Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.9 z 5 (11 hodnocení)

Prodej, domy/rodinný, 212 m2, Havlíčkova 860/15, 25088 Čelákovice, Praha-východ [ID 55199]

12 999 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 212 m2
  • stav: Velmi dobrý
  • Sklep
  • Garáž
  • Parkování

Nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 6+2 s dalším domkem o dispozici 2+kk, kůlnou a garáží. Vše se nachází na pozemku o ploše 515m2. Jedná se tedy o ideální variantu pro dvou/ tří-generační rodinu!


Dům s dispozicí 6+2

Cihlový dům prošel v letech několika rekonstrukcemi a úpravami. Mezi ty hlavní patří dostavení východní části domu (kuchyň, pokoj pro hosty), výměna plastových oken (2022), nové rozvody odpadů nebo třeba kuchyň zhotovená na míru. Střecha je pokryta pálenými taškami, střecha na dostavěné části potom plechem. První nadzemní podlaží nabízí dispozici 4+1, druhé nadzemní 2+1. Na půdě lze navíc dostavit další obytnou místnost/ místnosti. Plynový kotel, umístěný ve sklepě, se stará nejen o vytápění celého domu, ale taky o ohřev vody (lze využít i elektrický bojler).

Celý dům si také můžete prohlédnout v 3D prohlídce!

1NP
obývací pokoj s orientaci na západ
nová kuchyň, která byla truhlářem zhotovena na míru před rokem
prostorná ložnice
dětský pokoj
pokoj pro hosty se vstupem na zahradu
koupelna
samostatné WC
komora


2NP
obývací pokoj
kuchyň
ložnice s balkónem a výhledem do ulice
koupelna
samostatné WC v mezipatře
šatna

Sklep
+ plocha zhruba 18m2

Půda
vzhledem ke své ploše (cca 60m2) a výšce je, půda vhodná k přestavbě na podkroví
krovy ve velmi dobrém stavu jsou každý rok ošetřovány ochrannou emulzí



Domek s dispozicí 2+kk

Na pozemku se nachází ještě jeden menší dvoupodlažní domek s prostornou terasou a garáží.

1NP
chodba
kuchyňský kout
koupelna

2NP
ložnice
dětský pokoj
šatna
terasa o ploše 9,7m2 otočená na východ



Zahrada

Zahrada mimo klid nabízí také posezení a kůlnu. Díky menší velikosti cca 200m2 a nádržích na dešťovou vodu je údržba zahrady jednoduchá.



Okolí a občanská vybavenost

Obec Čelákovice samozřejmě nabízí kompletní občanskou vybavenost a velmi dobrou dostupnost do Prahy nejen autem (20min), ale taky hromadnou dopravou, která každým rokem nabízí častější a pohodlnější spojení. Například na zastávku Rajská zahrada se vlakem dostanete za 18min (vlak jezdí 3krát za hodinu). Dále jsou zde potravinářské obchody BILLA, Lidl, TESCO, Albert i Penny, několik školek i základních škol, banky, velmi dobře hodnocené restaurace a spousta dalšího.


Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte se nám ozvat!






Petr Hejda

Prodej rodinného domu Čelákovice, stav je uveden jako velmi dobrý, jiné vlastnictví, o ploše 212 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Praha východ, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep, garáž, parkování.

We offer for sale a spacious family house of 6+2 with another house of 2+kk, shed and garage. All located on a plot of 515m2. This is therefore an ideal option for a two/three-generation family! A house with a layout of 6+2 The brick house has undergone several renovations and modifications over the years. Among the main ones are the completion of the eastern part of the house (kitchen, guest room), the replacement of plastic windows (2022), new plumbing or perhaps a custom-made kitchen. The roof is covered with clay tiles, the roof on the completed part is covered with sheet metal. The first floor offers a layout of 4+1, the second floor 2+1. A gas boiler, located in the basement, takes care not only of heating the whole house, but also of heating the water (an electric boiler can also be used). You can also see the whole house in a 3D tour! 1NP - living room with west orientation - new kitchen, which was custom-made by a carpenter a year ago - spacious bedroom - children's room - guest room with access to the garden - bathroom - separate toilet - storage room 2NP - living room - kitchen - bedroom with balcony and street view - bathroom - separate toilet on the mezzanine - dressing room Cellar + area of approximately 18m2 Attic - due to its area and height, the attic is suitable for conversion into an attic - the rafters in very good condition are treated every year with a protective emulsion House 2kk On the plot there is another smaller two-storey house with a spacious terrace and garage. 1NP - corridor - kitchenette - bathroom 2NP - bedroom - children's room - dressing room - terrace of 9,7m2 facing east Garden The garden offers a seating area and a shed in addition to tranquility. Thanks to the smaller size of about 200m2 and rainwater tanks, garden maintenance is easy. Surroundings and amenities The village of Čelákovice of course offers complete civic amenities and very good accessibility to Prague not only by car (20min), but also by public transport, which every year offers more frequent and convenient connections. For example, the Rajská zahrada train stop can be reached in 18min by train (the train runs 3 times an hour). There are also grocery stores BILLA, Lidl, TESCO, Albert and Penny, several kindergartens and primary schools, banks, very well rated restaurants and much more. If you are interested in this offer, do not hesitate to contact us! Petr Hejda

Základní info

Evidenční číslo:
55199
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Havlíčkova, Čelákovice, Praha východ
Cena:
12 999 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Jiné
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
212 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Parkování, Garáž, Sklep, Balkon


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist