Zpět na přehled
  • prodej
  • Byty

5 z 5 (11 hodnocení)

Byt, 2+1, 66 m2, OV, po rekonstrukci, sklep, Ústí nad Labem, část Střekov, ul. Střekovské nábřeží

3 140 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 2+1
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 75 m2
  • 4. podlaží
  • Sklep
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce

BONO reality Vám v zastoupení klienta nabízí ke koupi bytovou jednotku po kompletní a velmi kvalitně provedené rekonstrukci, o dispozici 2+1, která se nachází v Ústí nad Labem, ve velmi dobře dopravně dostupné městské části Střekov, v ulici Střekovské nábřeží. Městská část Střekov je dlouhodobě považována za oblíbenou lokalitu a možnosti bydlení zde jsou zde často vyhledávané. V pohodlné docházkové či krátké dojezdové vzdálenosti od domu, ve kterém se předmětný byt nachází, najdeme zcela kompletní občanskou vybavenost v podobě základní i mateřské školy, SOŠ, úřadu, zdravotního střediska, pošty, zastávek MHD a meziměstské dopravy, vlakového nádraží, supermarketu, prodejny potravin, restaurací, dětských hřišť a provozoven nejrůznějších služeb. Přímo před domem se nachází oblíbená cyklostezka Labská stezka, který přímo vybízí ke sportu nebo i příjemné procházce a po které se můžete vydat do Litoměřic či do Děčína. Pro milovníky rybaření je cca 100 m od domu vzdálena řeka Labe. Centrum města Ústí nad Labem je od domu poté vzdáleno 1 km. Předmětná bytová jednotka se nachází ve 4. NP cihlového bytového domu, který je rovněž po kompletní revitalizaci a je tedy zateplen, osazen plastovými okny a údržbou prošla i jeho střecha či rozvody inženýrských sítí. Byt o podlahové ploše 66 m2 se sestává z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny, technické místnosti a vstupní chodby. Celý byt prošel již zmíněnou, značně nákladnou a nutno dodat, že i velmi kvalitní rekonstrukcí, jež byla dokončena teprve v únoru tohoto roku. Během ní došlo zejména k vybudování nového vytápění, revitalizaci rozvodů bytových inženýrských sítí, obložení koupelnového jádra a vybavení koupelny, osazení kuchyňské linky s vestavěnými elektrospotřebiči, položení podlah, výmalbě i k instalování nových vstupních dveří. Kuchyně je velmi prostorná a v rámci zmírněných elektrospotřebičů vybavena indukční varnou deskou s digestoří, myčkou, el. troubou a lednicí s mrazákem. Najdeme zde také místo pro jídelní set. Obývací pokoj i ložnice jsou rovněž velmi prostorné a pohodlně dokáží pojmout veškerý nábytek či vybavení. Z okna v ložnici je poté úchvatný výhled na řeku Labe (Polabí), zámeček Větruše a na město. V koupelně s moderním keramickým obkladem je umístěna vana, umyvadlo, společná toaleta a také místo pro automatickou pračku. Vítaným bonusem bytu je menší technická místnost, která se jistě bude hodit pro úschovu tzv. věcí do domácnosti. Je zde také situován el. kotel k vytápění bytu a el. bojler pro ohřev vody. Díky dobré dispozici byt působí prostorným, a hlavně velice příjemným dojmem. Okna poté zajistí prosvětlenost bytu po celý den. Další z výhod je velká sklepní kóje o výměře 9 m2, jež naleží k bytu. Parkování je možné při silnici ihned před domem! Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte makléře. Mě se byt prostě líbí a rekonstrukce se fakt povedla. A co Vám? Přijďte se sami přesvědčit. Těším se na společnou prohlídku!

Prodej bytu 2+1 Ústí nad Labem, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, který se nachází v 4. podlaží, z celkového počtu 5 podlaží, topení je řešeno jako ÚT elektrické, o ploše 75 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 2+1 Ústí nad Labem, je vybaven či je k dispozici sklep, bytové jádro zděné, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, Škola, Školka, Úřady, zdravotnická zařízení, ve vybavení také naleznete internet, blízké okolí lze popsat jako oblast obchodní a obytná, lze také popsat jako bydlení pro rodiny, mezi IS se můžete těšit na 230V, 400V, internet, voda, pitná, kanalizace, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Základní info

Evidenční číslo:
958
Typ:
Byty, 2+1 prodej
Adresa:
Střekovské nábřeží, Ústí nad Labem-Střekov, Střekov, Ústí nad Labem
Cena:
3 140 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
Hypoteční úvěr Vám v případě potřeby rádi zajistíme.
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Řadový
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s poplatky, včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha užitná:
75 m2
Plocha sklepa:
9 m2

Počty místností, umístění

Počet místností:
3
Počet koupelen:
1
Počet pokojů:
2
Počet nebytových prostor:
1
Patro, podlaží:
4. podlaží
Počet NP:
5
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Sklep, Bytové jádro zděné

Inženýrské sítě

Voda, pitná, Kanalizace, 230V, 400V, Internet

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, MHD, Přístav, Silnice, Vlak, Trolejbus

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Zdravotnická zařízení, Úřady, Školka, Škola, Pošta, Supermarket

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist