Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.5 z 5 (36 hodnocení)

REZERVACE. Prodej vily a apartmánu, 350m2 s dvougaráží na pozemku 1600m2, Divišov, Benešov

15 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Vila
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 350 m2
  • pozemek: 1600 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • Garáž

REZERVACE. Prodej velkorysé vily (305m2), samostatně stojícího apartmánu (45m2), dvougaráže, nadstandardního krytého bazénu na pozemku (1600m2) v klidné lokalitě s krásnými výhledy ve vilové čtvrti v Divišově. Divišov je městys nedaleko Benešova s veškerou občanskou vybaveností, s výbornou dostupností z metropole po dálnici D1 (do 30min).

Dispozice rodinné vily 5+kk zahrnuje dvě podlaží. Přízemí - vstupní chodba, technická místnost, hala, ložnice s vlastní koupelnou a přípravou pro kuchyň - možno využít jako samostatnou garsonku pro hosty, obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a krbem, koupelna. Dominantou celého přízemí je reprezentativní otevřený prostor obývacího pokoje s přímým vstupem na terasu a do zahrady s bazénem a letním posezením, dále velkolepá hala se schodištěm do druhého podlaží. V prvním patře jsou 3 prostorné ložnice, všechny s vlastní šatnou, jedna ložnice s vlastní koupelnou, na stejném podlaží je také samostatná koupelna, hala a vstup na terasu. Nábytek není součástí prodeje.

V samostatném objektu na pozemku je dvougaráž, v jejíž jedné polovině je zahradní kuchyň, která je využívaná přes léto a k ní přiléhající terasa. V prvním patře stejného objektu je samostatný byt 2+kk. Jeho dispozici tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice s manželskou postelí a koupelna s toaletou. Apartmán byl v minulosti využíván k pronájmu.

Zahradě dominuje velkorysý krytý bazén o rozměrech 5x10m s protiproudem a vyhříváním. Ze zahrady jsou nádherné výhledy do krajiny, je osázena vegetací, k odpočinku vybízí malá japonská zahrada.

Na pozemku je také umístěn samostatný objekt pro uložení zahradního náčiní a druhou polovinu tvoří dílna.

Divišov je městys s veškerou občanskou vybaveností. V obci naleznete obchody, restaurace, zdravotní středisko, školu, školku, poštu, lékárnu, knihovnu, koupaliště. Obcí prochází cyklostezky, na své si přijdou také turisté. V blízkém okolí najdete Český Šternberk, zámek Jemniště a další turistické cíle. Výborná dostupnost do metropole, blízké napojení na dálnici D1.

Energetická náročnost budovy: C
Měsíční náklady: 15.000 Kč (plyn, elektřina, voda, odpad) ID nemovitosti VER0162-0001.

Prodej vily Divišov, stav je uveden jako velmi dobrý, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 350 m2, pozemek o velikosti 1600 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Vily Benešov, je vybaven či je k dispozici garáž.

Sale of a villa and apartment, 350m2 with a double garage on a plot of 1600m2, Divišov, Benešov

Sale of a generous villa (305m2), a detached apartment (45m2), a double garage, an above-standard indoor pool on a plot of land (1600m2) in a quiet location with beautiful views in a residential area in Divišov. Divišov is a town near Benešov with all civic amenities, with excellent accessibility from the metropolis via the D1 highway (within 30 minutes). The layout of the 5+kk family villa includes two floors. Ground floor - entrance hall, technical room, hall, bedroom with private bathroom and preparation for kitchen - can be used as a separate studio for guests, living room with kitchen, dining room and fireplace, bathroom. The dominant feature of the entire ground floor is the representative open space of the living room with direct access to the terrace and the garden with a swimming pool and summer sitting area, as well as a magnificent hall with a staircase to the second floor. On the first floor there are 3 spacious bedrooms, each with its own dressing room, one bedroom with its own bathroom, on the same floor there is also a separate bathroom, a hall and an entrance to the terrace. Furniture is not included in the sale. In a separate building on the property there is a double garage, in one half of which there is a garden kitchen that is used during the summer and an adjoining terrace. On the first floor of the same building there is a separate apartment 2+kk. It has a living room with a kitchenette, a bedroom with a double bed and a bathroom with a toilet. The apartment was used for rent in the past. The garden is dominated by a generous indoor swimming pool measuring 5x10m with counter current and heating. The garden offers wonderful views of the landscape, it is planted with vegetation, and a small Japanese garden invites you to relax. There is also a separate building on the property for storing garden tools, and the other half is a workshop. Divišov is a town with all civic amenities. In the village you will find shops, restaurants, a health center, a school, a kindergarten, a post office, a pharmacy, a library, and a swimming pool. Cycle paths pass through the village, and tourists will also enjoy themselves. In the nearby area you will find Český Šternberk, Jemniště castle and other tourist destinations. Excellent accessibility to the metroOpole, close connection to the D1 highway. Energy efficiency of the building: C Monthly costs: CZK 15,000 (gas, electricity, water, waste)

Základní info

Evidenční číslo:
VER0162-0001
Typ:
Domy, Vila prodej
Adresa:
Vrcha II, Divišov, Benešov
Cena:
15 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
rezervace
Stav:
Velmi dobrý
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
1600 m2
Plocha užitná:
350 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist