Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.5 z 5 (47 hodnocení)

Prodej novostavby dvougeneračního rodinného domu 8+2kk s obytným podkrovím v obci Kralupy, Zeměchy

17 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Vícegenerační dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 234 m2
  • zastavěná: 133 m2
  • pozemek: 902 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce
  • Parkování

Nabízíme Vám zprostředkování prodeje novostavby dvougeneračního rodinného domu s obytným podkrovím o dispozici 8+2kk. Dům je nyní řešen jako dvougenerační, nicméně lze dispozičně a stavebně upravit na dva samostatné domy se samostatnými vstupy vč. rozděleného pozemku. Ve virtuální prohlídce je možné obejít celý dům vč. prostudování celého interiéru vč. patra.
V přízemí se nachází dvě samostatné vstupní haly, dva obývací pokoje s kuchyňskými linkami (jedna nedodělaná), ložnice, dva dětské pokoje, 3 koupelny a 4x WC. V patře jsou k dispozici 3 samostatné obytné pokoje, šatna a koupelna s WC. Veškeré dispoziční řešení domu lze shlédnout v přiložené virtuální prohlídce nebo na půdorysech domu.
Rodinný dům s užitnou plochou 234 m2 (1. NP 155 m a 2. NP 79 m) je postaven na pozemku o celkové výměře 902 m2 v klidné nezátopové části obce města Kralupy, část obce Zeměchy, ul. Nad Rybníkem.
Kolaudace domu proběhla v lednu 2024. Při předání domu kupující obdrží veškerou stavební dokumentaci.
Dům s venkovní terasou má následující technické a stavební parametry: zdivo zateplené tvárnice zn. Ytong lambda YQ 450, střecha Tondach Engoba, lité anhydridové podlahy s keramickou dlažbou v celém domě kromě tří pokojů v patře, kde jsou plovoucí podlahy, sádrokartonové podhledy, plastová okna, internet od spol. Maxicom, kompletní sanita v koupelnách, osazení Geberit, kompletní jedna kuchyňská linka vč. vestavěných spotřebičů.
Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci a elektřinu (230 a 400 V), plyn je na hranici pozemku. Dům je vytápěn úsporným elektro kotlem do podlahového topení v celém domě. Parkování je možné před domem na společné obecní příjezdové cestě nebo na vlastním pozemku.
V docházkové vzdálenosti 7 min od domu je k dispozici samoobsluha se smíšeným zbožím, hostinec, vlaková i autobusová zastávka ve směrech Kralupy, Kladno, Velvary. V Kralupech je veškerá občanská vybavenost: velké zrekonstruované letní koupaliště, fitness, tenisové kurty a cyklostezka podél břehu Vltavy ve směru k zámkům Nelahozeves a Veltrusy, Troja, Praha Bubeneč, mateřské i základní školy, obchody, supermarkety
Tesco. Lidl, Penny, zdravotní středisko, nemocnice, pošta a banky. V centru města je velký parkovací dům sloužící pro autobusové i vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo a Hlavní nádraží.
Dům je ihned k nastěhování. Právní servis vč. vyřízení hypotéky ZDARMA.

Prodej vícegeneračního domu Kralupy nad Vltavou, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 234 m2, pozemek o velikosti 902 m2, se zastavěnou plochou 133 m2, a nebo zkuste třeba, Vícegenerační domy Mělník, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We offer mediation in the sale of a newly built two-generation family house with a residential attic, 8+2 kk available. The house is now designed as a two-generation house, however, layout and construction can be modified into two separate houses with separate entrances incl. of a divided plot of land. In the virtual tour, it is possible to go around the entire house incl. study of the entire interior incl. floors. On the ground floor there are two separate entrance halls, two living rooms with kitchenettes (one unfinished), a bedroom, two children's rooms, 3 bathrooms and 4 toilets. Upstairs there are 3 separate living rooms, a dressing room and a bathroom with toilet. All layout solutions of the house can be seen in the attached virtual tour or on the floor plans of the house. A family house with a usable area of 234 m2 (1st floor 155 m and 2nd floor 79 m) is built on a plot of land with a total area of 902 m2 in a quiet non-flooding part of the municipality of Kralupy, part of the village of Zeměchy, ul. Nad Rybníkem. The approval of the house took place in January 2024. When handing over the house, the buyer will receive all construction documentation. The house with an outdoor terrace has the following technical and construction parameters: Ytong lambda YQ 450 insulated blocks, Tondach Engoba roof, cast anhydride floors with ceramic tiles throughout the house except for three rooms on the first floor, where there are floating floors, plasterboard ceilings, plastic windows , internet from spol. Maxicom, complete sanitary ware in the bathrooms, Geberit fittings, complete one kitchen unit incl. built-in appliances. The house is connected to municipal water and sewerage and electricity (230 and 400 V), gas is at the border of the property. The house is heated by an economical electric boiler for underfloor heating throughout the house. Parking is possible in front of the house on the common municipal driveway or on your own property. Within walking distance of 7 minutes from the house there is a convenience store with mixed goods, an inn, a train and bus stop in the directions of Kralupy, Kladno, Velvary. In Kralupy there are all civic amenities: a large renovated summer swimming pool, fitness, tennis courts and a bike path, kindergartens and elementary schools, shops, supermarkets, a health center, a hospital, a post office and banks. The house is ready to move into immediately. Legal service incl. FREE mortgage settlement.

Základní info

Evidenční číslo:
116
Typ:
Domy, Vícegenerační dům prodej
Adresa:
Nad Rybníkem, Zeměchy, Kralupy nad Vltavou, Mělník
Cena:
17 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně DPH

Plochy

Plocha pozemku:
902 m2
Plocha užitná:
234 m2
Plocha zastavená:
133 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. D - méně úsporná
Energetická náročnost:
191 kWh/m2

Vybavení objektu

Parkování, Terasa

Dopravní dostupnost

Vlak, MHD, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist