Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

4.2 z 5 (38 hodnocení)

Prodej stavebního pozemku 531m v Choťánkách u Poděbrad

2 980 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 531 m2

Chcete žít ve vlastním domě se zahradou, obklopeni přírodou ale zároveň v dosahu veškeré občanské vybavenosti a jedinečné atmosféry lázeňského města Poděbrady? Tento pozemek, který je součástí nově vznikající harmonické čtvrti rodinných domů na okraji Choťánek s unikátní kombinací klidu přírody a pohodového rodinného bydlení, nabízí přesně takovouto jedinečnou příležitost.

Stavební pozemek o celkové výměře 531m. Precizně připravená parcela s kompletně zkolaudovanými sítěmi - elektřinou, vodou, kanalizací a připojením na datové rozvody, je určena pro výstavbu dvoupodlažního rodinného domu. Novým majitelům tedy stačí vyřídit stavební povolení a mohou začít stavět. Samozřejmostí jsou dokončené příjezdové cesty, chodníky a veřejné osvětlení.
V blízké budoucnosti se navíc plánuje výsadba lesoparku, který bude lemovat velkou část území a stane se tak příjemným krajinotvorným prvkem.

Centrum Poděbrad se nachází pouhé 4 minuty autem, či autobusem a do Prahy se dostanete za 30 minut po dálnici.
Město Poděbrady, nabízí veškerou občanskou vybavenost, nachází se zde několik mateřských škol včetně lesního klubu pro nejmenší, základní školy, gymnázia, zdravotní péče, úřady, obchody. Ke kulturnímu životu přímo vybízí divadlo umístěné v barokním zámku s jedinečnou atmosférou či procházky lázeňským parkem s kolonádou, kde se nachází několik restaurací a kaváren k příjemnému posezení a relaxaci. Golfisté jistě ocení hřiště s 18. jamkami usazené do krásné přírody okolních lesů. Cyklisté pak budou nadšeni jízdou krásnou polabskou nížinou vinoucí se přes nekonečné louky a lesy, kterou si můžete užít díky síti cyklostezek. Projekt bude napojený na nejznámější cyklo a in-line trasu Nymburk - Poděbrady podél Labe. Nejen v létě potom oceníte krásná poděbradská jezera ideální na koupání, rybaření i romantiku na lodičkách.
Výborná dopravní dostupnost do Prahy či Hradce Králové hromadnou dopravou nebo autem po dálnici D11.


Pro více informací a prohlídku mě prosím neváhejte kontaktovat.
Budu se těšit.

Prodej stavebního pozemku Choťánky, osobní vlastnictví, pozemek o velikosti 531 m2, a nebo zkuste třeba, Stavební pozemky Nymburk.

Do you want to live in your own house with a garden, surrounded by nature but at the same time within reach of all civic amenities and the unique atmosphere of the spa town of Poděbrady? This plot, which is part of a newly emerging harmonious neighborhood of family houses on the edge of Choťánek a unique combination of the peace of nature and comfortable family living, offers exactly such a unique opportunity. Building plot with a total area of 531m. A precisely prepared plot with fully approved networks - electricity, water, sewerage and connection to data distribution lines - is intended for the construction of a two-story family house. So the new owners just need to get a building permit and they can start building. Complete driveways, sidewalks and public lighting are a matter of course. In the near future, it is also planned to plant a forest park, which will line a large part of the territory and thus become a pleasant landscape element. The center of Poděbrad is only 4 minutes away by car or bus, and you can reach Prague in 30 minutes by highway. The city of Podebrady offers all civic amenities, there are several kindergartens including a forest club for the little ones, elementary schools, gymnasiums, health care, offices, shops. A theater located in a baroque castle with a unique atmosphere or a walk through the spa park with a colonnade, where there are several restaurants and cafes for pleasant sitting and relaxation, directly encourage cultural life. Golfers will certainly appreciate the course with 18 holes set in the beautiful nature of the surrounding forests. Cyclists will then be delighted to ride through the beautiful Polabian plain winding through endless meadows and forests, which you can enjoy thanks to the network of cycle paths. The project will be connected to the most famous cycle and in-line route Nymburk - Poděbrady along the Elbe. Not only in summer, you will appreciate the beautiful Poděbrady lakes, ideal for swimming, fishing and romance on boats. Excellent transport accessibility to Prague or Hradec Králové by public transport or by car on the D11 highway. Please do not hesitate to contact me for more information and a tour. I look forward to.

Základní info

Evidenční číslo:
58112
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
U Strouhy, Choťánky, Nymburk
Cena:
2 980 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Cena včetně provize a právního servisu
Vlastnictví:
Osobní

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
531 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist