Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

4.3 z 5 (37 hodnocení)

Byt, OV, dispozice 2+1, výměra 67 m2, lodžie, komora na patře,obec Ústí N/L,část Skřivánek,ul. Stará

2 630 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+1
  • Osobní
  • konstrukce: Panelová
  • 72 m2
  • 4. podlaží
  • Lodžie
  • Výtah
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

Hledáte nové bydlení v super lokalitě nebo vhodnou nemovitost k investici, která by Vám zajistila zajímavý pasivní výnos? Pokud ano, mám pro Vás zajímavou nabídku.
BONO reality Vám ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti nabízí ke koupi příjemně prosvětlenou bytovou jednotku o ideální dispozici 2+1 s lodžií, která se nachází v Ústí nad Labem, v jedné z nejvyhledávanějších městských částí Skřivánek, v ulici Stará. Jedná se o klidnou lokalitu s kompletní občanskou vybaveností (ZŠ i MŠ, SOŠ, zdravotní středisko a lékař, prodejna potravin, supermarket, knihovna, restaurace, zastávky MHD a provozovny nejrůznějších služeb), která se nachází v pohodlné docházkové či krátké dojezdové vzdálenosti od domu. Za zmínku stojí i velmi dobrá dopravní dostupnost do centra města, ale také dalších městských částí, což je jistě výhodou. V dané lokalitě také nejdeme množství udržované zeleně. I díky tomu se jedná o lukrativní a ústečáky velmi oblíbenou lokalitu nejen pro rodinné bydlení, ale také i pro investice do nemovitostí. Samotná bytová jednotka je situována ve 3. patře plně rekonstruovaného panelového domu, který je zateplen, osazen plastovými okny, vybaven zánovním výtahem a revitalizací prošla i jeho střecha, rozvody inženýrských sítí a vnitřní společné prostory. Jedná se o větší typ bytové jednotky o podlahové ploše 67 m2, která se vyznačuje skutečně velkými místnostmi. Byt se sestává z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny, samostatné toalety, šatny a vstupní chodby s přístupy do všech místností. Jeho interiér je ve stavu před rekonstrukcí a nový majitel si tak může byt zrekonstruovat zcela dle svých představ a přání. Kuchyně je v tzv. L provedení a její součástí také je příjemná jídelní část, vhodná i pro umístění několika kuchyňských elektrospotřebičů. Obývací pokoj je přirozeně největší místností bytu a spolehlivě pojme veškerý potřebný nábytek či vybavení. Ložnice je taktéž značně prostorná a je zde situován vstup na lodžii o výměře 3 m2, ze které je krásný výhled na město, jeho dominanty a přilehlé pahorkatiny. V koupelně s umakartovým jádrem je umístěna vana a umyvadlo. Koupelna je průchozí se samostatnou toaletou. Příjemným bonusem bytu je šatna/místnost pro tzv. věci do domácnosti, která se nachází v chodbě, při vstupu do bytu. Tato místnost je nyní vybavena skříňkou s poličkami a věšákem. Jednotlivé místnosti bytu nejsou průchozí a vytvářejí tak pocit klidu a soukromí. Díky dobré dispozici byt současně působí prostorným a velmi příjemným dojmem. K bytu náleží komora na patře, jejíž výměra činí 2 m2. Další z výhod či bonusů daného bytu jsou jeho nízké užívací náklady, které činí pouze 3.788,- Kč měsíčně. Parkování je možné na velkokapacitním parkovišti v těsné blízkosti domu. Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte makléře. Hypoteční úvěr Vám v případě potřeby rádi zajistíme. Další fotografie a vizualizace k dispozici (na vyžádání) u makléře. Těším se na společnou prohlídku!

Prodej bytu 2+1 Ústí nad Labem, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 4. podlaží, z celkového počtu 8 podlaží, topení je řešeno jako ÚT dálkové, o ploše 72 m2, případně vybírejte i tady, Byty 2+1 Ústí nad Labem, je vybaven či je k dispozici lodžie, výtah, nezařízeno nábytkem, bytové jádro umakartové, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, ve vybavení také naleznete internet, kabelová televize, kabelové rozvody, telefon, blízké okolí lze popsat jako oblast obchodní a obytná, lze také popsat jako bydlení pro rodiny, mezi IS se můžete těšit na 230V, internet, telefon, tV kabel, plyn, voda, pitná, kanalizace, elektro je zavedeno, a to 230V.

Základní info

Evidenční číslo:
1031
Typ:
Byty, 2+1 prodej
Adresa:
Stará, Ústí nad Labem-město, Ústí nad Labem-centrum, Ústí nad Labem
Cena:
2 630 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Pokud neakceptujete uváděnou kupní cenu, prosím, učiňte mi cenovou nabídku (e-mailem, telefonicky).
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Panelová

Cena obsahuje

s poplatky, včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
72 m2
Plocha sklepa:
2 m2
Plocha lodžie:
3 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
3
Počet koupelen:
1
Počet pokojů:
2
Počet nebytových prostor:
1
Patro, podlaží:
4. podlaží
Počet NP:
8
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Lodžie, Výtah, Bytové jádro umakartové, Nezařízeno nábytkem

Inženýrské sítě

Voda, pitná, Kanalizace, 230V, Internet, Telefon, TV kabel, Plyn

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, MHD, Přístav, Trolejbus, Vlak, Silnice

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Zdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Supermarket, Pošta, Škola

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist