Inzerce bytů v Ostravě

Spolupracovat s námi v rámci inzerce bytů je skvělá možnost, jak zvýšit vaši šanci na úspěšný prodej. Realitní trh je přesycen společnostmi poskytujícími podobné služby. Přesto existují důvody, proč by měla vaše realitní kancelář využívat právě náš realitní portál.

Inzerce bytů a nemovitostí ve velkém stylu

Konkurenční portály se často soustředí pouze na poskytování inzertního prostoru. My však klademe důraz na poskytování široké palety různých služeb. Každá z nich se zaměřuje na jiný aspekt úspěšného prodeje, ale všechny dohromady vytvářejí unikátní mix, který vám zajistí vyšší zisky.

Hlavní výhodou, kterou našim klientům poskytujeme, je široká návštěvnická základna. Náš primární web navštíví každý den 17000 unikátních uživatelů. Ale, to by samo o sobě ještě tolik neznamenalo. Pro naše klienty, kteří již zaplatili za inzerci na primárním webu, zpřístupníme i prostor na osmi dalších, a razantně tak zvýšíme dosah jejich inzerátů.

S námi inzeráty pouze pasivně nečekají na to, až si je správný zákazník najde. Máme k dispozici databázi kupujících klientů, a jakmile jsou inzeráty zadány, začneme je rozesílat potenciálním zájemcům. Ani vyhledávače nebudou k vašim inzerátům slepé. Pravidelně se věnujeme optimalizaci pro vyhledávače, která zaručuje stále se zvyšující přísun vysoce relevantních návštěvníků.

S námi vás nikdo nepřehlédne.

Zaregistrujte se ještě dnes a získejte inzerci rovnou na devíti realitních webech najednou!

Inzerce s námi pro vás neznamená nutnost změny softwaru. Náš systém je plně kompatibilní s většinou běžných realitních programů. Exportujte k nám data přes tzv. Sreality rozhraní.

A co ti, kteří žádný software nepoužívají? Zkuste námi vytvořený program Urbium, který je využíván až 300 realitními kancelářemi. Umožňuje snadné vkládání inzerátů, jejich následnou správu i export na zhruba 60 realitních portálů, které ho podporují.

Ani tady ovšem naše služby nekončí. Sledujte s námi veškeré soukromé nabídky bytů v Ostravě, jakož i dalších nemovitostí, a získejte další kvalitní inzertní plochy do svého portfolia.

Využijte naši širokou nabídku služeb a získejte ještě více zákazníků!
Kdo inzeruje s námi, ten vydělá víc!

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist