Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

4.9 z 5 (12 hodnocení)

Prodej zasíťovaného stavebního pozemku s úchvatnými výhledy, Lešany

4 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 1107 m2

Hledáte dokonalé místo pro svůj nový domov? Pak vám představujeme tento pozemek na neuvěřitelně krásném místě: kompletně zasíťovaný stavební pozemek s úchvatnými výhledy do údolí Sázavy v obci Lešany. Tento pozemek s výměrou 1.107m2 (parc.č. 127/21, k.ú Lešany nad Sázavou) se nachází naproti objektu Lešany č.p. 127.
Na tomto pozemku získáte jednoduše a rychle stavební povolení. Pozemky jsou již napojeny na elektřinu, vodovod a kanalizaci. Přístupová cesta k pozemku je obecní. Dle územně plánovací informace je možné postavit rodinný dům s maximální výškou 12m (tvar střechy není definován), možnost zastavitelnosti je až 35% plochy pozemku.
Lešany jsou jednou z nejkrásnějších lokalit, které si můžete přát. Tady najdete naprostý klid, který je základem pro dokonalý pocit z bydlení. V okolí se rozprostírá nádherná příroda Sázavy, která vám nabídne nezapomenutelné procházky, běh, jízdu na kole nebo venčení pejska jako nikde jinde. Máte neuvěřitelný výběr destinací, které můžete navštívit, ať už se rozhodnete pro Posázavskou stezku, Svatojánské proudy, Přírodní park Střed Čech, Přírodní park Hornopožárský les nebo Slapy. Navíc vám Lešany a okolí poskytují bohatou občanskou vybavenost. Přímo v obci najdete školku, základní školu, potraviny, restauraci, vinárnu i muzeum věnované místnímu rodákovi Františku Hrubínovi. Pro další služby se můžete vydat do nedalekého Týnce nad Sázavou. Dopravní dostupnost je také vynikající. Autobusová zastávka integrované pražské MHD s přímým spojením na Budějovickou je jen pár minut od pozemku. A autem jste v Praze za pouhých 40 minut a tento čas se ještě zkrátí po vybudování přípojky na dálnici D3.
Tento stavební pozemek si můžete koupit za 4.950.000,- Kč a je to cena vč. provize, právního servisu, bezpečné úschovy a všech poplatků. Koupi lze financovat jednoduše hypotékou. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku.

Prodej stavebního pozemku Lešany, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, pozemek o velikosti 1107 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Stavební pozemky Benešov.

For sale building plot with breathtaking views, Lešany

Looking for the perfect place for your new home? Then we present you this land plot in an incredibly beautiful location: a fully developed building plot with breathtaking views of the Sázava Valley in the village of Lešany. This plot with an area of 1.107m2 (parc.no. 127/21, k.u. Lešany nad Sázavou) is located next to the building Lešany no. 141. On this plot you can easily and quickly obtain a building permit. The land is already connected to electricity, water supply and sewerage. The access road to the land is municipal. According to the zoning information it is possible to build a family house with a maximum height of 12m (roof shape is not defined), the possibility of buildability is up to 35% of the land area. Lesany is one of the most beautiful locations you can wish for. Here you will find complete tranquility, which is the basis for a perfect feeling of living. In the surroundings there is the beautiful nature of Sázava, which will offer you unforgettable walks, running, cycling or walking your dog like nowhere else. You have an incredible choice of destinations to visit, whether you choose the Posázava Trail, the Svatoyansky Streams, the Central Bohemia Nature Park, the Hornopožárský Forest Nature Park or Slapy. In addition, Lešany and its surroundings provide you with rich civic amenities. Right in the village you will find a kindergarten, primary school, grocery, restaurant, wine bar and a museum dedicated to the local native František Hrubín. For other services you can go to nearby Týnec nad Sázavou. The transport links are also excellent. An integrated Prague public transport bus stop with a direct connection to Budějovická Street is just a few minutes from the property. And by car you are in Prague in just 40 minutes and this time will be even shorter after the construction of the connection to the D3 motorway. You can buy this building plot for 4.950.000,- CZK and this price includes commission, legal service, safe custody and all fees. The purchase can be financed easily with a mortgage. Do not hesitate to contact us for more information and viewing.

Základní info

Evidenční číslo:
0794
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Lešany, Benešov
Cena:
4 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
vč. provize, právního servisu, bezpečné úschovy a všech poplatků
Umístění:
Klidná část obce

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1107 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist