Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.6 z 5 (40 hodnocení)

Prodej penzionu Hovorany - Moravské Toskánsko

36 999 999Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pension
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 788 m2

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji výborně zavedený penzion v srdci Slovácka - Moravském Toskánsku, vinařské obci Hovorany.
Penzion byl vystavěn v roce 2012 stavitelem Ing. Petrem Kempným. Při projekci i výstavbě byl kladen důraz na efektivní využití prostoru a vysoce kvalitní provedení celé stavby s cílem maximální úspornosti budoucího provozu.
Pozemek o výměře 788 m2 je z větší části zastavěn budovou a parkovištěm. Provozovatel není zatěžován náročnou údržbou zeleně.
Vlastní stavba penzionu o třech podlažích na podlahové ploše 885 m2 disponuje ubytovací kapacitou v prvním a druhém nadzemním podlaží a společenskými místnostmi se souvisejícím příslušenstvím v polosuterénu budovy. Všech sedmnáct pokojů je vybaveno sociálním zařízením s ohřevem vody bojlerem a lokálním elektrickým vytápěním. Celková ubytovací kapacita je padesát čtyři míst (třicet devět lůžek a patnáct přistýlek). Efektivitě ubytovacího provozu přispívají úklidové místnosti a sklady lůžkovin na obou podlažích.
Gastronomická část provozu a společenské události jsou realizovány v selské izbě o kapacitě dvaceti pěti osob a klenuté vinárně pro čtyřicet pět osob. Vytápění lidové izby kachlovými kamny, vinárny krbem s teplovzdušným rozvodem. K nárazovému vytápění slouží lokální elektrické topení. Pro hosty společenských místností je k dispozici sociální zařízení.
Gastronomický servis je zajištěn profesionálně vybavenou kuchyní s příslušenstvím a temperovaným skladem vína. Pro uložení sudového vína pod dusíkem je instalována nerezová technologie 6x500 litrů.
Návštěvníkům je k dispozici kryté venkovní posezení na západní straně penzionu. Cyklistům slouží kolárna přístupná z parkoviště.
Penzion poskytuje služby individuálním návštěvníkům, rodinám i větším společnostem a firmám v kompletním portfoliu ubytovacích služeb, gastronomických akcí, společenských i firemních událostí.
Region je mimořádně bohatý na akce spojené s vinařskou tradicí a poskytuje široké možnosti trávení volného času ať již v době dovolených či organizovaných událostí jako vinobraní, otevřené sklepy a podobně. Lokalita je vyhledávána díky své poloze návštěvníky z České republiky, Slovenska, Rakouska i Maďarska.
Provoz má, oproti stávajícímu rozsahu, prostor pro rozvoj s využitím potenciálu kraje i dobrého jména podniku. Aktuálně Booking.com 9,3 na základě 119 hodnocení.
S dotazy či pro sjednání prohlídky kontaktujte makléře bez váhání.

Prodej penzionu Hovorany, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 928 m2, pozemek o velikosti 788 m2, se zastavěnou plochou 379 m2, více toho najdete určitě zde, Penziony Hodonín, je vybaven či je k dispozici parkování, zařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 230V.

Sale, Commercial Accommodation, 928m - Hovorany

We offer for sale an excellently established guest house in the heart of Slovácko - Moravian Tuscany, in the wine village of Hovorany. The pension was built in 2012 by the builder Ing. Petr Kempný. During the design and construction, emphasis was placed on efficient use of space and high-quality execution of the entire building with the aim of maximum economy in future operation. The land with an area of 788 m2 is mostly built up with a building and a parking lot. The operator is not burdened with demanding maintenance of greenery. The boarding house itself has three floors on a floor area of 885 m2 and has accommodation capacity on the first and second above-ground floors and social rooms with related accessories in the semi-basement of the building. All seventeen rooms are equipped with a bathroom with water heating by a boiler and local electric heating. The total accommodation capacity is fifty-four places (thirty-nine beds and fifteen extra beds). The cleaning rooms and bedding warehouses on both floors contribute to the efficiency of the accommodation operation. The gastronomic part of the operation and social events are realized in a peasant room with a capacity of twenty-five people and a vaulted wine room for forty-five people. Heating of the common room with a tiled stove, wine room with a fireplace with hot air distribution. Local electric heating is used for shock heating. Sanitary facilities are available for guests of the common rooms. Gastronomic service is ensured by a professionally equipped kitchen with accessories and a temperature-controlled wine store. Stainless steel technology 6x500 liters is installed to store cask wine under nitrogen. Covered outdoor seating is available to visitors on the west side of the guesthouse. Cyclists can use the bicycle shed accessible from the parking lot. The guesthouse provides services to individual visitors, families and larger companies and companies in a complete portfolio of accommodation services, gastronomic events, social and corporate events. The region is extremely rich in events connected with the wine tradition and provides a wide range of leisure opportunities, whether during holidays or organized events such as wine harvest, open cellars and the like. Due to its location, the location is sought after by visitors from the Czech Republic, Slovakia, Austria and Hungary. Compared to the current scope, the operation has room for development using the potential of the region and the good name of the company. Currently Booking.com 9.3 based on 119 reviews. For questions or to arrange a viewing, contact the broker without hesitation.

Základní info

Evidenční číslo:
00023
Typ:
Komerční nemovitosti, Pension prodej
Adresa:
Hovorany, Hodonín
Cena:
36 999 999Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně právního servisu, cena k jednání
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

cena k jednání, včetně právního servisu

Plochy

Plocha pozemku:
788 m2
Plocha užitná:
928 m2
Plocha zastavená:
379 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
3
Počet PP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost:
109 kWh/m2

Vybavení objektu

Parkování, Zařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist