Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.4 z 5 (43 hodnocení)

Prodej RD 5+kk,127m2 se zahradou 932m2 v Kralupech nad Vltavou

16 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 202 m2
  • zastavěná: 315 m2
  • pozemek: 932 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Okraj obce
  • Parkování
  • Bazén

Představuji nový domov s nízkými měsíčními náklady na provoz pro Vaší rodinu. Tento prostorný dům s plastovými trojskly o dispozici 5+kk, podlahovou plochou 127m2 se nachází na okraji obce Kralupy nad Vltavou v ulici Na Vršku. Je postaven na rovinatém a oploceném pozemku o rozloze 932m2, který poskytuje dostatek prostoru pro vaše aktivity a relaxaci s dostatkem míst pro Vaše auta.

Dům byl zkolaudován 3/ 2024 a nabízí kromě okamžitého nastěhování a využití plné bazénové sezóny se slanou vodou a bazén o rozměru (11m x 3m s hloubkou 1,3m) + brouzdaliště ( 3m x 2m s hloubkou 50cm) + velkorysý rodinný komfort a prostor pro každého člena Vaší domácnosti. Parkování je vždy noční můrou, zde máte možnost zaparkovat 3 auta na pozemku a další před domem. Nemovitost je napojena na veškeré potřebné sítě, jako je tlaková kanalizace, obecní vodovod, elektřina a plyn. Navíc je na pozemku umístěna 10m3 nádrž na dešťovou vodu, kterou můžete využít pro závlahu vaší krásné zahrady.

Interiér domu je vybaven moderním nábytkem a některým i přímo na zakázku k tomuto domu, podlahové vytápěním ve všech místnostech je samozřejmostí včetně individuálního nastavení v každé místnosti. heslo" konec studeným nohám". Technické zázemí domu se nachází v samostatné místnosti, kde je elektrokotel s boilerem na teplou vodu a přivedená přípojka na plyn v případě příznivce plynového vytápění. Měsíční náklady na provoz jsou 3.000 elektřina a 335 měsíčně za vodu.

Pokud si zatopíte v krbu, jehož finální vzhled si můžete sami zvolit podle svých představ, tak Vám nejenže udělá příjemnou atmosféru, ale současně Vám i dokáže vytopit podlahu, neboť je napojen na systém podlahového vytápění skrze tepelný výměník. Tento krb se může stát skutečným srdcem Vašeho domova, místem, kde se bude scházet celá rodina a přátelé, aby si užili jeho teplo a uklidňující plameny. Je to ideální způsob, jak si zpříjemnit chladné večery a vytvořit útulnou atmosféru ve Vašem novém domově. Dominantou domu je velkoryse řešený obývací pokoj s kuchyní orientovaný na západní stranu, který má celkovou velikost 36m2 - ideální prostor pro společné chvíle s rodinou a přáteli. Každá místnost má samostatnou regulaci vytápění, což vám umožní přizpůsobit teplotu podle vašich preferencí. Pro váš klid a bezpečí je dům napojen na bezpečnostní systém. Tento dům představuje skvělou příležitost pro vaši rodinu začít novou životní etapu v moderním a komfortním prostředí. Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku, abyste se sami mohli přesvědčit o kvalitách této nemovitosti.

Prodej rodinného domu Kralupy nad Vltavou, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 202 m2, pozemek o velikosti 932 m2, se zastavěnou plochou 315 m2, a zahradou 730 m2, více toho najdete určitě zde, Rodinné domy Mělník, je vybaven či je k dispozici parkování, bazén, zařízeno částečně nábytkem, zahrada, ve vybavení také naleznete kabelové rozvody, elektro je zavedeno, a to 230V.

Introducing a new home for your family. This spacious house of 5 + kk with a floor area of 127m2 is located on the outskirts of the village of Kralupy nad Vltavou in the street Na Vršku. It is built on a flat and fenced plot of 932m2, which provides plenty of space for your activities and relaxation with plenty of places for your cars. The house was copleted in march 2024 and offers, in addition to immediate move-in and use of the full saltwater pool season, a swimming pool of size (11m x 3m with a depth of 1,3m) + wading pool ( 3m x 2m with a depth of 50cm) + generous family comfort and space for each member of your household. Parking is always a nightmare, here you have the possibility to park 3 cars on the property and another in front of the house. The property is connected to all necessary utilities such as pressure sewer, municipal water supply, electricity and gas. In addition, there is a 10m3 rainwater tank on the property which you can use for irrigation of your beautiful garden. The interior of the house is furnished with modern furniture and some even custom made to this house, underfloor heating in all rooms is a matter of course including individual settings in each room. the motto is" the end of cold feet". The technical facilities of the house are located in a separate room, where there is an electric boiler with hot water boiler and a gas connection in case of a fan of gas heating. You can install a fireplace in the living room, for the final appearance which you can choose according to your own ideas, it will not only make a pleasant atmosphere, but at the same time it can also heat the floor, as it can be connected to the underfloor heating system through a heat exchanger. This fireplace can become the real heart of your home, a place where all your family and friends will gather to enjoy its warmth and soothing flames. It's the perfect way to make cold evenings more pleasant and create a cosy atmosphere in your new home. Dominating the house is the generously proportioned west-facing living room and kitchen, which has a total size of 36m2 - the perfect space for spending time together with family and friends. Each room has a separate heating control, allowing you to adjust the temperature to your preference. For your peace of mind and safety, the house is connected to a security system. This house represents a great opportunity for your family to start a new stage of life in a modern and comfortable environment. Feel free to contact us to arrange a viewing so you can see for yourself the qualities of this property.

Základní info

Evidenční číslo:
9731
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Na Vršku, Minice, Kralupy nad Vltavou, Mělník
Cena:
16 900 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Novostavba
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
932 m2
Plocha užitná:
202 m2
Plocha bazénu:
15 m2
Plocha zastavená:
315 m2
Plocha zahrady:
730 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
1
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
69 kWh/m2

Vybavení objektu

Parkování, Bazén, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

Silnice, Vlak, Autobus, MHD, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist