Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4 z 5 (18 hodnocení)

Luxusní byt 5+kk, 147 m2 se zahradou 242m2 - Statenice - Černý Vůl

12 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • 5+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 147 m2
  • 2. podlaží
  • Parkování
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Pokud hledáte pro Vaši rodinu luxusní bydlení v klidné lokalitě, v blízkosti přírody, s veškerou občanskou vybaveností a skvělou dostupností do Prahy, tak jste hop právě ted' našli!
Exkluzivně Vám nabízím krásný byt o dvou podlažích s dispozicí 5+kk o velikosti 147 m2, se samostatnou oplocenou zahradou (242m2), zahradním domkem a dvěma parkovacími stáními, pouhých 9 km od stanice metra Bořislavka.

V přízemí najdete vstupní halu s úložným prostorem spojenou schodištěm s druhým nadzemním podlažím. Dominantou celého bytu je prostorná obytná místnost s francouzskými okny, která slučuje funkci kuchyně s nadčasovou kuchyňskou linkou včetně vestavěných spotřebičů, jídelny a obývacího pokoje s designovým prostorovým krbem značky Don Bar. Dále se zde nachází dvě ložnice, pracovna, prostorná šatna, koupelna s vanou a sprchovým koutem, toaleta a technická místnost s elektrickým kotlem. Půda nabízí dostatek úložného prostoru pro potřeby rodiny.

V bytě byly použity vysoké standardy, včetně klimatizace v každé místnosti, vinylových podlah a značkových spotřebičů Electrolux a Fagor, a elektrického kotle Bosch. Samozřejmostí je také dostatek parkovacích míst, s možností parkování dvou automobilů před domem.

Určitě oceníte i krásně upravenou zahradu s automatickou závlahou a robotickou sekačkou, kterou pravidelně udržuje zahradník. Zahrada je vybavena terasou, pergolou a zahradním domkem.

DŮLEŽITÁ FAKTA TÉTO NEMOVITOSTI:
- Dispozice 5+kk
- Patro: 1. a 2. NP
- Zahrada 242 m2
- 2 parkovací stání před domem
- Kolaudace v roce 2012
- Nízké provozní náklady cca 7 700 Kč
- Elektrický kotel
- Plastová okna
- Vinylová podlaha a keramická dlažba

Součástí prodeje jsou kuchyňská linka, sanitární zařízení a vestavěné skříně.

Byt se nachází v atraktivní vyhledávané lokalitě Praha-západ, Statenice, Černý vůl. Černý Vůl je malá obec v údolí Únětického potoka, pouhých 2 km severozápadně od hranice hlavního města Prahy v okrese Praha-západ a je součástí obce Statenice. Výborná dojezdová vzdálenost umožňuje být v centru Prahy autem za necelou půlhodinu, a stanice metra A Bořislavka je vzdálená pouhých 9 minut od obce. Pokud často cestujete do zahraničí, oceníte skvělou dostupnost letiště Václava Havla, které je vzdálené pouhých 10 km od obce. Statenice také nabízí vynikající dostupnost do centra Prahy autobusem. V obci najdete veškerou občanskou vybavenost a vše, co potřebujete pro spokojený život.
Byt je plně připraven k nastěhování nových majitelů. Zařízení na fotografiích je pouze ilustrační, byt se prodává nezařízený, dle domluvy je možné nábytek kompletně odkoupit a přestěhovat tak jen osobní věci.

V případě, že Vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat. Velice ráda Vám ji představím osobně!

Prodej bytu 5+kk Statenice, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 2. podlaží, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 147 m2, a zahradou 242 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 5+kk Praha západ, je vybaven či je k dispozici parkování, zařízeno částečně nábytkem, zahrada, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 230V.

Luxury apartment 5+KK of 147 m with a garden 242m2 - Statenice - Černý Vůl

If you are looking for luxurious family living in a peaceful location, close to nature, with all amenities and excellent access to Prague, then you have just found it! I am exclusively offering you a beautiful two-story apartment 5+kk of 147 sqm, with a separate garden (242 sqm), a garden house, and two parking spaces, just 9 km from Bořislavka metro station. On the ground floor, you will find an entrance hall with storage space, connected by a staircase to the second floor. The highlight of the entire apartment is the spacious living room with French windows, combining a kitchen with a timeless kitchen unit including built-in appliances, a dining area, and a living room with a design Don Bar fireplace. There are also two bedrooms, a study, a spacious wardrobe, a bathroom with a bathtub and shower, a toilet, and a utility room with an electric boiler. The attic provides ample storage space for the family's needs. Ample parking space is available, with the possibility to park two cars in front of the house. The garden features a terrace, a pergola, and a garden house. IMPORTANT FACTS ABOUT THIS PROPERTY: - Layout: 5+kk - Floors: 1st and 2nd - Garden: 242 sqm - 2 parking spaces in front of the house - Building permit obtained in 2012 - Low operating costs of approximately 7,700 CZK - Electric boiler - Plastic windows - Vinyl flooring and ceramic tiles The apartment is located in the Prague-West area, in Statenice, Černý vůl. The excellent accessibility allows you to reach the center of Prague by car in less than 30min, the Bořislavka metro station is just 9 min away. You will find all the necessary amenities in the village for a comfortable life. The apartment is ready for the new owners to move in. The furniture shown in the photos is for illustrative purposes only.. However, it is possible to negotiate the purchase of the furniture. If you are interested in this property, do not hesitate to contact me. I would be delighted to personally introduce it to you!

Základní info

Evidenční číslo:
06466
Typ:
Byty, 5+kk prodej
Adresa:
Za Roklí, Černý Vůl, Statenice, Praha západ
Cena:
12 990 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně provize, včetně právního servisu
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
147 m2
Plocha zahrady:
242 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
2. podlaží
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná
Podle vyhlášky:
Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost:
118.6 kWh/m2

Vybavení objektu

Parkování, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist