Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

5 z 5 (47 hodnocení)

Byt 3+kk - 107 m2 - na Vinohradech

14 970 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 3+kk
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 107 m2
  • 6. podlaží
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Centrum obce

Obrovská ateliérová okna, záplava světla a vysoké stropy. To je téměř nový byt na Královských Vinohradech s podmanivou uměleckou atmosférou a obývákem, který vás nadchne. Pokaždé, když do něj přijdete.

Je to luxusní, velkorysý prostor, kde se můžete uvolnit, zhluboka se nadechnout i ponořit do ticha svého soukromého světa.

Ještě na chvíli se ale vraťme do bytu. Podmanivou, tvůrčí atmosféru celého prostoru nedokážou fotky zachytit. Sálá ale snad z každé cihly. Původní majitelé tu dokonce měli natáčecí studio, probíhal tu taneční výcvik a pro svou práci si byt vybral i známý pražský architekt.

Najdete tu ale i všechny výhody pro každodenní, moderní bydlení.

Dvě ložnice (14,8 m2 a 12,8 m2) s výhledem na hvězdy, nadstandardně velký obývací pokoj s přípravou pro kuchyni (56,4 m2), prostorná koupelna s oknem, vanou i sprchovým koutem (7,8 m2), toaleta (1,34 m2), chodba (14,1 m2) - celkem tedy víc než 107 m2 vašeho osobního prostoru a zázemí.

Pokud jste společenští, můžete si pozvat spoustu přátel najednou. Pokud jste naopak samotáři, nebude vás tu nic rušit. Ani svět kolem vás.

Lokalita?

Lokalita rozhoduje o všem. A Vinohrady jsou jedna z nejlepších adres v Praze. Umístění tohoto domu ale nejvíc oceníte, až tu budete. Až proběhnete po kouzelných starých schodech a v mžiku se - jako postranním vchodem - ocitnete v srdci nejstarších Vinohrad, ve skvělé asijské restauraci, nebo v parku Folimanka.

Všechno je odsud blízko. Výborné restaurace, obchody, školy, školky i rychlý výjezd ven z Prahy. Samotná Wenzigova ulice je navíc na této straně slepá a vždycky v ní pohodlně zaparkujete.

A současně je to skvělá investiční příležitost. Nemovitost v centru Prahy s hypotékou jako před covidem. Jak to?

V tuto chvíli totiž můžete zaplatit pouze část hodnoty bytu.

Na zbytek pro vás máme převoditelnou hypotéku za 2,39 % s fixací až do 31. 3. 2026 u České spořitelny. Její měsíční splátka je 36.591 Kč. Patrně víte, že úrokové sazby se aktuálně pohybují nad úrovní 5,6 % a výš.

Pokud byste si brali nový hypoteční úvěr, vaše měsíční splátka by se, při stejné částce, pohybovala nad hranicí 50.000 Kč. S převzetím stávající hypotéky vám tedy doma zůstane téměř o půl milionu víc.

Navíc současná hypotéka běží už 5 let. Tzn. ty nejhorší roky, kdy platíte bance jen úroky a nesplácíte jistinu, za vás už zaplatila současná paní majitelka. Zaujalo vás to? Chcete snadno přijít k nejvýhodnější hypotéce? A uvolnit si část peněz na další investice?

Převod hypotečního úvěru nemusíte využít, pak je nabídková cena součtem obou položek - tedy 15.997.000 Kč.

Přijďte si tenhle luxusní byt a místo prohlédnout osobně. Zažijte atmosféru, jakou od počítače nebo telefonu nemáte šanci zachytit. A využijte příležitost, kterou vám dnes už žádná banka nenabídne.

Těším se na vás na prohlídce. Michal.

Prodej bytu 3+kk Praha 2, Vinohrady, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, který se nachází v 6. podlaží, z celkového počtu 6 podlaží, o ploše 107 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 3+kk Praha 2, je vybaven či je k dispozici nezařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Huge studio windows, floods of light and high ceilings. This is an almost new apartment in Královské Vinohrady with a captivating artistic atmosphere and a living room that will delight you. Every time you walk in. It's a luxurious, generous space where you can relax, take a deep breath and sink into the silence of your private world. And at the same time, it's a great investment opportunity. A property in the centre of Prague with a mortgage like before covid. How so? Because at the moment, you can only pay part of the value of the apartment. For the rest, we have a transferable mortgage for 2.39% with a fixation until 31 March 2026 with Česká spořitelna. The monthly payment is CZK 36,591. You probably know that interest rates are currently above 5.6% and above. If you were to take out a new mortgage loan, your monthly repayment would, at the same amount, be above CZK 50,000. Taking on an existing mortgage will therefore leave you with almost half a million more at home. In addition, the current mortgage has been running for 5 years. That means that the worst years, when you pay only interest to the bank and do not pay the principal, have already been paid for by the current owner. Are you interested? Do you want an easy way to get the best mortgage? And free up some of your money for further investments? You do not have to use the mortgage transfer, then the offer price is the sum of both items - the offer price and the mortgage balance of 8,255,742 CZK. But let's go back to the apartment for a moment. The captivating, creative atmosphere of the whole space cannot be captured by photos. But it radiates from every brick. The original owners even had a film studio here, dance training took place here and a well-known Prague architect chose the apartment for his work. But you will also find all the advantages for everyday, modern living. Two bedrooms (14.8 m2 and 12.8 m2) with a view of the stars, an extra-large living room with preparation for the kitchen (56.4 m2), a spacious bathroom with a window, bath and shower (7.8 m2), a toilet (1.34 m2), a hallway (14.1 m2) - a total of more than 107 m2 of your personal space and facilities. If you are sociable, you can invite a lot of friends at once. If, on the other hand, you're a loner, you won't be disturbed. Neither will the world around you. Location? Location determines everything. And Vinohrady is one of the best addresses in Prague. But you'll appreciate the location of this house the most when you're here. When you run up the charming old stairs and in a flash - like a side entrance - you'll find yourself in the heart of the oldest Vinohrady, in a great Asian restaurant, or in Folimanka Park. Come see this luxury apartment and location in person. Experience an atmosphere you can't capture from your computer or phone. And take advantage of an opportunity no bank can offer you today. I look forward to seeing you on the tour. Michal.

Základní info

Evidenční číslo:
1500
Typ:
Byty, 3+kk prodej
Adresa:
Wenzigova, Praha 2, Vinohrady, Praha
Cena:
14 970 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
možnost převodu hypotečního úvěru se sazbou 2,39 % u České spořitelny.
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s poplatky, s provizí RK, včetně právního servisu

Plochy

Plocha užitná:
107 m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží:
6. podlaží
Počet NP:
6
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. E - Nehospodárná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.

Vybavení objektu

Nezařízeno nábytkem

Dopravní dostupnost

Dálnice, Silnice, MHD, Autobus


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist