Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.9 z 5 (45 hodnocení)

Prodej bytu 3+1 s terasou (135m2), předzahrádka, parkovací stání, sklep, Smíchov - Kobrova

19 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+1
  • Osobní
  • konstrukce: Skeletová
  • 135 m2
  • 1. podlaží
  • Výtah
  • Sklep
  • stav: Novostavba

Prodej kompletně vybaveného luxusního mezonetového bytu 3+1 s terasou a se zahradou (135m2), (parkovacím stáním a sklepem v kupní ceně) s neopakovatelnými výhledy na panorama Prahy v novostavbě nadčasové moderní bytové Rezidence Sacre Coeur2 s 24/7 nonstop recepcí a ostrahou v Praze 5 na Smíchově, v mimořádně krásné a atraktivní lokalitě Hřebenek v blízkosti Kinského zahrad nebo Mozartova útočiště na Bertramce. Rezidence Sacre Coeur2 se stala jako jediný český projekt finalistou v kategorii Nejlepší rezidenční nemovitost v mezinárodní prestižní soutěži MIPIM AWARDS 2017 a splňuje nejvyšší požadavky na luxusní bydlení a bezpečí rezidentů v rychlém dosahu kompletní občanské vybavenosti a míst k aktivní relaxaci.

Dvoupodlažní loft s terasou a předzahrádkou představuje neotřele moderní a nadčasové bydlení zhmotňující volnost a prostorovou svobodu. Jejich velkou předností je nejen výška stropu (6m) přes dvě patra, ale velkoformátová okna s izolačními trojskly, předzahrádka a terasa.

Loft je členěný do dvou zón, obývací a privátní. 1.NP zahrnuje otevřený koncept kuchyně a jídelny, s přímým vstupem na terasu a následně do předzahrádky, technická místnost, koupelna se sprchovým koutem, toaleta. 2.NP je propojeno plovoucím schodištěm, kde je otevřený koncept obývacího prostoru (galerie), dále ložnice s orientací do klidného vnitrobloku propojená s prostornou šatnou zhotovenou na míru, velkorysá koupelna s vanou. Vstupní chodba.

Kompletní vybavení zahrnuje klimatizaci v celém bytě, dále kuchyňská linka s pracovní deskou z italské žuly v moderním designu zhotovená míru se všemi spotřebiči SIEMENS a Liebherr, digestoř Falmec, podlahové vytápění v celém bytě regulováno automaticky přes aplikace a MAR, v obývacím pokoji závěsné svítidlo Lasvit, designové osvětlení vyrobené v Německu a Itálii, osvětlení na terase Phillips. Kompletní vybavení nábytkem viz fotodokumentace zhotovené na míru, schody z masivního dubu, zábradlí nerezová ocel. Luxusní koupelny vybavené sanitou Villeroy&Boch s vestavěnými spotřebiči a umyvadlovými skříňkami na odkládání, luxusní designová stěrka na míru od firmy. Podlahy z dubového laminátu, bezešvé vnitřní dveře NEXT. Na terase teaková podlaha.

Moderní rezidenční lokalita vyniká skvělou dopravní dostupností: dům je umístěn pár minut od přímého vstupu polívce do obchodního centra Anděl, tramvajové zastávky, za 4 minuty lze dojet ke stanici metra linky A linky B Anděl. Místo poskytuje nadstandardní výběr služeb a bohaté možnosti společenského, kulturního i sportovního vyžití. Cesty autem urychluje blízký vjezd do tunelového komplexu.

ID nemovitosti HMA1835-0001.

Prodej bytu 3+1 Praha 5, Smíchov, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 5 podlaží, o ploše 135 m2, a nebo zkuste třeba, Byty 3+1 Praha 5, je vybaven či je k dispozici sklep, terasa, výtah, zařízeno nábytkem.

Sale of 3+1 apartment with terrace (135m2), front garden, parking space, cellar, Smíchov - Kobrova

Sale of a fully equipped luxury duplex apartment 3+1 with terrace and garden (135m2), (parking space and cellar included in the purchase price) with unrepeatable views of the Prague panorama in the new construction of the timeless modern residential Sacre Coeur Residence2 with 24/7 non-stop reception and security in Prague 5 in Smíchov, in the extremely beautiful and attractive location of Hřebenek, near the Kinské gardens or Mozart's refuge on Bertramka. As the only Czech project, the Sacre Coeur2 residence became a finalist in the Best Residential Property category in the prestigious international MIPIM AWARDS 2017 competition and meets the highest requirements for luxury living and residents' safety within quick reach of complete civic amenities and places for active relaxation. A two-story loft with a terrace and a front garden represents innovatively modern and timeless living embodying freedom and spatial freedom. Their great advantage is not only the ceiling height (6m) over two floors, but also large-format windows with insulating triple glazing, a front garden and a terrace. The loft is divided into two zones, living and private. The 1st floor includes an open concept kitchen and dining room, with direct access to the terrace and subsequently to the front garden, utility room, bathroom with shower, toilet. The 2nd floor is connected by a floating staircase, where there is an open concept living area (gallery), then a bedroom facing the quiet courtyard connected to a spacious custom-made wardrobe, a generous bathroom with a bathtub. Entrance hall. The complete equipment includes air conditioning in the entire apartment, as well as a kitchen unit with a worktop made of Italian granite in a modern design made to measure with all SIEMENS and Liebherr appliances, a Falmec hood, underfloor heating in the entire apartment regulated automatically via applications and MAR, a Lasvit pendant light in the living room , design lighting made in Germany and Italy, Phillips terrace lighting. Complete furniture, see photo documentation made to measure, solid oak stairs, stainless steel railings. Luxury bathrooms equipped with sanitary facilitiesVilleroy&Boch with built-in appliances and sink storage cabinets, luxury designer custom trowel from the company. Oak laminate floors, seamless NEXT interior doors. Teak floor on the terrace. The modern residential location stands out for its excellent transport accessibility: the house is located a few minutes from the direct entrance of Polivka to the Anděl shopping center, the tram stop, in 4 minutes you can reach the subway station of line A and line B Anděl. The place provides an above-standard selection of services and rich possibilities for social, cultural and sports activities. Travel by car is speeded up by the nearby entrance to the tunnel complex.

Základní info

Evidenční číslo:
HMA1835-0001
Typ:
Byty, 3+1 prodej
Adresa:
Kobrova, Praha 5, Smíchov, Praha
Cena:
19 950 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Skeletová

Plochy

Plocha užitná:
135 m2
Plocha sklepa:
7 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
5
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah, Terasa, Sklep


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist