Několik praktických tipů, jak zařídit ložnici

Koupili jste si právě nový dům či byt nebo jste v novém pronájmu a chcete si jej vybavit podle svého? Nechte se inspirovat následujícím tipy, podle kterých si vytvoříte ložnici svých snů, ve které se budete cítit jako v ráji.

Dostatek úložného prostoru

Každý z nás vlastní spoustu věcí. Aby se vaše šaty nepovalovaly po celé domácnosti, v prvé řadě je nutné pořídit si dostatek úložného prostoru. Do ložnice je určitě praktické pořídit si velké šatní skříně a vhodná je také komoda. Ta totiž může posloužit také jako místo na vázu s čerstvě utrženými květinami nebo jako polička na knihy. Jejímu využití se zkrátka meze nekladou.

Kouzlete s barvami

Kromě dostatku prostoru pro všechny vaše věci neopomíjejte ani význam barev. Snažte se, aby spolu všechny barvy ve vaší ložnici ladily a přednost dávejte těm pastelovým, které v nás navozují pocit klidu a relaxace. Kromě barvy stěn myslete také na barvy dalších doplňků. Praktické je, pokud zkombinujete barvy dekoračních přehozů, polštářů a ložního povlečení. Tím v ložnici podpoříte barevnou harmonii.

Mějte přehled a udržujte pořádek

Centrálním bodem každé ložnice by měla být postel. Doplňovat by ji měl již zmíněný nábytek a barvy. Nepodceňujte ani význam toho, že každá věc má své místo. Budete-li v ložnici udržovat pořádek, nebudete se po ránu zdržovat hledáním věcí a budete díky tomu v lepší náladě. Navíc díky pravidelnému úklidu snížíte i riziko případného zranění při noční výpravě na toaletu.

Chcete-li aby vaše ložnice byla vaší oázou klidu a místem, kde se budete cítit jako v nebi, držte se při jejím zařizování několika základních pravidel. Vybavte ji dostatečným množstvím nábytku, doplňte vhodnými barvami a doplňky a udržujte v ní pořádek. V uklizené a prakticky zařízené ložnici se budete moci oddávat ničím nerušenému spánku.

Autor článku

Futurino s.r.o.

O autorovi

V súčasnosti sa špecializujeme primárne na tri základné služby: SEO, linkbuilding & PR a vytváranie a správu PPC kampaní. Ako spoločnosť sa sústredíme na inovatívne riešenia založené na dôkladnej webovej analytike. Pomáhame najmä malým a stredným podnikom naštartovať ich rast a zefektívniť ich výkonnostné kampane, zlepšiť pokrytie a viditeľnosť vo vyhľadávačoch a tvoriť linkbuildingové stratégie ako komplexné súčasť online marketingu.

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist