Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.8 z 5 (16 hodnocení)

Prodej bytu 3+kk, 76 m2 s balkonem a garáží - ulice Chalabalova, Praha 5 - Stodůlky

7 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 76 m2
  • 3. podlaží
  • Balkon
  • Sklep
  • Garáž
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Nabízíme Vám k prodeji hezký a slunný byt o dispozici 3+kk a jeho celková podlahová plocha je 76 m2 v krásném vilovém domě na ulici Chalabalova, Praha 5 - Stodůlky.

Tento prostorný byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží v domě s třemi bytovými jednotkami, kde je na každém patře pouze jeden byt, takže budete mít dostatek soukromí a klidu pro bydlení.

Dispozice bytu je velmi chytře řešena: Před vstupem do bytu je menší prostor pouze pro vlastníka bytu na botník. Po vstupu do bytu se ocitneme v prostorné vstupní chodbě, ze které vstupujeme do jednotlivých místností.
Prostorný obývací pokoj s kompletně zařízeným kuchyňským koutem a místem pro jídelní stůl.
Velmi prostorná hlavní ložnice ze které vede vstup na terasu s výhledem do okolní přírody.
Vzhledem k tomu, že se byt nachází v posledním podlaží bytového domu směrem na východ, tak je zde dostatek přísunu denního světla, terasu můžete takřka využívat neustále v nerušeném soukromí.
Druhý pokoj může být využit jako ložnice, dětský pokoj nebo pracovna.
Koupelna s vanou, širokým umyvadlem a prostorem pro pračku. Dále je k dispozici samostatná toaleta.

Byt se prodává částečně zařízený, ale lze jej pořídit i kompletně prázdný po dohodě a přání nového majitele.

Na podlahách byla použita dřevěná krytina, kterou najdeme v pokojích a obývacím pokoji a díky tomu je byt velmi útulný a tyto podlahy dodávají bytu příjemnou atmosféru. Na ostatních částech byla použita keramická dlažba: vstupní chodba, kuchyňský kout s jídelní částí, koupelna a toaleta.

Ohřev vody a topení zajišťuje plynový kotel.

Součástí prodeje je polovina garáže v 1. podzemním podlaží o velikosti téměř 30 m2, ideální pro parkování a skladování. K bytu patří i sklep o výměře necelých 4 m2 umístěný v garáži.

Zúčtovatelné poplatky (plyn, elektřina, voda) činí cca 5.000 Kč měsíčně.

Výborná dopravní dostupnost a lokalita spojuje výhody klidného bydlení s dobrou dostupností do centra
města, případně na letiště. Veškerá občanská vybavenost je v docházkové vzdálenosti od domu - školy, školky, dětská hřiště, obchody i zdravotní zařízení.

Tento vilový dům se nachází v klidné části Stodůlek a je obklopen spoustou zeleně, parků a je zde také dostatečné množství míst pro sportovní aktivity nebo jen pro krásné procházky.

Pokud Vás tato nabídka osloví a budete se chtít přijít podívat osobně, tak nás neváhejte kdykoliv kontaktovat, třeba je právě toto váš nový domov.

Prodej bytu 3+kk Praha 5, Stodůlky, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 3. podlaží, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 76 m2, případně vybírejte i tady, Byty 3+kk Praha 5, je vybaven či je k dispozici balkon, sklep, garáž, zařízeno částečně nábytkem, elektro je zavedeno, a to 230V.

Apartment for sale 3+kk, 76 sqm with balcony and garage - Chalabalova street, Prague 5 - Stodůlky

We offer you for sale a nice and sunny apartment of 3 + kk and its total floor area is 76 m2 in a beautiful villa house on the street Chalabalova, Prague 5 - Stodůlky. This spacious apartment is located on the 3rd floor in a building with three residential units, where there is only one apartment on each floor, so you will have plenty of privacy and peace for living. The layout of the apartment is very cleverly designed. Upon entering the apartment, we find ourselves in a spacious entrance hallway, from which we enter the individual rooms. A spacious living room with a fully furnished kitchenette and space for a dining table. Very spacious master bedroom from which leads to a terrace with views of the surrounding countryside. Since the apartment is located on the top floor of the apartment building facing east, so there is plenty of daylight, you can almost use the terrace constantly in undisturbed privacy. The second room can be used as a bedroom, children's room or study. Bathroom with bathtub, wide sink and space for washing machine. There is also a separate toilet. The apartment is being sold partly furnished, but can also be purchased completely empty by agreement and the wishes of the new owner. The floors are covered with wooden flooring, which can be found in the rooms and the living room, which makes the apartment very cozy and gives it a pleasant atmosphere. Ceramic tiles have been used in the other parts: the entrance hall, the kitchen and dining area, the bathroom and the toilet. Water heating and heating is provided by a gas boiler. The sale includes a half garage on the 1st underground floor of almost 30 m2, ideal for parking and storage. The apartment also has a cellar of almost 4 m2 located in the garage. Billable charges (gas, electricity, water) are about 5.000 CZK per month. Excellent transport accessibility and location combines the advantages of quiet living with good access to the center city, or to the airport. All amenities are within walking distance from the house - schools, kindergartens, playgrounds, shops and medical facilities. This residential house is located in a quiet part of Stoduleky and is surrounded by lots of greenery, parks and there is also enough places for sports activities or just for nice walks. If this offer appeals to you and you want to come and see it in person, feel free to contact us anytime, maybe this is your new home.

Základní info

Evidenční číslo:
21105
Typ:
Byty, 3+kk prodej
Adresa:
Chalabalova, Praha 5, Stodůlky, Praha
Cena:
7 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize, včetně právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
76 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Patro, podlaží:
3. podlaží
Počet NP:
3
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Balkon, Sklep, Garáž, Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

MHD, Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist