Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.5 z 5 (10 hodnocení)

Velký rodinný dům 7+1 s plochou přes 500 m2, vlastní hřiště, bazén, terasa, pozemek 1.865 m2

23 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 500 m2
  • zastavěná: 350 m2
  • pozemek: 1865 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž
  • Parkování
  • Bazén

Prostorný a perfektně řešený rodinný dům 7+1 s velkou garáží, krytým bazénem, grilovací terasou, zimní zahradou a vlastním sportovním hřištěm na pozemku s výměrou 1.865 m2. To vše v ulici Na dolence č.p. 1922 v atraktivní lokalitě v Brandýse nad Labem.

Dům o ploše přes 500 m2 je rozdělený do dvou podlaží. Při výstavbě v roce 2002 bylo myšleno na praktické propojení všech částí domu tak, aby si mohl každý užít svůj klid a soukromí, nebo se naopak mohli všichni společně sejít u rodinného krbu. Na velkoryse řešenou kuchyň s jídelnou navazuje zimní zahrada s průchodem na 40 m2 západně orientovanou venkovní terasu s markýzou. Odtud pak rovnou do krytého bazénu, nebo vedle do prostorného skoro 60 m2 obývacího pokoje s krbem. Vše je také přístupné přes centrální chodbu domu s dvojím schodištěm do prvního patra.

Klidová zóna je navržena právě nahoře, kde prostorná chodba s galerií propojuje několik samostatných ložnic a pokojů s využitím na pracovnu, fitness, či pokoj pro hosty. Hlavní ložnice s balkonem má svou vlastní šatnu a koupelnu s rohovou vanou, sprchovým koutem a toaletou. Další koupelny jsou v obou podlažích. Zajímavá je i 85 m2 střešní terasa s krásným výhledem do dáli. Pochozí nízká půda může posloužit jako další úložný prostor.

Zahrada je výjimečná nejen svým uspořádáním, ale i obklopující florou. Ozdobné křoviny a vzrostlé jehličnany dodávají domu z ulice dostatek soukromí. Zelený a rovný trávník s automatickou závlahou je kolem celého domu. Za bazénem je na vlastním pozemku sportovní hřiště s umělým povrchem, obklopený vysokými tújemi. Dále zahradní domek a dlouhá část rovné zahrady s ovocnými stromy. I přístup do domu je příjemně řešený protáhlými schody vedoucí podél příjezdové cesty až do uzavíratelné dvojgaráže v domě.

Veškeré inženýrské sítě jsou napojené v rámci elektřiny, plynu, obecního vodovodu a kanalizace. Po celém domě je převážně podlahové topení. Chodby jsou vybavené centrálním vysavačem.

Výborná dopravní dostupnost. Za 8 minut chůzí od domu jste na vlakové a autobusové stanici. Za 15 minut autem jste v Praze na Černém Mostě. V okolí je vše potřebné pro kvalitní život. Rozmanité sportovní aktivity, soukromé a státní školky, základní a střední školy, pedagogická fakulta Univerzity Karlovy, nemocnice s ambulancí, parky a lesoparky podél řeky, oblíbené podniky, veškeré obchody, služby a mnoho dalšího. Do centra města dojdete za 15 minut chůzí od domu.

Rodinná vila po prvním majiteli čeká na svou další etapu spokojeného života. V některých částech jsou sice potřeba drobné úpravy, ale kvalita a prostor celé stavby jsou předností. Také nabízí další možnosti, třeba přestavbu až na tři bytové jednotky, případně udělat pouze z bazénu loftový byt s vlastním zázemím. Na něm je potenciál úpravy celé terasy pro zastřešení a využití další obytné plochy.

Toto klidné místo toho nabízí mnohem více, a proto doporučuji osobní setkání přímo na místě, kde Vás provedu celým domem a zahradou.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Prodej rodinného domu Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, stav je uveden jako dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 500 m2, pozemek o velikosti 1865 m2, se zastavěnou plochou 350 m2, a nebo zkuste třeba, Rodinné domy Praha východ, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, bazén, zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete internet, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Big family house 7+1 with area of 500m2, private sports field, swimming pool and terrace

Spacious and perfectly designed family house 7+1 with large garage, indoor pool, barbecue terrace, winter garden and private sports field on a plot of 1.865 m. To be found in the street Na Dolence no. 1922 in an attractive location in Brandýs nad Labem. The house with an area of over 500 m is divided into two floors. During the construction in 2002, the main thought was of a practical setup and connection of all house parts so that everyone could enjoy their privacy, or on the contrary, everyone could gather together at the family fireplace. The generously built kitchen along with a dining room is connected to a sunroom with a passage to a 40 m west-facing outdoor terrace with an awning. From there, it's straight into the indoor pool or, next door, into the spacious, almost 60 m living room with fireplace. Everything is also accessible via the central hallway of the house with a double staircase to the first floor. The quiet zone is designed upstairs, where a spacious hallway with gallery connects several separate bedrooms and rooms with potential use for a study, gym or guest room. The master bedroom with balcony has its own walk-in closet and bathroom with corner bath, shower and toilet. Other bathrooms are on both floors. What is charming is the 85 m roof terrace with a beautiful view into the distance. The underfloor low attic can be used as additional storage space. The garden is exceptional not only in its layout but also in the surrounding flora. Ornamental shrubs and mature conifers give the house plenty of privacy from the street. A green and level lawn with automatic irrigation is around the entire house. Behind the swimming pool is a sports court with artificial turf, surrounded by tall yews. There is also a garden house and a long level garden with fruit trees. Even the access to the house is pleasantly designed with elongated stairs leading along the driveway to the lockable double garage in the house. All utilities are connected within electricity, gas, municipal water and sewerage. Throughout the house there is mainly floor heating. The corridors are equipped with a central vacuum cleaner. Excellent transport accessibility. In an 8- minute walk from the house you are at the train and bus station. In 15 minutes by car you are in Prague, at Černý Most. A variety of sports activities, private and state kindergartens, schools, a hospital with emergency, parks and forest parks along the river, popular businesses, many kinds of shops, services and more. The city centre is a 15-minute walk from the house. This family villa after the first owner is waiting for its next stage. It also offers other possibilities, such as conversion into up to three residential units, or turning the pool into a loft apartment with its own facilities. There is potential to modify the entire terrace for roofing and use of additional living space. I recommend a personal meeting on site to show you around the house and garden.

Základní info

Evidenční číslo:
11540
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Na dolence, Brandýs nad Labem, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav, Praha východ
Cena:
23 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1865 m2
Plocha užitná:
500 m2
Plocha bazénu:
30 m2
Plocha zastavená:
350 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Garáž, Parkování, Bazén, Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

Silnice, Vlak, Autobus, MHD, Dálnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist