Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.7 z 5 (14 hodnocení)

Klidný a světlý byt 2+kk, Praha - Žižkov

9 100 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 52 m2
  • 4. podlaží
  • Výtah
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Představujeme Vám exkluzivní nabídku bytové jednotky 2+kk o užitné ploše 52 m, která se nachází v oblíbené a dynamicky se rozvíjející lokalitě Prahy - Žižkov. Tento byt je ideálním místem pro život, ať už hledáte svoji první nemovitost, investiční příležitost, nebo prostě jen útulný a stylový domov v srdci Prahy.

Cena bytu je stanovena na 9 100 000 Kč, což odráží jeho kvalitu, polohu a kompletní rekonstrukci, kterou prošel. Dům, ve kterém se byt nachází, je cihlový a byl také podroben rekonstrukci od fasády přes výtah až po stoupačky a instalaci plastových oken. Byt se nachází ve 3. patře s výtahem, což zaručuje snadný přístup a zároveň poskytuje krásný výhled na jihozápad.

Interiér bytu je navržen tak, aby co nejlépe vyhovoval potřebám moderního života. Obývací pokoj s kuchyňským koutem tvoří otevřený a vzdušný prostor, kde se snoubí funkčnost s pohodlím. Ložnice je útulným útočištěm pro odpočinek po náročném dni. Prostorná chodba, koupelna s WC a ústřední dálkové topení dodávají bytu další komfort s nízkými provozními náklady. Okna do vnitrobloku zajišťují klid a ticho, které ocení každý, kdo si přeje uniknout od ruchu města.

Lokalita Žižkov je známá svou vynikající dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností v bezprostřední blízkosti. Ať už je vaším cílem rychle se dostat do centra města, navštívit místní kavárny, restaurace, nebo si užít zeleně v blízkých parcích, tento byt vám umožní vše pohodlně a rychle.

Exkluzivní zastoupení této nemovitosti zaručuje profesionální přístup a péči o všechny aspekty prodeje. Navíc nabízíme pomoc s financováním za stále nejvýhodnějších podmínek na trhu, abychom usnadnili celý proces nákupu.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost vlastnit byt v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy. Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že se vám tento byt stane novým domovem.

Prodej bytu 2+kk Praha 3, Žižkov, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 4. podlaží, z celkového počtu 5 podlaží, o ploše 52 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Byty 2+kk Praha 3, je vybaven či je k dispozici výtah, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We present to you an exclusive offer of a 2+kk apartment unit with a usable area of 52 m, which is located in the popular and dynamically developing locality of Prague - Žižkov. This apartment is an ideal place to live, whether you are looking for your first property, an investment opportunity, or simply a cozy and stylish home in the heart of Prague. The price of the apartment is set at 9,100,000 CZK, which reflects its quality, location and the complete reconstruction it has undergone. The building in which the apartment is located is made of brick and has also undergone reconstruction - from the facade to the elevator to risers and the installation of plastic windows. The apartment is located on the 3rd floor with an elevator, which guarantees easy access and at the same time provides a beautiful view to the southwest. The interior of the apartment is designed to best meet the needs of modern life. The living room with the kitchenette forms an open and airy space where functionality meets comfort. The bedroom is a cozy haven for relaxation after a busy day. A spacious hallway, bathroom with toilet and central district heating add additional comfort to the apartment with low operating costs. Windows to the courtyard ensure peace and quiet, which anyone who wishes to escape from the hustle and bustle of the city will appreciate. The location of Žižkov is known for its excellent transport accessibility and all civic amenities in the immediate vicinity. Whether your goal is to quickly get to the city center, visit local cafes, restaurants, or enjoy the greenery in the nearby parks, this apartment allows you to do everything comfortably and quickly. The exclusive representation of this property guarantees a professional approach and care in all aspects of the sale. In addition, we offer financing assistance at the most favorable terms on the market to facilitate the entire purchase process. Do not miss this unique opportunity to own an apartment in one of the most desirable locations in Prague. For more information or to arrange a tour, do not hesitate to contact us. We look forward to your visit and believe that this apartment will become your new home.

Základní info

Evidenční číslo:
LK147455
Typ:
Byty, 2+kk prodej
Adresa:
Cimburkova, Praha 3, Žižkov, Praha
Cena:
9 100 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Včetně právních a realitních služeb
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
52 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
2
Patro, podlaží:
4. podlaží
Počet NP:
5
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Výtah


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist