Zpět na přehled
  • prodej
  • Komerční nemovitosti

4.9 z 5 (27 hodnocení)

Prodej hrubé stavby víceúčelového objektu s rehabilitačním centrem v Třinci-Neborech

2 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Obchodní prostor
  • lokalita: Okraj obce
  • kanceláře: 30 m2

Nabízíme k prodeji rozestavěnou stavbu, kde poslední stavební povolení bylo vydáno na "Přístavbu ke stávající hospodářské budově - Víceúčelového objektu s rehabilitačním centrem".
Objekt se nachází v příměstské části Třince - Neborech a je postaven na rovinatém pozemku. Příjezd je po asfaltové městské komunikaci. V lokalitě se nachází veřejný rozvod elektřiny, veřejný vodovod a plynovod. Rozestavěna stavba je fyzicky napojena pouze na veřejný rozvod elektro, který je momentálně nefunkční (v objektu nejsou rozvody elektřiny). Sjezd na rychlostní komunikaci č.75/11 směrem na Slovensko, Polsko, dále na Ostravu, Brno Prahu, je vzdálen cca 1 km. Dálnice D48 je vzdálená cca 6,5 km.
Dle územního plánu spadá objekt do plochy SO - plochy smíšené obytné venkovské, kde jako hlavní využití jsou stavby rodinných domů zemědělských usedlostí, včetně souvisejících zahrad. Jako přípustné využití je povoleno občanské vybavení slučitelné s bydlením, zejména pozemky a stavby pro obchod, stravování a ubytování. Dále jsou přípustné služební byty, samostatné garáže nebo přístřešky, nevýrobní služby, nerušící výrobní služby, nerušící výroba a další. Jako nepřípustné využití je třeba řadová zástavba rodinných domů, stavby a zařízení pro těžký průmysl a energetiku, lehký průmysl, těžba a zpracování nerostů, zemědělské stavby a zařízení pro chov hospodářských zvířat apod. Více v příloze Územní plán Třinec.
Rozestavěná stavba dle předložené dokumentace pochází z roku 2005. Objekt je částečně podsklepený, dvoupodlažní, resp. jednopodlažní (1.NP -přízemí) s podkrovím. Při místním šetření nebylo zjištěno žádné příslušenství ani napojení na inženýrské sítě, pouze provedena podzemní elektro přípojka na parc.č. st. 302/2 do přípojkové skříně. V budoucnosti se předpokládá napojení na veřejný rozvod elektro, veřejný vodovod a plynovod. Splaškové vody by měly být svedeny do jímky.
Dle předložené projektové dokumentace by se v objektu měly nacházet tyto místnosti a prostory:
1.PP - suterén: schodiště, 2 sklepní místnosti,
1.NP - přízemí: prodejny, restaurace, sklady, kuchyně, chodby + schodiště, šatny personálu a sociální zařízení, technická místnost,
2.NP - podkroví: chodby, hala, kanceláře, posilovna, solárium, sauna, sklady, šatny a sociální zázemí atd..
Jedná se o rozestavěnou stavbu z roku 2005. V posledních letech byla ale výstavba přerušena. V roce 2023 byly na střechu položeny latě a mělo se začít s pokládáním střešní krytiny. Z důvodu náhlého úmrtí majitele už ale k pokládce nedošlo. Nyní nutná rekonstrukce střechy.
K rozestavěnému objektu patří celkem 5 pozemků o celkové výměře 1954 m2. Na dvou menších pozemcích (parc.č. 212/2 o výměře 260 m2 a parc.č. 212/6 o výměře 177 m2) je v katastru nemovitostí evidováno zatěžující věcné právo - věcné břemeno chůze, jízdy a přístupu k odvodňovacím rourám, z roku 1948. Věcné břemeno je ve prospěch sousedních parcel.
Doporučujeme prohlídku.

Prodej obchodních prostor Třinec, stav je uveden jako ve výstavbě, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 810 m2, se zastavěnou plochou 405 m2, zkusit to můžete ještě tady, Obchodní prostory Frýdek-Místek.

Základní info

Evidenční číslo:
2023-08-24
Typ:
Komerční nemovitosti, Obchodní prostor prodej
Adresa:
Nebory, Třinec, Frýdek-Místek
Cena:
2 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
cena + DPH
Stav:
Ve výstavbě
Umístění:
Okraj obce
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
810 m2
Plocha zastavená:
405 m2
Plocha kancelářská:
30 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
5
Počet NP:
2
Počet PP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Dopravní dostupnost

Silnice, Autobus, MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist