Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.5 z 5 (21 hodnocení)

Prodej rodinného domu, 3+kk, Drnholec okr. Břeclav, po kompletní rekonstrukci

6 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 115 m2
  • pozemek: 320 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Velmi dobrý

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej domu 3+kk v Drnholci okr. Břeclav.
Jedná se o řadový cihlový dům s průjezdem, zahradou spojenou s krytým venkovním posezením a kůlnou.

Celková plocha pozemku je cca 320 m2, zastavěná plocha je 160 m2.
Dům je kompletně zrekonstruovaný a zmodernizovaný - tepelné izolace, okna, přípojky, podlahy, kuchyně, koupelna, toaleta a je napojený na inženýrské sítě ( elekřina a voda, možnost připojení plynu)

Vstup domu je tvořen chodbou (9,6 m2), ze které lze vstoupit do kuchyně s obývací částí (46 m2), prvního pokoje (25 m2), koupelny (6,5 m2), toalety (3 m2) a technické místnosti (4 m2).
Na konci chodby je vstup na zahradu s automatickým zavlažováním(168 m2), na kterou se dostaneme i z obývací části, ložnice a průjezdu.

Dům je kompletně vybavený, ihned obyvatelný a připravený k případné rekonstrukci podkroví, kam jsou vyvedeny veškeré přípojky - voda, elektřina a odpady.

Neváhejte a domluvte si prohlídku této výjimečné nemovitosti.

Lokalita: Drnholec je městys v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji, 12 km severozápadně od Mikulova na levém břehu Dyje. Žije zde přibližně 1 900 obyvatel. Drnholec se nachází v Mikulovské vinařské podoblasti a vede tudy 288 km dlouhá Cyklotrasa Moravská vinná stezka.
Vybavenost: základní škola, mateřská školka, základní škola, praktický lékař, stomatologická ordinace, obecní kulturní dům, sportovní areál TJ Dynamo Drnholec, obecní úřad , kino a další.

Pamětihodnosti: např. Zámek Drnholec, Kostel Nejsvětější Trojice, Sloup se sochou Panny Marie.

Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a poradní servis je u nás samozřejmostí.
Financování možné hypotékou či úvěrem ze stavebního spoření, s jejich vyřízením Vám rádi pomůžeme.

S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě G,

Prodej rodinného domu Drnholec, stav je uveden jako velmi dobrý, o ploše 115 m2, pozemek o velikosti 320 m2, více toho najdete určitě zde, Rodinné domy Břeclav, je vybaven či je k dispozici zařízeno nábytkem.

Sale of family house, 3+kk, Drnholec district. Břeclav, after complete reconstruction Advertisement title (for website and portals)

On exclusive representation of the owner, we offer the sale of a 3+kk house in Drnholec district. Břeclav. It is a terraced brick house with a driveway, a garden connected to a covered outdoor sitting area and a shed. The total area of the land is approx. 320 m2, the built-up area is 160 m2. The house is completely renovated and modernized - thermal insulation, windows, connections, floors, kitchen, bathroom, toilet and is connected to utility networks (electricity and water, possibility of gas connection) The entrance to the house consists of a corridor (9.6 m2), from which you can enter the kitchen with the living area (46 m2), the first room (25 m2), the bathroom (6.5 m2), the toilet (3 m2) and the utility room ( 4 m2). At the end of the corridor is the entrance to the garden with automatic irrigation (168 m2), which can also be reached from the living room, bedroom and passage. The house is fully equipped, immediately habitable and ready for eventual reconstruction of the attic, where all connections - water, electricity and waste - are brought out. Do not hesitate to arrange a viewing of this exceptional property. Location: Drnholec is a town in the Břeclav district in the South Moravian Region, 12 km northwest of Mikulov on the left bank of the Dyje. Approximately 1,900 inhabitants live here. Drnholec is located in the Mikulovská wine region and the 288 km long Moravian Wine Trail leads through it. Facilities: elementary school, kindergarten, elementary school, general practitioner, dentist's office, municipal cultural center, TJ Dynamo Drnholec sports complex, municipal office, cinema and others. Sights: e.g. Drnholec Castle, Church of the Holy Trinity, Column with a statue of the Virgin Mary. Fast and high-quality legal, mortgage and advisory service is a matter of course for us. Financing is possible with a mortgage or a building savings loan, we will be happy to help you arrange them. With regard to the legislative requirement for its publication, the property must be marked in en. class G,

Základní info

Evidenční číslo:
03217
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Zahradní, Drnholec, Břeclav
Cena:
6 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
320 m2
Plocha užitná:
115 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
3
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist