Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.7 z 5 (32 hodnocení)

Prodej atraktivního 1/2 dvojdomu 3+kk v překrásné lokalitě Horní Planá, Zvonková

8 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Smíšená
  • obytná: 85 m2
  • zastavěná: 50 m2
  • pozemek: 250 m2
  • stav: Řadový
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Samota

Ve výhradním zastoupení developera Vám představujeme k prodeji exkluzivní polovinu dvojdomu v žádané lokalitě Horní Planá, v katastrálním území Zvonková, a je situována v klidné a přírodně bohaté oblasti, která je ideální pro rodinné bydlení nebo jako investice pro budoucí pronájem.

Tento moderně koncipovaný dům je momentálně v zahajovací fázi výstavby, což vám umožní podílet se na finálním vzhledu interiérů podle vlastních představ. Datum nastěhování dle konkrétních požadavků klienta září 2024 - únor 2025

Nemovitost nabízí velkorysou užitnou plochu 85 m, která je rozdělena do dispozice 3+kk. Dům je ideální pro ty, kdo hledají komfort, soukromí a blízkost přírody. Součástí domu je také prostorná zahrada, která zve k relaxaci a odpočinku v příjemném prostředí.

Kompletní dodávka na klíč včetně výmalby, podlah, dveří, kuchyně a koupelen. Cena dále zahrnuje venkovní dlážděné plochy a finální terénní úpravy. Tepelné čerpadlo voda-vzduch. Za příplatek je možnost solárních panelů či další možnosti.

Lokalita Horní Planá je známa svou nádhernou přírodou a přítomností Lipenské přehrady, která nabízí široké možnosti vodních a sportovních aktivit během celého roku. V létě můžete využít klidu pro koupání, plavání, nebo se věnovat golfu na jednom z nejkrásnějších rakouských golfových hřišť. Zimní sezóna nabízí lyžování v nedalekém lyžařském areálu Hochficht nebo běžkování na perfektně upravených tratích na Šumavě. Lipenská přehrada v zimě zamrzá a poskytuje ideální podmínky pro bruslení.

V této lokalitě máte jistotu, že klid a kontakt s přírodou nebudou nikdy narušeny přemírou komerčních akcí ani novou zástavbou, což zaručuje zachování jedinečného genius loci místa. Všechny tyto aspekty spolu s moderním designem a kvalitou výstavby činí tuto nabídku ideální volbou pro život v harmonii s přírodou, ale s veškerým komfortem moderního bydlení.

Nechejte se okouzlit možností žít v místě, kde každý den můžete zažívat kouzlo nedotčené přírody a kde každý západ slunce nad hladinou přehrady přináší nezapomenutelné chvíle klidu a relaxace. Tato nemovitost představuje ideální příležitost pro ty, kteří touží po exkluzivním bydlení v souladu s přírodou. Nechte se inspirovat možností vlastnit domov, kde design splývá s přírodním prostředím a kde každá sezóna nabízí něco nového a vzrušujícího.

Zajistěte si prohlídku a přijďte se přesvědčit na vlastní oči o jedinečnosti této nabídky. Budujte svůj nový domov tam, kde životní styl a příroda jdou ruku v ruce.

Prodej rodinného domu Horní Planá, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je samota, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 85 m2, pozemek o velikosti 250 m2, se zastavěnou plochou 50 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Český Krumlov, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

As the exclusive representation of the developer, we present for sale an exclusive half of a semi-detached house in the sought-after location of Horní Planá, in the cadastral area of Zvonková, and it is situated in a quiet and naturally rich area, which is ideal for family living or as an investment for future rental. This modern designed house is currently in the initial phase of construction, which will allow you to participate in the final appearance of the interiors according to your own ideas. Move-in date according to specific client requirements September 2024 - February 2025 The property offers a generous usable area of 85 m, which is divided into 3+kk layout. The house is ideal for those looking for comfort, privacy and closeness to nature. The house also includes a spacious garden that invites you to relax and rest in a pleasant environment. Complete turnkey delivery including painting, floors, doors, kitchen and bathrooms. The price also includes outdoor paved areas and final landscaping. Water-air heat pump. Solar panels or other options are available for an additional fee. The location of Horní Planá is known for its beautiful nature and the presence of the Lipno Reservoir, which offers a wide range of water and sports activities throughout the year. In the summer, you can take advantage of the calm for swimming, swimming, or playing golf on one of the most beautiful Austrian golf courses. The winter season offers skiing in the nearby Hochficht ski area or cross-country skiing on perfectly groomed tracks in Šumava. The Lipno dam freezes in winter and provides ideal conditions for skating. In this location, you are sure that the peace and contact with nature will never be disturbed by an excess of commercial events or new development, which guarantees the preservation of the unique genius loci of the place. All these aspects, together with modern design and quality of construction, make this offer the ideal choice for living in harmony with nature, but with all the comforts of modern living. Let yourself be enchanted by the possibility of living in a place where every day you can experience the magic of untouched nature and where every sunset over the surface of the dam brings unforgettable moments of peace and relaxation. This property represents an ideal opportunity for those who desire exclusive living in harmony with nature. Be inspired by the possibility of owning a home where design blends with the natural environment and where each season offers something new and exciting. Arrange a tour and come see for yourself the uniqueness of this offer. Build your new home where lifestyle and nature go hand in hand.

Základní info

Evidenční číslo:
HZ147659
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Zvonková, Horní Planá, Český Krumlov
Cena:
8 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně kompletních právních a realitních služeb
Stav:
Novostavba
Umístění:
Samota
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
250 m2
Plocha užitná:
85 m2
Plocha zastavená:
50 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
3
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist