Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.1 z 5 (38 hodnocení)

Prodej ubytovacího zařízení 750 m2 Promenáda, Horní Maršov

12 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pension
  • lokalita: Centrum obce

Pokud uvažuje o koupi penzionu v Krkonoších, mám pro vás jedinečnou nabídku rodinného penzionu v Horním Maršově, který je idylickým útočištěm uprostřed krásné přírody Krkonoš. Horní Maršov leží na hranici Krkonošského národního parku a nabízí dokonalou kombinaci klidu a pohody. Tato malebná lokalita je ideálním místem pro ty, kteří hledají relaxaci a zároveň snadný přístup k bohatým rekreačním možnostem v zimě i v létě.

Penzion se nachází na slunném svahu s překrásným výhledem na okolní hory. Přesto, že se jedná o klidné místo, máte v dosahu veškeré služby: Mateřská škola, Základní škola, pošta, lékařská ordinace, stomatologie, lékárna, 9 obchodů, knihovna, obecní a stavební úřad. Jsou zde přímá autobusová spojení do Jánských lázní, Pece p. Sněžkou, V. a M. Úpy, Trutnova i Prahy.

Co dělá tento penzion opravdu výjimečným, je jeho strategická poloha pro milovníky zimních i letních sportů. Janské Lázně jsou vzdáleny necelých 6 km a Pece pod Sněžkou pouhých 9 km. To znamená, že hosté mají jednoduchý a rychlý přístup k větším lyžařským střediskům v regionu. Po náročném dni na svahu se mohou návštěvníci vrátit do útulného penzionu, kde je k dispozici příjemné ubytování, které je přizpůsobeno potřebám hostů.

V přízemí naleznete kompletně zařízenou kuchyni podle všech současných předpisů a EU norem, velkou společenskou místnost a samostatný bar, kde si můžete vychutnat přátelskou atmosféru. Lyžárna je výhodným doplňkem pro ty, kteří se vydávají na zimní sporty. V druhém nadzemním patře se nachází 7 pokojů s celkovým počtem 18 lůžek. Toalety a umývárny jsou oddělené pro muže a ženy, a některé pokoje mají vlastní sprchové kouty a WC, což poskytuje pohodlný pobyt pro hosty. V přízemí se nachází samostatný apartmán s vlastní koupelnou, což přidává na komfortu. V podkroví je druhý samostatný apartmán a další volný prostor s možností rozšíření penzionu.

Penzion je vybaven moderním vytápěcím systémem parovodem z elektrárny, což zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění objektu. Teplá voda je zajištěna pomocí elektrických bojlerů, ale systém vytápění umožňuje připojení bojlerů s výměníkem. Internetové připojení a rozvody TV jsou samozřejmostí. Celkově poskytuje penzion příjemné a pohodlné ubytování ve strategické lokalitě s blízkým dosahem mnoha turistických a sportovních možností.

Celkově vzato, tento rodinný penzion v Horním Maršově nenabízí pouze pohodlný a přátelský pobyt, ale také výhodnou polohu pro ty, kteří touží po lyžování a zimních radovánkách v krásném horském prostředí Krkonoš. Sportovní nadšenci zde najdou množství aktivit, včetně turistických tras, cyklostezek a zimních lyžařských vleků a běžeckých tratí. V obci působí Sbor dobrovolných hasičů, což přidává k místnímu komunitnímu duchu.

Cena nemovitosti je k jednání.
Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti, včetně nabídky na financování

Prodej penzionu Horní Maršov, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 620 m2, se zastavěnou plochou 276 m2, a zahradou 1090 m2, více toho najdete určitě zde, Penziony Trutnov, je vybaven či je k dispozici parkování, zařízeno nábytkem, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Sale of accommodation facility 750 m2 Promenade, Horní Maršov

f you are thinking of buying a guesthouse in the Giant Mountains, I have a unique offer for you: a family guesthouse in Horní Maršov, which is an idyllic retreat in the middle of the beautiful nature of the Giant Mountains. Horní Maršov lies on the border of the Krkonoše National Park and offers the perfect combination of peace and relaxation. This picturesque location is ideal for those looking for relaxation and easy access to a wealth of recreational opportunities in both winter and summer. The guesthouse is located on a sunny slope with a beautiful view of the surrounding mountains. Despite the fact that it is a quiet place, you are within reach of all services: Kindergarten, Elementary school, post office, doctor's surgery, dentistry, pharmacy, 9 shops, library, municipal and building office. There are direct bus connections to Jánské lázně, Peca p. Sněžkou, V. and M. Úpa, Trutnov and Prague. What makes this pension really special is its strategic location for winter and summer sports lovers. Janské Lázně is less than 6 km away and Pece pod Sněžkou only 9 km away. This means that guests have easy and quick access to the larger ski resorts in the region. After a hard day on the slopes, visitors can return to the cozy guest house, where pleasant accommodation is available, which is adapted to the needs of the guests. On the ground floor you will find a fully equipped kitchen according to all current regulations and EU standards, a large common room and a separate bar where you can enjoy a friendly atmosphere. The ski room is a convenient addition for those who go for winter sports. On the second floor there are 7 rooms with a total of 18 beds. Toilets and washrooms are separate for men and women, and some rooms have private showers and toilets, providing a comfortable stay for guests. On the third floor there is a separate apartment with its own bathroom, which adds to the comfort. The free land offers another possibility to expand the guesthouse. The guesthouse is equipped with a modern heating system with a steam pipe from the power plant, which ensures efficient and economical heating of the building. Hot water is provided by electric boilers, but the heating system allows the connection of boilers with an exchanger. Internet connection and TV distribution are a matter of course. Overall, the guesthouse provides pleasant and comfortable accommodation in a strategic location within close reach of many tourist and sports opportunities. All in all, this family guesthouse in Horní Maršov offers not only a comfortable and friendly stay, but also a convenient location for those who want skiing and winter fun in the beautiful Krkonoše mountain environment. Sports enthusiasts will find plenty of activities here, including hiking trails, bike trails, and winter ski lifts and cross-country trails. The village has a volunteer fire brigade, which adds to the local community spirit.

Základní info

Evidenční číslo:
21924
Typ:
Komerční nemovitosti, Pension prodej
Adresa:
Promenáda, Horní Maršov, Trutnov
Cena:
12 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize včetně realitního a právního servisu
Stav:
Dobrý
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s poplatky

Plochy

Plocha užitná:
620 m2
Plocha zastavená:
276 m2
Plocha zahrady:
1090 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
3

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Parkování, Zařízeno nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist