Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

4.7 z 5 (10 hodnocení)

Pozemek, bydlení, prodej, Čtyřkoly, Benešov

4 850 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • pozemek: 1131 m2

Prodej zasíťovaného pozemku připraveného ke stavbě ve Čtyřkolech u Čerčan.

Dobře dostupný pozemek o výměře 1131 m2 je umístěn v krásné lokalitě nové zástavby rodinných domů. 

Součástí prodeje je již schválené stavební povolení na nízkoenergetický dům, díky kterému můžete začít ihned stavět. Stavbu si lze přizpůsobit dle svých představ s tím, že drobné změny projektu se řeší žádostí o změnu stavby před dokončením. Toto vše je velkou výhodou, můžete začít stavět okamžitě a ušetříte tak mnoho měsíců, než získáte stavební povolení.

- na pozemku jsou již připravené inženýrské sítě - elektřina, vodovod a plyn
- je schválené stavební povolení na nízkoenergetický dům
- typ domu na pozemku jde samozřejmě změnit
- svou polohou pozemek nabízí soukromí a přitom dobrou dostupnost 
- umístění pozemku v blízkosti vlakové zastávky 3 minuty chůze (250 m)
- Westfield Chodov 15 min autem
- pozemek prošel terénními úpravami 
- MŠ a ZŠ 5 min autem, stejně tak jako obchody a lékaři

 

Bonusem pozemku je také nově vrtaná studna s hloubkou 30 metrů, kterou je možné využít jako hlavní i vedlejší přívod vody, čímž se o významnou část sníží náklady na vodu.

Na pozemku jsou také tři vzrostlé stromy, které poskytují ráz soukromí. Případně mohou být stromy pokáceny, dle volby budoucího majitele. Povolení je již vyřízené.

Pozemek Vás může také okouzlit svým krásným výhledem do okolní přírody. Vychutnejte si klid a harmonii kterou poskytuje okolní prostředí a zároveň si užívejte výhod této lokality.

Pro milovníky přírody je obec Čtyřkoly ideálním výchozím bodem pro procházky, cyklistiku, rybaření u Sázavy, nebo další venkovní aktivity v okolní krajině. Obchody jsou v blízkosti, v obci se nachází také sportoviště, restaurace apod., pořádají se zde různé akce jak pro dospělé, tak pro děti.

Nabízíme ke koupi dva sousedící pozemky a novostavbu domu, druhý pozemek má rozměr 827 m2 a přímo navazuje na tento.

Neváhejte zavolat, rádi Vás pozveme na prohlídku a zodpovíme veškeré dotazy.

 

Prodej stavebního pozemku Čtyřkoly, osobní vlastnictví, pozemek o velikosti 1131 m2, případně vybírejte i tady, Stavební pozemky Benešov, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Sale of a plot of land ready for construction in Čtyřkole near Čerčany. Land with an area of 1131 m2 is located in a beautiful and quiet location of a new development of family houses.  The sale includes an already approved building permit for a low-energy house, you can build according to the project or you can adapt the project and redesign it according to your wishes. Any changes to the project are only dealt with by a change request form prior to completion. All this is a great advantage, you can start building immediately and save many months or years before you get the building permit.   - All utilities are already prepared on the plot - electricity, water and gas supply, waste - approved building permit for a low-energy house - the type of house on the plot can of course be changed - the location of the land offers privacy and good accessibility  - the location of the land near the train station 3 minutes walk (250 m) - Westfield Chodov 15 min by car - the land has undergone landscaping  - kindergarten and primary school 5 min by car, as well as the necessary shops   A bonus of the land is also a newly drilled well with a depth of 30 meters, where there is plenty of water and the depth of the well will also provide a household withdrawal. It can be used as the main water supply, reducing water costs by a large proportion. There are also 3 mature trees on the property which provide additional privacy. Alternatively the trees can be felled as part of the sale, the permit is already processed. The land can also enchant you with its beautiful views of the surrounding countryside. Enjoy the tranquillity and harmony provided by the surrounding environment whilst enjoying the benefits of the location. For nature lovers, the village of Čtyřkoly is an ideal starting point for walking, cycling or other outdoor activities in the surrounding countryside. Shops are nearby and there are also sports facilities, restaurants, etc. in the village. Fishing at the Sázava River, nearby forest for walks, swimming. In the village there are various events for both adults and children. We offer for purchase two adjacent plots, the second has a dimension of 827 m2 and is directly adjacent to this one. Do not hesitate to call, we will be happy to invite you for a tour and answer any questions.    

Základní info

Evidenční číslo:
N90542
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Čtyřkoly, Benešov
Cena:
4 850 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1131 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Dopravní dostupnost

MHD, Vlak, Dálnice, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist