Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

4 z 5 (50 hodnocení)

Pronájem slunného bytu 3+kk, Brno - Horní Heršpice, ul. Bednářova, balkon, francouzské okno, sklep,

20 900Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 79 m2
  • 3. podlaží
  • Balkon
  • Sklep
  • stav: Velmi dobrý

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu světlý a moderní byt o velikosti 3+kk, v klidné lokalitě Brno - Horní Heršpice na ul. Bednářova v blízkosti zeleně s rychlým napojením na městské okruhy a dálnici D1 v obou směrech.
Luxusně zařízený a prostorný byt o celkové ploše cca 79 m2 s balkonem (cca 3,5 m2) se nachází ve 3. patře patře cihlového domu bez výtahu.

Prostorný obývací pokoj je orientován na jihozápadní stranu je zařízený rohovou sedací soupravou, konferenčním stolkem a TV stolkem s policemi.
Ze zadní části tohoto pokoje je vstup na balkon s výhledem na západní stranu do zeleně. Zadní část obývacího pokoje může sloužit jako např. samostatná pracovna či herna.
V kuchyňském koutě je nainstalována kuchyňská linka s elektrickou troubou, plynovým sporákem, myčkou a digestoří. Dále je kuchyně vybavena lednicí s mrazničkou a jídelním stolem se židlemi.
Obě světlé ložnice se samostatnými vchody a s orientací na západní stranu se nabízejí jako zařízené. První ložnice je vybavena manželskou postelí s matrací, nočními stolky, šatní skříní a komodou.
Druhá ložnice je opatřena postelí s matrací a velkou šatní skříní.
Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, zrcadlem, pračkou, vlastním kotlem a otopným žebříkem.
Toaleta je samostatně.
Vstupní chodba je opatřena botníkem, nástěnným věšákem, zrcadlem a předsíňovou skříní.
Vstup do bytu zajišťují protipožární bezpečnostní dveře.

Okna jsou opatřena venkovními žaluziemi v kombinaci s vnitřními okenními roletami, které regulují přirozené světlo v interiéru a zajišťují příjemnou teplotu v bytě.
Připojení k internetu a TV v ceně nájmu od společnosti O2.
K bytu náleží zděný sklep umístěný v suterénu domu.
Dalším nadstandardem je možnost využití půdy, která je přístupná z předsíně a nachází se ve střešním prostoru domu.
Bezproblémové parkování je možné před domem nebo v přilehlých ulicích.

V blízkém okolí domu se nachází několik obchodních center i menších obchodů, škola a restaurace. Lokalita poskytuje široké možnosti sportovního vyžití s výbornou dostupností do centra města. Zastávka MHD v těsné blízkosti domu. Bezproblémové a rychlé napojení na městské okruhy a dálnici.


Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou.
Průkaz energetické náročnosti je nahrazen vyúčtováním.
S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.
V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu.
Dům je kompletně zateplený.

Pronájem bytu 3+kk Brno-město, Horní Heršpice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 3. podlaží, o ploše 79 m2, a mnohem více na, Byty 3+kk Brno-město, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep.

Sunny 3+kk apartment for rent, Brno - Horní Heršpice, Bednářova Street, balcony, French window, cellar, attic, close to nature

On behalf of the owner, we offer for rent a bright and modern apartment of size 3+kk, in a quiet area of Brno - Horní Heršpice on Bednářova Street, near greenery with a quick connection to city rings and the D1 highway in both directions. Luxuriously furnished and spacious apartment with a total area of approx. 79 m2 with a balcony (approx. 3.5 m2) is located on the 3rd floor of a brick building without an elevator. The spacious living room is oriented to the southwest and is furnished with a corner sofa, a coffee table and a TV table with shelves. From the back of this room there is access to the balcony with a view of the green on the west side. The back part of the living room can be used as a separate office or playroom. A kitchen unit with an electric oven, gas stove, dishwasher and hood is installed in the kitchen corner. The kitchen is also equipped with a fridge with freezer and a dining table with chairs. Both bright bedrooms with separate entrances and facing west are offered furnished. The first bedroom is equipped with a double bed with a mattress, bedside tables, a wardrobe and a chest of drawers. The second bedroom has a bed with a mattress and a large wardrobe. The bathroom is equipped with a bathtub, sink, mirror, washing machine, own boiler and heating ladder. The toilet is separate. The entrance hall is equipped with a shoe rack, a wall hanger, a mirror and a wardrobe. Access to the apartment is provided by a fire safety door. The windows are equipped with external blinds in combination with internal window blinds, which regulate the natural light in the interior and ensure a pleasant temperature in the apartment. Internet connection and TV included in the rent from O2. The apartment includes a brick cellar located in the basement of the house. Another high standard is the possibility of using the land, which is accessible from the hall and is located in the roof space of the house. Trouble-free parking is possible in front of the house or in the adjacent streets. In the immediate vicinity of the house there are several shopping centers and smaller shops, a school and a restaurant. The location provides a wide range of sports activities with excellent accessibility to the city center. Public transport stop very close to the house. Hassle-free and fast connection to city circuits and the highway. Possibility of providing one-time or regular cleaning by our cleaning company. The certificate of energy efficiency is replaced by a bill. With regard to the legislative requirement for its publication, the property must be marked in en. class "G", which of course does not mean that to this en. class really belongs. If you are interested, we can offer you video tours of properties in direct transmission without personal contact. The house is completely insulated. Description for the website and servers (complete description of the property)

Základní info

Evidenční číslo:
03580
Typ:
Byty, 3+kk pronájem
Adresa:
Bednářova, Horní Heršpice, Brno, Brno-město
Cena:
20 900Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ 4.000 zálohy na energie + depozit + provize RK
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
79 m2
Plocha balkónu:
3 m2
Plocha sklepa:
1 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
3. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Sklep, Balkon


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist