Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

4.9 z 5 (21 hodnocení)

Pronájem komerčních prostor, 38 m2 - Teplice

9 500Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Kancelář
  • lokalita: Centrum obce

Pro ty, kdo hledají strategicky umístěné komerční prostory v centru Teplic, máme skvělou nabídku. Exkluzivně nabízíme pronájem komerčních prostor o velikosti 38 m2 s vlastní výlohou, nacházející se v ulici 28. října.

**Výhodná lokalita**
Tyto prostory jsou situovány v centru města se vstupem z frekventované ulice. Jejich poloha nedaleko hlavního nádraží, Tržního náměstí a Benešova náměstí poskytuje optimální podmínky pro podnikání.

**Výloha a reklamní možnosti**
Jednou z klíčových výhod těchto prostor je vlastní výloha směřující do ulice, což nabízí vynikající viditelnost pro vaše podnikání. Navíc existuje možnost umístit další reklamu na fasádu domu, kde je instalovaná tabule pro nalepení potisku dle vaší potřeby.

**Vybavení a bezpečnost**
Pro zajištění pohodlného prostředí jsou prostory vybaveny centrálním kotlem pro vytápění a elektrickým bojlerem pro ohřev vody. Interiér je nově vymalovaný na bílo a podlahová krytina je keramická dlažba. Bezpečnost je zajištěna alarmovým systémem.

**Zázemí a sociální prostory**
Prostory nabízí flexibilitu využití zadní části, která může sloužit jako zázemí pro zaměstnance nebo sklad. V zadní části prostor může být zřízena i kuchyňská linka. K dispozici je také sociální zařízení s jedním WC a umyvadlem.

**Dostupnost**
Díky výborné dostupnosti po celém Ústeckém kraji a dobrému spojení do Prahy po dálnici D8 jsou tyto prostory vhodné pro podnikatele hledající strategické umístění a široký dosah. Také je možné železniční trať Praha - Ústí nad Labem využít pro logistiku a přepravu zboží. Městská doprava (autobusy a trolejbusy) zajišťuje pohodlné dojíždění zaměstnanců či zákazníků.

**Bezstarostné parkování přímo před prostorem**
Další výhodou lokality je dobrá dostupnost parkování. Před komerčními prostory naleznete parkovací automat na místa podél celé ulice. Bezplatné parkování je poté přímo na Tržním náměstí zhruba minutu pěšky a na druhou stranu je parkoviště u nádraží vzdálené zhruba 2 minuty chůze.

Elektřina bude převedena na nového nájemníka a poplatky za teplo a vodu se rozpočítávají procentuálně.

Jednorázové poplatky:
28.500 Kč jistota (kauce)
11.500 provize

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si svůj termín prohlídky.

Pronájem kanceláře Teplice, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, o ploše 38 m2, zkusit to můžete ještě tady, Kanceláře Teplice, je vybaven či je k dispozici nezařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete telefon, internet, elektro je zavedeno, a to 230V.

Rent of commercial space, 38 m2 - Teplice

For those looking for strategically located commercial space in the centre of Teplice, we have a great offer. We exclusively offer for rent a commercial space of 38 m2 with its own shop window, located in 28. října street. **Convenient location** These premises are situated in the city centre with an entrance from a busy street. Its location near the main railway station, Market Square and Benes Square provides optimal conditions for business. **Placement and advertising opportunities** One of the key advantages of these premises is their own shopfront facing the street, offering excellent visibility for your business. In addition, there is the possibility to place additional advertising on the facade of the building, where a board is installed for sticking a print according to your needs. **Facilities and security** To ensure a comfortable environment, the premises are equipped with a central boiler for heating and an electric boiler for hot water. The interior is newly painted white and the floor covering is ceramic tiles. Security is provided by an alarm system. **Background and social areas** The premises offer flexibility of use of the rear area, which can be used as a staff facility or storage. A kitchen can also be set up at the rear of the premises. There is also a bathroom with one toilet and sink. **Availability** With excellent accessibility throughout the Ústí nad Labem region and good connections to Prague via the D8 motorway, these premises are suitable for businesses looking for a strategic location and wide reach. It is also possible to use the railway line Prague - Ústí nad Labem for logistics and transport of goods. Public transport (buses and trolleybuses) ensures convenient commuting for employees or customers. **Carefree parking directly in front of the premises** Another advantage of the location is the good availability of parking. In front of the commercial premises you will find parking meters for spaces along the entire street. Free parking is then directly on Market Square about a minute's walk away, and on the other side, the station car park is about a 2-minute walk away. Electricity will be transferred to the new tenant and heat and water charges are budgeted on a percentage basis. One-off charges: 28.500 CZK security deposit (security deposit) 11.500 commission If you are interested in this offer, please feel free to contact me to arrange your viewing date.

Základní info

Evidenční číslo:
06216
Typ:
Komerční nemovitosti, Kancelář pronájem
Adresa:
U nádraží, Teplice
Cena:
9 500Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ kauce 28.500 Kč a provize RK 11.500 Kč
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Rohový
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
38 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist