Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.9 z 5 (27 hodnocení)

Prodej komerčního objektu či bytového domu se 3 N.P. pro 33 bytů v obci Kralupy nad Vltavou, část ob

24 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Obchodní prostor
  • lokalita: Klidná část obce
  • kanceláře: 852 m2

Nabízíme Vám výhradní zprostředkování prodeje komerčního objektu v obci Kralupy nad Vltavou, v rodinné obytné části Lobeček postaveného na pozemku o celkové výměře 1 640 m2. Jedná se tak o výbornou investici na další pokračování současného provozu nebo také pro jiné komerční služby či přestavbu na bytový dům. CENA K JEDNÁNÍ.
Dle aktuálně platného územního plánu je objekt možné využívat na současnou podnikatelskou činnost, sklady, kanceláře nebo obzvlášť je povolena přestavba budovy na bytový dům až se třemi nadzemními podlažími pro celkem 33 bytových jednotek vč. parkovacích stání pro každou bytovou jednotku, popř. plochu je možné využít jako předzahrádky.
V budově je nyní provozována plně funkční restaurace s kuchyní a veškerým zázemím, kde polovinu objektu tvoří nebytové prostory, které byly dříve využívání jako diskotéka.
Současná zastavěná plocha budovy činí 852 m2. Součástí objektu je další přilehlý pozemek o výměře 788 m2, který je nyní částečně využíván jako uzavřené parkoviště a venkovní uzavřená zahrádka restaurace, která je právě součástí aktuálně funkční pronajaté prosperující restaurace s kuchyní.
Veškerou další dokumentaci k územnímu plánu a rozhodnutí vč. finančního cash flow půdorysy aj. dokumenty zašleme na vyžádání.
Podsklepený přízemní objekt byl postavený v roce 1976 z cihel zn. Porotherm o tloušťce 45 cm. Budova je napojena na veřejnou kanalizaci, městský vodovod, plyn a elektřinu 230 a 400 V a je vytápěna dálkovým horkovodem. Je zde k dispozici klimatizace a vzduchotechnika. Dispozice objektu nyní tvoří tři velké oddělené prostorné restaurace se dvěma bary, diskotéka s tanečním parketem, pódiem a posezením, velká prostorná kuchyně s dalšími povinnými místnostmi dle hygienických norem, několik pánských a dámských toalety, WC pro personál aj. skladovací místnosti.
V Kralupech nad Vltavou, a především v docházkové vzdálenosti 5 minut v okolí objektu je k dispozici veškerá občanská vybavenost: mateřské školky, základní školy, obchody, supermarkety, zdravotní středisko, nemocnice, pošty, banky, společenská a sportovní střediska. V centru města se nachází vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo a Hlavní nádraží a rovněž autobusové zastávky PID s dopravou na nejbližší metra Ládví, Letňany, Bořislavka.
Vyřízení úvěru vč. právního servisu zdarma.

Prodej obchodních prostor Kralupy nad Vltavou, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 1640 m2, se zastavěnou plochou 852 m2, a zahradou 788 m2, a nebo zkuste třeba, Obchodní prostory Mělník, je vybaven či je k dispozici zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We offer you the exclusive mediation of the sale of a commercial building in the village of Kralupy nad Vltavou, in the family residential area of Lobeček, built on a plot of land with a total area of 1,640 m2. This is an excellent investment for the continuation of the current operation or for other commercial services or conversion to an apartment building. According to the currently valid zoning plan, the building can be used for current business activities, warehouses, offices or, in particular, it is allowed to convert the building into an apartment building. The building now houses a fully functional restaurant with a kitchen and all facilities, where half of the building consists of non-residential spaces that were previously used as a discotheque. The current built-up area of the building is 852 m2. Part of the building is another adjacent plot of land with an area of 788 m2, which is now partially used as a closed parking lot and an outdoor closed garden of the restaurant, which is part of the currently functional leased prosperous restaurant with a kitchen. The basement ground-floor building was built in 1976 from Porotherm bricks with a thickness of 45 cm. The building is connected to public sewage, municipal water supply, gas and electricity 230 and 400 V and is heated by a district hot pipe. There is air conditioning and air conditioning. The layout of the building now consists of three large separate spacious restaurants with two bars, a disco with a dance floor, stage and seating, a large spacious kitchen with other mandatory rooms according to hygiene standards, several men's and women's toilets, staff toilets and storage rooms. In Kralupy nad Vltavou, and especially within a 5-minute walking distance around the building, all civic amenities are available: kindergartens, elementary schools, shops, supermarkets, health centers, hospitals, post offices, banks, social and sports centers. In the city center there is a train station with a direct 25-minute connection to the center of Prague to Masarykovo and Hlavní nádraží, as well as PID bus stops with transport to the nearest metros Ládví, Letňany, Bořislavka.

Základní info

Evidenční číslo:
95
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor prodej
Adresa:
Štefánikova, Lobeček, Kralupy nad Vltavou, Mělník
Cena:
24 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Cena k jednání
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
1640 m2
Plocha zastavená:
852 m2
Plocha zahrady:
788 m2
Plocha kancelářská:
852 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. E - Nehospodárná

Vybavení objektu

Zahrada

Dopravní dostupnost

MHD, Autobus, Silnice, Dálnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist