Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.1 z 5 (17 hodnocení)

Luxusní dvoupatrový Townhouse 4+kk s vlastní zahradou, Hlubočepy - Praha 5

22 590 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 4+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 154 m2
  • 1. podlaží
  • Výtah
  • Sklep
  • Garáž
  • Parkování
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce

V zastoupení developerské společnosti Vám přináším příležitost pořízení unikátního bydlení, která překračuje běžné standardy a otevírá dveře k luxusnímu životnímu stylu. Prostorný dvoupatrový Townhouse 4+kk o rozloze 140,4m2, v sobě snoubí eleganci rodinného domu se zahradou v osobním vlastnictví o rozloze 407 m2.

Světlý a vzdušný interiér s třemi ložnicemi a třemi koupelnami nabízí praktickou orientaci vůči světovým stranám pro maximální využití denního světla, zatímco velká francouzská okna a přímý vstup na idylickou zahradu poskytují zajímavé a komfortní propojení interiéru s exteriérem. Součástí bytu je také prostorný sklep (13,4 m2), garážové stání a dvě parkovací místa před domem.

Přízemí slouží jako vstupní podlaží s hlavní obytnou místnosti slučující funkci kuchyně, jídelny a obývacího pokoje, ložnici s šatnou a koupelnou a samostatnou toaletou. V druhém nadzemním podlaží jsou schodištěm přístupné prostory jedné ložnice s koupelnou a šatnou, druhé ložnice, technického zázemí a třetí koupelny.

Tento nízkoenergetický byt v Rezidenci Pod třešněmi (energetická třída B) byl navržen s důrazem na detail a kvalitu, včetně přípravy na exteriérové žaluzie a klimatizaci. Kolaudace byla úspěšně dokončena v srpnu 2023. V domě je výtah.

Důležitá fakta této nemovitosti:
Dispozice 4+kk
Zahrada: 407 m2
Sklep: 13,4 m2
Vnitřní parkovací stání: 1
Parkovací stání před domem: 2
Patro: 1.NP+2.NP
Kolaudace: 2023
Podlahové topení
Elektrický kotel

Rezidence se nachází v prestižní a klidné části Prahy - Hlubočepy, obklopená přírodními skvosty Prokopského údolí a Chuchelského háje. Tato výjimečná lokalita nabízí snadný přístup do centra města, ať už autem za 10 minut, nebo využitím efektivní městské hromadné dopravy. V okolí naleznete kompletní občanskou vybavenost - školy, školky, dětská hřiště, polikliniku, obchody a služby.

Více informací o Rezidenci pod Třešněmi najdete na www.podtresnemi.cz

Pro více informací nebo domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na setkání, při kterém Vám mohu představit tuto krásnou nemovitost!

Prodej bytu 4+kk Praha 5, Hlubočepy, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 154 m2, a zahradou 407 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 4+kk Praha 5, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, parkování, výtah, nezařízeno nábytkem, zahrada, ve vybavení také naleznete kabelové rozvody, elektro je zavedeno, a to 230V.

Luxury 3-bedroom Townhouse of 140m2 with private garden of 407m2, parking and cellar at Prague 5

On behalf of the development company, I bring you the opportunity to acquire unique living space that exceeds the usual standards and opens the door to a luxurious lifestyle. This spacious two-story Townhouse 4+kk with an area of 140.4 m combines the elegance of a family home with a private garden of 407 m. The bright and airy interior with three bedrooms and three bathrooms offers a practical orientation towards the cardinal points for maximum daylight utilization, while large French windows and direct access to the idyllic garden provide an interesting and comfortable connection between the interior and exterior. The apartment also includes a spacious cellar (13.4 m), garage parking, and two outdoor parking spaces. The ground floor serves as the entrance level with a main living area combining the functions of a kitchen, dining room, and living room, a bedroom with a dressing room and bathroom, and a separate toilet. The second floor is accessible by stairs and includes spaces for one bedroom with a bathroom and dressing room, another bedroom, technical facilities, and a third bathroom. This low-energy apartment in the Residence Pod Třešněmi (energy class B) has been designed with an emphasis on detail and quality, including preparations for exterior blinds and air conditioning. The final approval was successfully completed in August 2023. There is an elevator. Key facts of this property: Layout: 4+kk Garden: 407 m Cellar: 13.4 m Indoor parking space: 1 Outdoor parking spaces: 2 Floors: 1st + 2nd Final approval: 2023 Underfloor heating Electric boiler The residence is located in the prestigious and quiet part of Prague - Hlubočepy, surrounded by the natural beauties of Prokopské údolí and Chuchelský háj. This exceptional location offers easy access to the city center, whether by car in 10 minutes or by using efficient public transport. In the vicinity, you will find complete amenities - schools, kindergartens, playgrounds, a polyclinic, shops, and services. For more information about the Residence Pod Třešněmi, please visit www.podtresnemi.cz For more information or to arrange a personal viewing, do not hesitate to contact me. I look forward to meeting you and presenting this beautiful property!

Základní info

Evidenční číslo:
06350
Typ:
Byty, 4+kk prodej
Adresa:
Pod třešněmi, Praha 5, Hlubočepy, Praha
Cena:
22 590 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
lze financovat hypotečním úvěrem, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servi
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně DPH, včetně právního servisu, s provizí RK, s poplatky

Plochy

Plocha užitná:
154 m2
Plocha sklepa:
13 m2
Plocha zahrady:
407 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Patro, podlaží:
1. podlaží
Počet NP:
3
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost:
72 kWh/m2

Vybavení objektu

Zahrada, Nezařízeno nábytkem, Parkování, Výtah, Garáž, Sklep

Dopravní dostupnost

MHD, Silnice, Dálnice, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist