Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.2 z 5 (39 hodnocení)

Prodej bytu 4kk (197m2), terasy, dvě parkovací místa, sklep, V tower

Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 4+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Skeletová
  • 190 m2
  • Výtah
  • Parkování
  • stav: Novostavba

Prodej reprezentativního, luxusního, jihozápadně orientovaného bytu 4+kk (197 m2) s terasou a neopakovatelnými výhledy na Pražský Hrad, lemující celý byt s neopakovatelnými výhledy na panorama Prahy s dvěma parkovacími místy a dvěma sklepy ve 24. podlaží západní věže projektu V Tower, ve třiceti patrovém 104 metrů vysokém mrakodrapu na Pankrácké pláni v Praze 4, severovýchodně od křižovatky ulic Pujmanové a Milevské, na hranici Krče a Nuslí. Budova V Tower v Praze je budova se špičkovými, nadčasovými technologiemi a luxusními materiály a zároveň ukázkovým designem s nadstandardními službami pro ty nejnáročnější rezidenty.

Samozřejmostí pro rezidenty je privátní fitness, sauna, pára a bazén, privátní kino a klubové patro, golfový trenažér pro relaxaci, rychlo-dobíjecí stanice pro elektromobily.

Servis 24 hodinové recepce a služby na úrovni světových luxusních rezidenčních projektů, která nemá ve střední Evropě konkurenci. Concierge službami, které pomáhají zajišťovat drobnosti jako zalévání květin, úklid či venčení domácích mazlíčků, přebírání důležité poštovní zásilky, informace, která restaurace stojí za návštěvu nebo jakou hru shlédnout v Národním divadle.

Dispozice bytu 4+kk zahrnuje vstupní halu, otevřený, velkorysý prostor obývacího pokoje s přímým vstupem na terasu, samostatná kuchyň v bílém designu, dále dvě oddělené ložnice s terasou, hlavní ložnice, dvě koupelny, první koupelna (vana, sprchový kout, toaleta, bidet), druhá koupelna se sprchovým koutem, další dvě samostatné toalety, dostatečné množství úložných prostor, na míru zhotovená šatna. Celý byt lemuje fantastická terasa s neopakovatelnými výhledy, přístupná ze všech pokojů a koupelny v bytě.

Vybavení zahrnuje kompletně vybavenou kuchyňskou linku Hanák v bílém lesklém designu s vestavěnými spotřebiči Miele včetně vinotéky, vestavěné šatní skříně Poggenpohl. Luxusní dřevěné podlahy v obývacím pokoji s kuchyní, v ložnicích koberce, v koupelnách carrarský mramor, velkoformátová dlažba v dekoru mědi a zařizovací předměty značky Villeroy & Boch. Osvětlení v celém bytě a exteriérové žaluzie na dálkové ovládání, plus klimatizace.

Kupní cena zahrnuje kompletní vybavení dle fotografií, dvě parkovací místa a dva sklepy umístěný v 1. podzemním podlaží domu s výtahem.

Zajímavá investiční příležitost zajišťující dlouhodobě stabilní výnos, vzhledem k silné poptávce po nájemních bytech pro zahraniční a českou klientelu v této žádané a ojedinělé budově s concierge službami v Praze.

Energetická náročnost budovy: B ID nemovitosti HMA1587-0002.

Prodej bytu 4+kk Praha 4, Podolí, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, z celkového počtu 30 podlaží, o ploše 190 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 4+kk Praha 4, je vybaven či je k dispozici parkování, terasa, výtah, zařízeno nábytkem.

Apartment for sale 4kk (197m2), terraces, two parking spaces, cellar, V tower

Sale of a representative, luxurious, southwest-oriented apartment 4 + kk (197 m2) with a terrace and unrepeatable views of Prague Castle, lining the entire apartment with unrepeatable views of the Prague skyline with two parking spaces and two cellars on the 24th floor of the west tower of the V Tower project, in a thirty-storey 104-meter-high skyscraper on the Pankrác Plain in Prague 4, northeast of the intersection of Pujmanová and Milevská streets, on the border of Krč and Nusle. The V Tower building in Prague is a building with state-of-the-art, timeless technologies and luxury materials, as well as exemplary design with above-standard services for the most demanding residents. Of course for residents is a private fitness, sauna, steam and swimming pool, private cinema and club floor, golf simulator for relaxation, fast-charging station for electric cars. 24-hour reception service and services at the level of the world's luxury residential projects, which has no competition in Central Europe. Concierge services that help provide small items jsuch as watering flowers, cleaning or walking pets, receiving important mail, information which restaurant is worth a visit or which play to watch at the National Theater. The layout of the apartment 4 + kk includes an entrance hall, open, generous living room with direct access to the terrace, separate kitchen in white design, two separate bedrooms with terrace, master bedroom, two bathrooms, first bathroom (bath, shower, toilet, bidet), second bathroom with shower, two more separate toilets, sufficient storage space, custom-made dressing room. The whole apartment is lined with a fantastic terrace with unique views, accessible from all rooms and bathrooms in the apartment. The equipment includes a fully equipped Hanák kitchen unit in a white glossy design with built-in Miele appliances, including a wine shop and a built-in Poggenpohl wardrobe. Luxurious wooden floors in the living room with kitchen, carpets in the bedrooms, Carrara marble in the bathrooms, large-format tiles in blanketsoru copper and Villeroy & Boch fixtures. Lighting throughout the apartment and exterior blinds with remote control, plus air conditioning. The purchase price includes complete equipment according to the photos, two parking spaces and two cellars located on the 1st underground floor of the building with an elevator. An interesting investment opportunity ensuring a long-term stable return, due to the strong demand for rental apartments for foreign and Czech clients in this sought-after and unique building with concierge services in Prague. Energy performance of the building: B

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1587-0002
Typ:
Byty, 4+kk prodej
Adresa:
Milevská, Praha 4, Podolí, Praha
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Skeletová

Plochy

Plocha užitná:
190 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
30
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah, Terasa, Parkování


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist