Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.9 z 5 (36 hodnocení)

Prodej bytu 4+kk 99 m2 Bělohorská, Praha

17 472 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 4+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Skeletová
  • 99 m2
  • 4. podlaží
  • Sklep
  • Parkování
  • stav: Novostavba

Sníte o nadstandardním bydlení blízko centra Prahy? Navíc s energetickým komfortem a nejmodernějšími technologiemi a materiály, které nejsou u současných developerských projektů běžné?

Nabízíme Vám výjimečný a rozlehlý byt s fascinujícím výhledem na město v Rezidenci Via Carolina v Břevnově, který je pražským realitním magnetem 21. století. Jednotka 4+kk ve 4. NP má užitnou plochu 99 m2 a celkovou podlahovou plochu 160 m2. Disponuje prostornou vstupní halou, obývací zónou s kuchyňským koutem, třemi ložnicemi, užitečnou spíží a dvěma koupelnami s toaletou. Na velkých terasách (severní 26 m2 a jižní 17 m2) s vyhlídkou na Břevnov a okolní čtvrtě, která Vás nikdy neomrzí a Vaše návštěvy ohromí, si můžete vychutnat ranní kávu nebo odpolední drink.

Díky garážovému stání, dostupnému autovýtahem, nebudete mít starosti s hledáním parkování. Oceníte i osobní výtah a praktickou sklepní kóji. Z podzemních garáží vyjdete přes zahradu do méně frekventované ulice Na Břevnovské pláni s cyklotrasou.

Již zmíněný velký energetický komfort domu a nízké provozní náklady zajistí centrální kotelna s výkonnými tepelnými čerpadly, doplněná rekuperací, podlahovým topením a chlazením a dřevohliníkovými okny s izolačním trojsklem a venkovními žaluziemi. Podrobnosti naleznete ve Standardech na webu projektu.

Břevnov je čtvrť se silným historickým geniem loci. Dá Vám vynikající spojení s centrem, okruhy i letištěm, snadnou dostupnost MHD včetně metra a plnou občanskou vybavenost. Nadchne Vás i ani mnoho možností pro volný čas a blízkost malebné přírody. V docházkové vzdálenosti nabízí obora Hvězda procházky, běh, cyklistiku, dětská hřiště i běžkování, park Ladronka 4,5km cyklo-inline okruh, míčové hry, bowling a festivaly a lesopark Řepy mnoho atrakcí pro malé i velké Pražany.

Rezidence Via Carolina je právě ve výstavbě podívejte se web projektu, kde najdete novinky z místa. Vykročte k jedinečnému bydlení a oslovte náš prodejní tým. Rádi Vám pomůžeme i s financováním a právním servisem.

Prodej bytu 4+kk Praha 6, Břevnov, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, který se nachází v 4. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, o ploše 99 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 4+kk Praha 6, je vybaven či je k dispozici sklep, parkování, terasa, ve vybavení také naleznete kabelové rozvody, elektro je zavedeno, a to 230V.

Are you dreaming of high standard living close to the Prague Centre? With energy comfort and advanced technologies and materials, which are not common for contemporary development projects? We are offering you an extraordinary apartment with a fascinating City view within the Rezidence Via Carolina Project in Břevnov a district which is the Prague 21st century real estate magnet. The 4 rooms + kitchen corner unit on the 4th floor has got an apartment area of 99 sqm and the total floor area of 171 sqm. It disposes of a spacious entrance hall, a living room with a kitchen corner, three bedrooms, a handy pantry room, and two bathrooms with a restroom. On large terraces (a northern of 36 sqm and a southern of 19 sqm), with a view of Břevnov and his neighbouring districts you and your guests will be always excited about, you will relish your morning coffee or afternoon drink. Your underground parking lot, accessible by a car-lift, guarantees zero parking worries. You will appreciate also a passenger lift and a useful basement storage unit. From the underground garage, passing through the Residence garden, you enter the calmer Street Na Břevnovské pláni with a cycle path. The above mentioned big energy comfort of the house and low operational costs will be provided by a central boiler with two poweful heat pumps, supplemented by recuperation system, underfloor heating & cooling, and wood/aluminium insulating 3-glass windows and exterior sunblinds. Look for more details in the Standards on the Project´s web site. Břevnov is a district with a mighty historical genius loci. It gives you a perfect access to the City centre, ring roads, the Airport, public transport means including metro and full public facilities. You will like also wide leisure time activity options and near lovely nature. In the Hvězda Park, you can enjoy walking, jogging, cycling, kid parks and cross-country skiing, in the Ladronka Park a 4,5km bike&inline route, ball games, bowling and festivals and in the Řepy Forest Park many attractions for small and big Praguers. Rezidence Via Carolina is just under construction see the Project´s web site, where you will find the building site news. Go ahead to your new unique living and contact our sales team. We will gladly help you also with your financing and legal matters.

Základní info

Evidenční číslo:
18627
Typ:
Byty, 4+kk prodej
Adresa:
Bělohorská, Praha 6, Břevnov, Praha
Cena:
17 472 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Cena vč. DPH, vč. parkovacího stání a sklepní kóje
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Skeletová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
99 m2
Plocha sklepa:
3 m2
Plocha terasy:
43 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
4. podlaží
Počet NP:
4
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Sklep, Parkování, Terasa

Dopravní dostupnost

Silnice, Vlak, Autobus, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist