Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

4.5 z 5 (26 hodnocení)

Pronájem obchodního prostoru, 56m2, Praha 3

43 680Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Obchodní prostor
  • lokalita: Centrum obce

Naskytla se vám jedinečná možnost získat exkluzivní obchodní prostor / bistro na Praze 3 s vynikající dostupností do centra města. Tento prostor je klíčovou součástí nově zrekonstruovaného komplexu, který má ambici oživit celou ulici a nabídnout více než jen obytné jednotky. Projekt je výsledkem architektů EDIT!, kteří nejen vytvoří komplex menších bytů vhodných pro dlouhodobý i krátkodobý pobyt, ale také plánují proměnit tuto lokalitu do podoby důstojného bloku domů, který propůjčí celé ulici zcela nový ráz.
15 000 lidí z okolí má hlad každý den:
Dvě nové administrativní budovy Churchill (o rozloze 26.000 m2) zahrnují moderní kancelářské prostory a střešní události v budově Radost. Díky novému průchodu na Hlavní nádraží se Žižkov úspěšně spojil s centrem města, vytvořil tak kvalitní městský prostor, který využívají jak zaměstnanci, tak místní obyvatelé. Náměstí a konec Seifertovy ulice se staly přirozeným vstupem do centra celého Žižkova. Toto místo slouží jako sídlo úspěšných mezinárodních společností, včetně Deloitte, Fortuna a skupiny FEG, kde pracují profesionálové a manažeři s nadprůměrným platovým ohodnocením, kteří si rádi dopřejí vynikající snídaně a obědy.
Snídaně či večeře? Další výhodou této lokality je její blízkost k Masarykově nádraží a Hybernské ulici, což znamená, že vaše nové bistro může přilákat nejen okolní pracující obyvatele, ale také studenty a návštěvníky z univerzitního prostředí. Jedná se o neopakovatelnou příležitost stát se součástí tohoto dynamického obchodního a rezidenčního komplexu na Praze 3. Ale buďte rychlí, dvě jednotky již jsou pronajaté, takže neváhejte a zarezervujte si svůj prostor co nejdříve!

Pronájem obchodních prostor Praha 3, Žižkov, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 7 podlaží, o ploše 56 m2, se zastavěnou plochou 56 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Obchodní prostory Praha 3.

Commercial space fo rent, 56m2, Praha 3

You have a unique opportunity to acquire an exclusive commercial space in Prague 3 with excellent access to the city centre. This space is a key part of a newly renovated complex, which has the ambition to revitalize the whole street and offer more than just residential units. The project is the result of the architects EDIT!, who not only create a complex of smaller apartments suitable for long-term and short-term stays, but also plan to transform this location into a dignified block of houses that will give the whole street a completely new character. 15,000 people in the neighbourhood go hungry every day: The two new Churchill office buildings (26,000 sqm) include modern office space and rooftop events at building Joy. With the new passageway to the Main Station, Žižkov has successfully connected with the city centre, creating a quality urban space that is used by both employees and local residents. The square and the end of Seifertova street have become a natural entrance to the centre of the whole of Žižkov. This location serves as the headquarters of successful international companies, including Deloitte, Fortuna and the FEG Group, where professionals and managers with above-average salaries work and enjoy excellent breakfasts and lunches. Breakfast or dinner? Another advantage of this location is its proximity to Masarykovo railway station and Hybernská Street, which means that your new bistro can attract not only nearby working residents, but also students and visitors from the university environment. This is a unique opportunity to be part of this dynamic commercial and residential complex in Prague 3. But be quick, two units are already leased, so don't hesitate to book your space as soon as possible!

Základní info

Evidenční číslo:
SEI1312
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor pronájem
Adresa:
Seifertova, Praha 3, Žižkov, Praha
Cena:
43 680Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Neplatíte provizi, pronajímá přímý majitel. Plus služby.
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
56 m2
Plocha zastavená:
56 m2
Plocha nebyt. prostor:
56 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
7

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist