Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.5 z 5 (22 hodnocení)

Prodej prostorného rodinného domu s nádhernou zahradou, Ořech - Praha-Západ

18 750 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Smíšená
  • obytná: 180 m2
  • zastavěná: 136 m2
  • pozemek: 807 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž
  • Bazén

Hledáte prostorný rodinný dům v klidné lokalitě s nádhernou zahradou? Pak vás zaujme tento rodinný dům o dispozicích 6+kk, který je situován v klidné části obce Ořech v ulici Luční.
V domě si budete užívat praktické dispozice a propojení domu se zahradou. A než dům uvidíte naživo, můžete si ho v klidu domova projít ve virtuální prohlídce, kterou najdete mezi prvními fotografiemi inzerátu. Srdce domu tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyní a terasou s orientací na jih do pečlivě udržované zahrady. Z centrální haly je přístup do všech dalších místností v přízemí: do ložnice, koupelny se sprchovým koutem, komory a samostatné toalety. V podkroví jsou pak další čtyři pokoje, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Největší z pokojů v podkroví má vlastní balkon a terasu, hlavní ložnice pak má také svůj vlastní balkon. Vnitřní užitná plocha domu je 180m2 + garáž (dalších 24m2) + 2 balkony (dalších 9m2) + terasa (dalších 11m2). Topení a ohřev vody jsou řešeny plynovým kotlem. V domě je také k dispozici příprava na krb. Kromě praktické dispozice si budete mít také skvělý pocit z nádherné zahrady (671 m2), a pokud se zrovna nebudete chtít rýpat v hlíně nebo se opalovat nebo popíjet na terase, můžete si skočit do bazénu.
Na kraji Prahy je málo tak sympatických lokalit jako je Ořech. Zaběhat si, s dětmi, na procházku nebo vyvenčit pejska můžete jedním směrem v nedaleké přírodní rezervaci Radotínské údolí a druhým směrem v přírodním parku Prokopské a Dalejské údolí. Starší děti se mohou vyřádit v místním skateparku. A vy si můžete užívat klidu a zeleně a zároveň mít v dosahu vše potřebné pro spokojený městský život. Přímo v Ořechu je mateřská a základní škola, potraviny, restaurace a sokolovna. A zároveň máte díky blízké MHD jednoduché spojení do dalších částí Prahy - pár minut pěší je zastávka autobusu s dojezdem do Prahy na stanici metra B Luka do 15 minut. Pokud cestujete autem, tak na Pražský okruh se dostanete za pouhé 3 minuty a pokud často cestujete letadlem, na Letišti jste za 12 minut.
Tento dům pro spokojené rodinné bydlení si můžete koupit za 18.750.000,- Kč a je to cena vč. provize, právních nákladů, bezpečné úschovy a všech poplatků. Koupě se dá jednoduše financovat hypotékou. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku. Těšíme se na viděnou.

Prodej rodinného domu Ořech, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 180 m2, pozemek o velikosti 807 m2, se zastavěnou plochou 136 m2, případně vybírejte i tady, Rodinné domy Praha západ, je vybaven či je k dispozici balkon, garáž, terasa, bazén, nezařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 230V.

For sale spacious family house with beautiful garden, Ořech - Prague-Západ

Are you looking for a spacious family house in a quiet location with a beautiful garden? Then you will be interested in this family house with a layout of 6 + kk, which is situated in a quiet part of the village of Ořech in Luční street. In the house you will enjoy the practical layout and the connection of the house with the garden. And before you see the house in person, you can view it in the peace of your home in the virtual tour, which you can find among the first photos of the advert. At the heart of the house is the spacious living room with kitchen and south-facing terrace overlooking the meticulously maintained garden. From the central hall there is access to all the other rooms on the ground floor: the bedroom, the bathroom with shower, the pantry and the separate toilet. In the attic there are four more bedrooms, a bathroom with bath and a separate toilet. The largest of the attic rooms has its own balcony and terrace, and the master bedroom also has its own balcony. The internal usable area of the house is 180m2 + garage (additional 24m2) + 2 balconies (additional 9m2) + terrace (additional 11m2). Heating and water heating are solved by a gas boiler. In the house there is also a preparation for a fireplace. In addition to the practical layout, you will also enjoy the wonderful garden (671m2) and if you don't feel like digging in the dirt or sunbathing or drinking on the terrace, you can jump into the pool. On the outskirts of Prague there are few places as nice as Ořech. You can go for a run, a walk with your children or walk your dog in one direction in the nearby Radotínské údolí Nature Reserve and in the other direction in the Prokopské and Dalejské údolí Nature Park. Older children can have fun in the local skatepark. And you can enjoy the peace and greenery while having everything you need for a happy city life within easy reach. There is a kindergarten and primary school, grocery store, restaurant and sokolovna right in Orech. And at the same time, thanks to the nearby public transport, you have easy connections to other parts of Prague - a few minutes on foot there is a bus stop with a 15-minute commute to the Luka B metro station. If you travel by car, you can reach the Prague Ring Road in just 3 minutes, and if you often travel by plane, you can reach the airport in 12 minutes. You can buy this house for a happy family living for 18.750.000,- CZK and this is the price including commission, legal costs, safe custody and all fees. The purchase can be easily financed with a mortgage. Feel free to contact us for more information and viewing. We look forward to seeing you.

Základní info

Evidenční číslo:
0715
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Luční, Ořech, Praha západ
Cena:
18 750 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
vč. provize, právních nákladů, bezpečné úschovy a všech poplatků.
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
807 m2
Plocha užitná:
180 m2
Plocha bazénu:
20 m2
Plocha zastavená:
136 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet NP:
1
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem, Balkon, Garáž, Terasa, Bazén

Dopravní dostupnost

MHD, Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist