Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

4.9 z 5 (33 hodnocení)

Obchodní prostor k pronájmu, 155 m2 + parkování v novostavbě projektu "Port Karolina" v ulici Breitf

82 500Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Obchodní prostor

Pronájem rohového obchodního prostoru o rozloze 155 m2 (front office + back office) s velkými zobrazovacími okny, klimatizací, parkováním v sedmipodlažním bytovém domě novostavbě s cca 600 byty, který je součástí rezidenční výstavby Skanska "Port Karolina" Karlín, Praha 8.

Prostor se může používat jako showroom či prodejna, nachází se v přízemí budovy a skládá se ze dvou částí: frontoffice a backoffice s možností využít backoffice jako služební byt 2kk, je tady obyvák, ložnice, kuchyň a koupelna s WC a sprchou. Na oknech "back office" jsou vnější žaluzie.
Prostory jsou plně klimatizované, připravené pro komplexní větrání a na bezpečnostní systém. Jsou tady dvoje dveře: vstupní dveře z ulice a služební dveře z budovy. Dveře a sklo jsou bezpečnostní. Výška stropu 3000 mm.

Budova je čerstvě po dokončení a je součástí rezidenční výstavby Skanska "Port Karolina" v ulici Breitfeldova, vedle křižovatky Rohanské nábřeží v blízkosti tramvajové zastávky Urxova a metra Křižíkova. Snadný přístup autem do a z hlavních dálnic v centru Prahy. Nedaleko je cyklostezka podél řeky Vltavy.

Poplatky činí 7.000 Kč / měs. + DPH (služby domu, teplo, voda). Elektřina se prevadi na najemce.

Parkování je možné v suterénu budovy za 6.000 Kč / měs + DPH

K nastěhování ihned.

Energetická náročnost budovy: G (nebyla sdělena majitelem).

ID nemovitosti ANK0059-0002.

Pronájem obchodních prostor Praha 8, Karlín, stav je uveden jako novostavba, z celkového počtu 7 podlaží, o ploše 155 m2, případně vybírejte i tady, Obchodní prostory Praha 8, je vybaven či je k dispozici garáž.

Commercial space for rent, 155 m2 + 2 parking spaces in the new building of the "Port Karolina" project in Breitfeldova Street, Karlín, Prague 8.

Lease of a brand corner retail space with an area of 155 m2 (front office + back office) with large display windows, air conditioning, parking in a seven-storey apartment building new building with about 600 apartments, which is part of Skanska's residential building "Port Karolina" Karlín, Prague 8. The space can be used as a showroom or shop, located on the ground floor and consists of two parts: front desk and back office with the possibility of using the back office as a 2 bedroom business apartment, there is a living room, bedroom, kitchen and bathroom with toilet and shower. There are exterior blinds on the back office windows. The premises are fully air-conditioned, ready for comprehensive ventilation. There is a full preparation for a security system. There are two doors here: the front door from the street and the service door from the building. Security doors with self locking mechanism, security glass. Ceiling height 3000 mm. The building is just finished and is part of the residential construction of Skanska "Port Karolina" in Breitfeldova Street, next to the Rohanské nábřeží intersection near the Urxova tram stop and the Křižíkova metro station. Easy access by car to and from the main highways in the center of Prague. Nearby is a bike path along thelength of the Vltava river. Charges are 7.000 CZK / month + VAT (utilities, heat, water). Electricity is transferred to the tenant. Parking is possible in the basement of the building for 6,000 CZK. / month + VAT Available now. Energy performance of the building: G (not communicated by the owner).

Základní info

Evidenční číslo:
ANK0059-0002
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor pronájem
Adresa:
Breitfeldova, Praha 8, Karlín, Praha
Cena:
82 500Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Novostavba
Konstrukce:
Smíšená

Plochy

Plocha užitná:
155 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Počet NP:
7

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist