Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

4.8 z 5 (35 hodnocení)

Pronájem, Restaurace, 310 m2 - Praha - Vršovice

70 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Restaurace, bar

Evidenční číslo / ID zakázky: V3397

Staňte se pánem svého snu - získejte svůj vlastní gastro byznys!

Zaujala vás myšlenka vlastnit prosperující podnik v širším centru Prahy? Máme pro vás jedinečnou příležitost stát se majitelem elegantně zařízeného a velmi úspěšného restauračního podniku. Tato exkluzivní restaurace se nachází ve Vršovicích, kousek od centra města.

S celkovou kapacitou více než 100 osob (v hlavním sále a na venkovní terase), nabízí tato nemovitost rozmanité možnosti pro hosty. Prostory restaurace jsou ideální jak pro rodinné večeře, rande, setkání s přáteli, tak i pro pořádání různých událostí, jako jsou firemní večírky, teambuildingy, rodinné oslavy a další. Použité fotografie jsou pouze ilustrační a představují přibližný design restaurace.

Interiér působí velmi příjemným dojmem díky modernímu designu a celý objekt je udržován ve skvělém stavu. Kompletně vybavené prostory o rozloze 310m2 mají vstup z rušné ulice a jsou v blízkosti zastávek MHD. Kuchyně splňuje všechny hygienické a evropské normy pro provoz restauračních provozoven. The used photographs are for illustrative purposes only.

Tato restaurace si získala skvělou pověst mezi návštěvníky díky výborné kuchyni, atmosféře a profesionální obsluze. Pro budoucí majitele je bezpodmínečnou výhodou kromě jiného i výhodné umístění, stálá klientela a dobře nastavený marketing (podnik má vlastní webové stránky, sociální sítě a vynikající hodnocení na Googlu).

Restaurace je ihned připravena k provozu a může fungovat bez přerušení díky kvalifikovanému personálu, kuchařům a obsluze.

Měsíční nájemné: 70.000,-Kč + poplatky.

Rádi vám představíme všechny možnosti tohoto podniku a poskytneme kompletní informace na osobní schůzce.

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

Všechny nabídky Makers Reality najdete na:
sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty

Pronájem restaurace Praha 10, Vršovice, stav je uveden jako velmi dobrý, o ploše 310 m2, a mnohem více na, Restaurace Praha 10, ve vybavení také naleznete internet.

Rent, Commercial Restaurant, 310 m - Praha - Vršovice

Offer ID: V3397 Has the idea of owning a thriving enterprise in the heart of Prague caught your attention? We have a unique opportunity for you to become the owner of an elegantly furnished and highly successful restaurant business. This exclusive restaurant is located on the border of Vinohrady and Vršovice districts. With a total capacity of over 100 people, this property offers diverse possibilities for guests. The restaurant's premises are perfect for family dinners, dates, gatherings with friends, as well as hosting various events such as corporate parties, team-building activities, family celebrations, and more. The interior of the restaurant creates a very pleasant impression thanks to its modern design, and the entire establishment is kept in great condition. The fully equipped premises, covering an area of 310m2, have an entrance from a busy street and are close to public transportation stops. The kitchen meets all hygiene and European standards for restaurant operations. The used photographs are for illustrative purposes only. This restaurant has earned an excellent reputation among visitors due to its outstanding cuisine, atmosphere, and professional service. For the future owner, besides other benefits, it offers a strategic location, a loyal clientele, and a well-established marketing presence (the business has its own website, social media, and excellent ratings on Google). The restaurant is ready for immediate operation and can function seamlessly thanks to its qualified staff, chefs, and service personnel. Monthly rent: 70.000 CZK + utilities. We will be happy to show you all the possibilities of this wonderful place and give you full information at a personal meeting after signing the NDA. All of Makers Reality's offerings can be found on: sreality.cz/adresar/makers-reality-praha-vinohrady/34100/inzeraty The real energy class PENB may be higher than class G, which we are required to state by law due to the absence of confirmation.

Základní info

Evidenční číslo:
V3397
Typ:
Komerční nemovitosti, Restaurace, bar pronájem
Adresa:
Praha 10, Vršovice, Praha
Cena:
70 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
310 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Dopravní dostupnost

MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist