Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

4.5 z 5 (35 hodnocení)

Omezená nabídka pronájmu zařízených pokojů s koupelnou za zvýhodněnou cenu Praha 2 - Nové město

16 500Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pokoj
  • Družstevní
  • konstrukce: Smíšená
  • 18 m2
  • 4. podlaží
  • Výtah
  • stav: Po rekonstrukci
  • lokalita: Centrum obce

Bez provize!! Speciální nabídka krátkodobého pronájmu zařízených moderních pokojů s privátní koupelnou ve sdílených bytech v blízkosti centra, Praha 2 - Nové město. Nabídka je omezena a dostupná za uvedenou cenu v termínech od 3.6.2023 do 31.8.2023 (minimum 1 měsíc).

Zařízený pokoj s privátní koupelnou ve sdíleném bytu po rekonstrukci o velikosti 5+1 v žádané lokalitě Praha 2- Nové město v blízkosti centra a náměstí I. P. Pavlova (metro červená trasa C), dále Václavského náměstí, náměstí Míru a Karlovo náměstí. Byt je umístěn v domě s výtahem.
Světlý pokoj o velikosti 18 m2 je zařízen rozkládacím lůžkem s 2 x matrací (2 x 80 cm x 200 cm = šířka 160 cm ), lůžkovinami s povlečením, pracovním stolem se židlí, lampičkou, šatní skříní, komodou, křeslem, další drobnou dekorací a privátní koupelnou se sprchou a toaletou. V pokojích není okno, větrá se přes kuchyň nebo dveře které vedou na společnou chodbu kde jsou okna do vnitrobloku.
V bytě je kuchyň včetně všech spotřebičů (velká lednice/mrazák, myčka, trouba, varná deska, digestoř, mikrovlnná trouba, základní nádobí, varná konvice), jídelní stůl a židle, potravinová skříň. V bytě je pračka /sušička.
Veškerá občanská vybavenost v blízkosti domu, restaurace, potraviny, banky, lahůdky, řeznictví, drogerie, kavárny, Tesco, Billa, Albert, Poliklinika, lékárna, KFC, MC Donalds, Starbucks, farmářské trhy na Tylově náměstí, tramvajové zastávky (linky 22, 10, 16, 11, 13, 6), metro I.P. Pavlova, náměstí Míru a více.
Celková cena: 16.500 Kč včetně všech služeb, energií a internetu. Úklid společných prostor bytu zajištěn jednou za 14 dní. Vhodné pro 1 osobu.
Doporučujeme všem co hledají krátkodobé ubytování v centru Prahy.

Pronájem pokoje Praha, stav je uveden jako po rekonstrukci, družstevní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 4. podlaží, z celkového počtu 6 podlaží, topení je řešeno jako lokální plynové, o ploše 18 m2, více toho najdete určitě zde, Pokoje , je vybaven či je k dispozici výtah, zařízeno nábytkem, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Úřady, zdravotnická zařízení, ve vybavení také naleznete internet, blízké okolí lze popsat jako oblast obchodní a obytná, lze také popsat jako studentské bydlení, bydlení pro zaměstnance, krátkodobý pronájem, spolubydlení, mezi IS se můžete těšit na internet, plyn, voda, pitná, kanalizace.

Limited discounted rent of furnished rooms with private bathroom in Prague 2, close to center

No commission!! Special offer for short-term rental of furnished modern rooms with private bathroom in shared apartments near the center, Prague 2 - Nové město. The offer is limited and available at the stated price from 3.6.2024 to 31.8.2024 (minimum 1 month). Suitable for 1 person. Furnished room with a private bathroom in a renovated shared apartment of size 5+1 in the sought-after location of Prague 2 - New Town, near the center and I.P. Pavlova (metro red line C), as well as Wenceslas Square, náměstí Míru and Karlovo Square. The apartment is located in a building with an elevator. The bright room with a size of 18 m2 is furnished with a folding bed with 2 x mattresses (2 x 80 cm x 200 cm = width 160 cm), bedding with sheets, a desk with a chair, a lamp, a wardrobe, a chest of drawers, an armchair, other small decorations and private bathroom with shower and toilet. There is no window in the rooms, ventilation is through the kitchen or the door leading to the common corridor where there are windows to the courtyard. The apartment has a kitchen including all appliances (large fridge/freezer, dishwasher, oven, hob, hood, microwave oven, basic dishes, kettle), dining table and chairs. There is a washer/dryer in the apartment. All civic amenities near the house, restaurants, groceries, banks, delicatessens, butchers, drugstores, cafes, Tesco, Billa, Albert, Polyclinic, pharmacy, KFC, MC Donalds, Starbucks, farmer's markets on Tylova náměstí, tram stops (lines 22, 10, 16, 11, 13, 6), metro I.P. Pavlova, náměstí Miru and more. Total price: 16.500 CZK including all services, energy and internet. The common areas of the apartment are cleaned once every 14 days. Suitable for 1 person. We recommend it to everyone looking for short-term accommodation in the center of Prague.

Základní info

Evidenční číslo:
330
Typ:
Byty, Pokoj pronájem
Adresa:
Sokolská, Praha 2, Nové Město, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena:
16 500Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně služeb, energií, internetu
Vlastnictví:
Družstevní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Centrum obce
Typ budovy:
Rohový
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

s poplatky, včetně právního servisu, včetně DPH

Plochy

Plocha užitná:
18 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
6
Počet koupelen:
2
Počet pokojů:
5
Patro, podlaží:
4. podlaží
Počet NP:
6
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Výtah, Zařízeno nábytkem

Inženýrské sítě

Internet, Plyn, Kanalizace, Voda, pitná

Charakteristika objektu

Spolubydlení, Studentské bydlení, Bydlení pro zaměstnance, Krátkodobý pronájem

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice, Tramvaj, Metro

Vybavenost v okolí

Pošta, Supermarket, Úřady, Zdravotnická zařízení, Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist