Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.3 z 5 (50 hodnocení)

Prodej domu 10+2kk v obci Krhovice, bydlení v souznění s přírodou

3 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Smíšená
  • obytná: 292 m2
  • zastavěná: 182 m2
  • pozemek: 547 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce
  • Parkování

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem prostorného rodinného domu v malebné obci Krhovice, který kombinuje výhody moderního bydlení s cenovou dostupností a šarmem venkovského prostředí.
Tento dům nabízí nejen komfortní bydlení, ale také možnost vytvoření domova podle vlastních představ.

Klíčové informace o nemovitosti:

- Typ nemovitosti: Rodinný dům (dvojchata)
- Dispozice: 10+2kk
- Užitná plocha: 292 m
- Zastavěná plocha: 182 m
- Celková plocha pozemku: 547 m
- Lokalita: Krhovice
- NOVÁ CENA: 3 500 000 Kč - možnost okamžité koupě v tomto stavu případně si můžete vyžádat cenu "na klíč" za dokončený dům dle Vašich představ
- Stav objektu: Hrubá stavba

Výhody nemovitosti na klíč:
- Moderní provedení: Objekt je vystavěn z cihel, má sedlovou střechu s pálenou taškou a měl by být osazen plastovými 3 komorovými okny. Zajištěno je podlahové elektrické topení a ohřev vody elektrickým bojlerem.
- Soukromí a bezpečnost: K domu náleží oplocení a vybudovaný nájezd, což zajišťuje soukromí a bezpečnost obyvatel.
- Cenová dostupnost: Díky konceptu "dvojchaty" nabízíme vysokou kvalitu bydlení za přijatelnou cenu bez kompromisů v oblasti komfortu nebo lokalitě.

O obci Krhovice:
Krhovice je vinařská obec ležící 12 km od Znojma, známá svým příjemným okolím a dobrou dostupností. Nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně mateřské školy, kulturního domu, knihovny a sportovních zařízení. Je to místo, kde se snoubí klid venkova s pohodlím moderního bydlení.

Financování:
Jsme připraveni Vám pomoci s financováním této nemovitosti za stále nejvýhodnějších podmínek na trhu. Věříme, že společně najdeme řešení, které bude vyhovovat právě Vám.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky. Tento dům by mohl být Vaším novým domovem, kde budete psát další kapitolu svého života. Prohlídka Vám umožní nejlépe posoudit, zda je tento dům tou pravou volbou pro Vás a Vaši rodinu. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že budete nadšeni nejen z domu, ale i z jeho okolí a atmosféry, kterou obec Krhovice nabízí.

Prodej rodinného domu Krhovice, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 292 m2, pozemek o velikosti 547 m2, se zastavěnou plochou 182 m2, a zahradou 400 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Znojmo, je vybaven či je k dispozici parkování, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We present to you a unique opportunity to become the owner of a spacious family home in the picturesque village of Krhovice, which combines the advantages of modern living with affordability and the charm of a rural environment. This house offers not only comfortable living, but also the possibility of creating a home according to your own ideas. Key information about the property: - Type of property: Family house (semi-detached house) - Layout: 10+2 kk - Usable area: 292 m - Built-up area: 182 m - Total land area: 547 m - Location: Krhovice - NEW PRICE: 3,500,000 CZK - the possibility of immediate purchase in this condition, or you can request a "turnkey" price for a completed house according to your wishes - Condition of the building: Rough construction Advantages of a turnkey property: - Modern design: The building is built of bricks, has a gable roof with a burnt tile and should be fitted with plastic 3-chamber windows. Electric underfloor heating and water heating with an electric boiler are provided. - Privacy and security: The house is fenced and has a built-in driveway, which ensures the privacy and security of the residents. - Affordability: Thanks to the "semi-detached house" concept, we offer high quality housing at an affordable price without compromising on comfort or location. About the village of Krhovice: Krhovice is a wine-growing village located 12 km from Znojmo, known for its pleasant surroundings and good accessibility. It offers complete civic amenities, including a kindergarten, cultural center, library and sports facilities. It is a place where the tranquility of the countryside is combined with the comfort of modern living. Financing: We are ready to help you with the financing of this property under the most favorable conditions on the market. We believe that together we will find a solution that will suit you. Do not hesitate to contact us for more information or to arrange a tour. This house could be your new home, where you will write the next chapter of your life. The tour will allow you to best assess whether this house is the right choice for you and your family. We look forward to your visit and believe that you will be delighted not only by the house, but also by its surroundings and the atmosphere that the village of Krhovice offers.

Základní info

Evidenční číslo:
HZ147422
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Krhovice, Znojmo
Cena:
3 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Cena je za obě poloviny RD ve fázi hrubé stavby
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
547 m2
Plocha užitná:
292 m2
Plocha zastavená:
182 m2
Plocha zahrady:
400 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Zahrada, Parkování


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist