavěná: 159 m2
  • pozemek: 870 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce
  • Parkování

Hledáte moderní rodinný dům v Praze v lukrativní a klidné lokalitě? Pak Vás zaujme tento rodinný dům o dispozicích 6+1, který je situován v klidné rezidenční části Hostivic. V domě si budete užívat kromě praktické dispozice, kterou můžete i dále přizpůsobit Vašim potřebám, také slunečnou a tichou atmosféru a orientaci na všechny světové strany.
Srdce domu tvoří prostorný obývací pokoj (50m2) s orientací do rozlehlé zahrady na severozápad a kuchyň s orientací do poklidné ulice na jihovýchod. Kuchyň (15m2) je navržena tak, abyste z ní měli co nejlepší přehled o dění v domě, to znamená, že je zajištěn výhled do zahrady, do obývacího pokoje i na ulici. Ke kuchyni patří také spíž na potraviny. Z centrální haly je přístup do obývacího pokoje a dalších místností v přízemí: do ložnice s vlastní koupelnou s wc, do pracovny, další koupelny a technické místnosti.
V 1. patře jsou další tři pokoje a třetí koupelna s vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly. Pokoje v 1. patře mají přístup na terasu, která po obvodu obepíná dům. Topení a ohřev vody jsou řešeny tepelným čerpadlem. V domě je podlahové vytápění, příprava na krb a umístění solárních kolektorů na střechu.
Dům je promyšlen tak aby ho bylo možné jednoduše rozdělit na 3 bytové jednotky dvě v přízemí a třetí v patře.
Dům je bytelně postaven na pilotech v hloubce 8m a nosná konstrukce je ze železobetonového skeletu, máte tak zaručenou naprostou kvalitu stavby a vysokou životnost.
Zahrada je orientována na severozápad do klidu a do soukromí nezastavitelné plochy zeleně směrem k potoku. Na zahradě je také vybudována příprava na bazén.
Dům je zabezpečen kamerovým systémem.
Strategická poloha domu Vám ušetří čas - jen 5 minut pěší je zastávka autobusu s dojezdem do centra Prahy za 15 minut, na Pražský okruh se dostanete autem za pouhých 5 minut a na letiště za 10 minut.
V místě také najdete kvalitní občanskou vybavenost - mateřskou, základní školu, uměleckou školu i gymnázium, stejně tak potřebné obchody, služby a dobré restaurace. Lékařskou péči získáte v hostivické poliklinice u sv. Jakuba.
Chvíle relaxace můžete trávit v 112ha velké přírodní oblasti hostivických rybníků, která je jen pár minut od domu, nebo si kousek popojet na Křivoklátsko.
Nabídková cena je 29.950.000,- Kč a je to cena vč. provize a všech nákladů na převod. Koupě se dá jednoduše financovat hypotékou. Vzhledem k lokalitě, dispozicím a standardu se jedná o ideální dům pro spokojené rodinné bydlení. Pro kompletní informace, fotodokumentaci, virtuální prohlídku a domluvení se na prohlídce mě prosím kontaktujte na tel 739 343 871 nebo emailu daniel@kotula.cz. Těším se na viděnou.

Prodej rodinného domu Hostivice, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 203 m2, pozemek o velikosti 870 m2, se zastavěnou plochou 159 m2, a zahradou 711 m2, případně vybírejte i tady, Rodinné domy Praha západ, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, nezařízeno nábytkem, zahrada, ve vybavení také naleznete telefon, internet.

Family house for a happy life

Are you looking for a modern family house in Prague in a lucrative and quiet location? Then you will be interested in this family house with a layout of 6+1, which is situated in a quiet residential area of Hostivice. In addition to the practical layout, which you can further adapt to your needs, you will also enjoy a sunny and quiet atmosphere and orientation to all cardinal points. The heart of the house consists of a spacious living room (50m2) with orientation to the large garden to the northwest and a kitchen with orientation to the quiet street to the southeast. The kitchen (15m2) has been designed to give you the best possible view of what is going on in the house, that is, it provides a view of the garden, the living room and the street. The kitchen also includes a food pantry. From the central hall there is access to the living room and other rooms on the ground floor: a bedroom with en-suite bathroom with wc, a study, another bathroom and a utility room. On the 1st floor there are three more bedrooms and a third bathroom with bath, shower and two sinks. The rooms on the 1st floor have access to the terrace that surrounds the perimeter of the house. Heating and water heating are solved by a heat pump. The house has underfloor heating, preparation for a fireplace and placement of solar collectors on the roof. The house is designed so that it can be easily divided into 3 residential units - two on the ground floor and a third on the first floor. The house is solidly built on piles at a depth of 8m and the supporting structure is made of reinforced concrete skeleton, so you are guaranteed absolute quality of construction and high durability. The garden is oriented to the north-west into a quiet and private undevelopable green area towards the stream. The garden is also built in preparation for a swimming pool. The house is secured by a camera system. The strategic location of the house will save you time - just 5 minutes on foot there is a bus stop with access to the center of Prague in 15 minutes, the Prague ring road can be reached by car in just 5 minutes and the airport in 10 minutes. You will also find quality civic amenities - a kindergarten, primary school, art school and gymnasium, as well as the necessary shops, services and good restaurants. Medical care can be obtained at the St. James Polyclinic in Hostivice. You can spend moments of relaxation in the 112ha large natural area of Hostivice ponds, which is just a few minutes from the house, or take a short drive to Křivoklátsko. The offer price is 29.950.000,- CZK and it is the price including commission and all transfer costs. The purchase can be easily financed with a mortgage. Due to the location, layout and standard, this is an ideal house for happy family living. For full information, photo documentation, virtual viewing and to arrange a viewing please contact me on tel 739 343 871 or email daniel@kotula.cz. I look forward to seeing you.

Základní info

Evidenční číslo:
0291
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Ke Stromečkům, Hostivice, Praha západ
Cena:
29 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
vč. provize, právního servisu a všech poplatků
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Skeletová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
870 m2
Plocha užitná:
203 m2
Plocha zastavená:
159 m2
Plocha zahrady:
711 m2
Plocha terasy:
59 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
1
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Energetická náročnost:
91 kWh/m2

Vybavení objektu

Parkování, Terasa, Nezařízeno nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

Silnice, Vlak, Autobus, MHD, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist