Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.4 z 5 (31 hodnocení)

Vícegenerační vila (350 m2) u Brdských lesů (pozemek 5260 m2) - Mirošov

19 880 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 350 m2
  • zastavěná: 507 m2
  • pozemek: 5260 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Velmi dobrý
  • lokalita: Klidná část obce
  • Sklep
  • Parkování

Unikátní místo uprostřed krásné přírody. A k tomu spousta možností jak ho využít.

Rodové sídlo a vícegenerační bydlení?
Stylový penzion?
Nebo investice do rozčlenění a zužitkování pozemku?

To vše tu připadá v potaz. Vaší fantazii se mezi nekladou a v každém scénáři oceníte majestátní pozemek o velikosti 5.260 m2 se vzácnou zahradou s exotickými dřevinami.

Dům po roce 2000 prošel rozsáhlou renovací, aby byl připraven na další století. Některé jeho části však zůstaly ještě původní, detail provedených prací najdete u mě na webu.

Zároveň tu ale zůstaly zachované některé původní prvky - například skvostné dřevěné podlahy, stylový arkýř fungující jako zimní zahrada nebo hned několikery funkční kamna.


DISPOZICE DOMU:

Dispozice domu (celkem 7+3) je tvořena celkem čtyřmi podlažími - suterénem, dvěma plnohodnotnými nadzemními podlažími a podkrovním prostorem.

Přízemní část má hned dva vchody. Ten boční vede do oddělené části, která je nyní uspořádána jako klasická garsonka, třeba pro Vaše dospělé po osamocení toužící potomky. Dříve zde bydlela služebná a je tu tak vše jako ve standardním bytě - kuchyňská linka, koupelna s toaletou a jeden pokoj.

Hlavním vstupem se pak dostanete do haly, která propojuje všechna čtyři podlaží.

Přízemí a první patro může sloužit jako samostatné byty - každé má vlastní kuchyni, koupelnu, vždy alespoň dva velké pokoje a řadu dalších místností (šatna, pracovna).

V podkroví je pak ještě další speciální prostor, který může sloužit jako pracovna, odpočívárna, ložnice, studovna, nebo prostě jako stylová skrýš před zbytkem rodiny. Kromě toho je možné celé podkroví ještě dále rozšířit a získat tak další desítky metrů užitné plochy navíc.


POZEMEK:

Ale abychom nezapomněli na ten pozemek.
Celková plocha více než půl hektaru (5.260 m2) vybízí k rozličnému užití. Naleznete tu vlastní ohniště s posezením, i jezírko. V druhé části můžete kreativně využít volnější prostranství, například pro bazén, grilovací altán, atd..

Po celém pozemku jsou pak vysázený místní i exotické dřeviny dovezené z Průhonické dendrologické zahrady tak, aby v podstatě po celý rok zahrada v některé své části nádherně kvetla. Najdete tu třeba i sakury, rododendrony, ruje a další nevšední kousky.


LOKALITA:

Pozemek s domem je umístěný na samotném okraji CHKO Brdy. A ten rozdíl skutečně doslova pocítíte.

Nemusíte se ale vzdávat ani městského komfortu. Rokycany jsou jen cca 5 km daleko a pohodlně se do nic dostanete jak autem, tak vlakem (cca 400 metrů o domu).

Spojení do Plzně i do Prahy je pak komfortní po nedaleké dálnici D5.
Těžko se zde popisuje celkový dojem z této nemovitosti, proto Vás rád na tomto místě uvítám i osobně, abyste na vlastní kůži okusili to, co toto místo může nabídnout.

Predaj rodinného domu Mirošov, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 4 podlaží, o ploše 350 m2, pozemek o velikosti 5260 m2, se zastavěnou plochou 507 m2, a zahradou 4753 m2, zkusit to můžete ještě tady, Rodinné domy Rokycany, je vybaven či je k dispozici sklep, parkování, terasa, zařízeno částečně nábytkem, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V.

A unique place in the middle of beautiful nature. And there are many ways to use it. Family residence? A stylish guesthouse? Or investment in the utilization of land? All this comes into consideration here. There is no limit to your imagination and in every scenario you will appreciate the majestic plot of 5,260 m2 with a rare garden. The house itself was built in 1921, but after 2000 it underwent extensive renovation to be ready for the next century. Literally from the basement to the roof - you can find the details on my website. At the same time, however, some original elements have been preserved, such as wonderful wooden floors, a stylish bay window functioning as a winter garden or several functional stoves. LAYOUT: The layout of the house consists of a total of four floors with a basement, two full-sized above-ground floors and an attic space. The ground floor has two entrances. The side one leads to a separate part, which is now arranged like a classic studio apartment. A maid used to live here in the past and there is everything like a standard apartment: kitchen, bathroom with toilet and one room. The main entrance leads to the hall that connects all four floors. The ground floor and the first floor can serve as separate apartments, each with its own kitchen, always at least two large rooms and a number of other rooms. On the second floor you will find two bathrooms, on the ground floor it still needs to be completed, but the space is there. There is another special space in the attic that can be used as a study, rest room, bedroom, or simply as a stylish hideaway from the rest of the family. In addition, it is possible to expand the entire attic even further (now only about half is reconstructed) and thus gain additional tens of meters of usable area. PLOT OF LAND: But let's not forget the land. The total area of more than half a hectare encourages various uses. You will find your own fireplace with seating, as well as a pond. In the second part, you can creatively use more open space. Local and exotic trees imported from the Dendrological Garden in Průhonice are planted all over the property so that the garden blooms beautifully in some part of it for the entire year. Here you can also find sakura, rhododendrons, ruts and other unusual pieces. LOCATION: The land with the house is located on the very edge of CHKO Brdy. The local climate has also been used for the recovery of patients after lung problems. And you can literally feel the difference. But you don't have to give up urban comfort either. Rokycany is only about 5 km away and you can easily get to nothing both by car and by train (about 400 m from the house). The connection to Pilsen and Prague is then convenient via the nearby D5 highway. It is difficult to describe the overall impression, so I would very much like to welcome you to this place in person. You can taste for yourself what the current owners have been building here for the past 100 years.

Základní info

Evidenční číslo:
11260
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Lesní, Mirošov, Rokycany
Cena:
19 880 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
5260 m2
Plocha užitná:
350 m2
Plocha zastavená:
507 m2
Plocha sklepa:
52 m2
Plocha zahrady:
4753 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
4
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Sklep, Parkování, Terasa, Zařízeno částečně nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

Silnice, MHD, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist