Zpět na přehled
  • prodej
  • Pozemky

4.7 z 5 (21 hodnocení)

Stavební pozemek 1479 m2, Brázdim

9 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Pozemek, bydlení
  • lokalita: Klidná část obce
  • pozemek: 1479 m2

Nabídka pozemku se zahradou, o celkové výměře 1479 m2, z toho stavební parcela 889 m2 + zahrada 590 m2 v obci Brázdim Stará Brázdim, okres Praha východ.
Jedná se o rozlehlý pozemek, rovinatý, v příjemném soukromí.

Na pozemku se nachází starý RD č.p. 19.(viz foto č. 1 až č. 2). Je na uvážení nového majitele, zda tento dům využije, či bude stržen a vystavěn nový rodinný dům.

Dle územního plánu je přípustné využití území následovné bydlení v rodinných domech (2 podlaží + podkroví), zemědělská neživočišná výroba nad rámec samozásobitelství ve vlastních účelových stavbách, odstavování vozidel obyvatel a zákazníků podnikatelské činnosti na vlastím pozemku. Podmínečně přípustné podnikatelská činnost, živočišná výroba.

Na pozemku se nachází sklípek, zděný, částečně zapuštěný do země a s klenbou. Může sloužit taktéž i jako sklad ovoce, zeleniny aj.

Na hranici pozemku jsou všechny sítě vodovod, elektřina, kanalizace. Pozemek má taktéž vlastní dvě studny.

Možnost využít program - Nová zelená úsporám - Oprav dům po babičce a získat až 1 milion korun na rekonstrukci či stavbu nového domu na místě původního.

Nemovitost se nachází v obci Brázdim, který je v těsně blízkosti Prahy. Na hranice Prahy to je pouze 5 km. Spojení na metro Letňany 18 minut autem, 24 minut autobusem. Nedaleko je Brandýs nad Labem 5 km.

V obci je základní občanská vybavenost škola, dětská hřiště, restaurace, multifunkční hřiště. Další kompletní vybavenost jako množství mateřských škol, dále základní škola, supermarket Penny, Lidl, Tesco, zdravotní služba je pak v Brandýse nad Labem.
Milovníci letního koupání jistě ocení nedaleké pískovny Ovčáry, Lhota, Konětopy.

Nemovitost je možné financovat hypotéčním úvěrem se kterým Vám rádi pomůžeme a vyřídíme za těch nejlepších tržních podmínek.

Doporučujeme prohlídku.

Prodej stavebního pozemku Brázdim, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, pozemek o velikosti 1479 m2, a nebo zkuste třeba, Stavební pozemky Praha východ.

Building plot 1479 m2, Brázdim

Offer of a plot of land with a garden, with a total area of 1479 m2, of which a building plot of 889 m2 + a garden of 590 m2 in the village of Brázdim - Stará Brázdim, district of Prague East. It is a large plot, flat, in pleasant privacy. There is an old building on the property. It is at the discretion of the new owner whether to use this building or whether it will be torn down and a new family home displayed. According to the zoning plan, the following uses of the territory are permissible - living in family houses (2 floors + attic), agricultural non-livestock production beyond self-sufficiency in own purpose-built buildings, parking of vehicles of residents and customers of business activities on own property. Conditionally admissible business activity, livestock production. On the property there is a cellar, brick, partially buried in the ground and with a vault. It can also be used as a storage for fruits, vegetables, etc. At the border of the property are all networks - water supply, electricity, sewerage. The land also has its own two wells. Possibility to use the program - New Green Savings - Repair Grandma's House and get up to 1 million crowns for the reconstruction or construction of a new house on the site of the original one. The property is located in the village of Brázdim, which is very close to Prague. It is only 5 km to the border of Prague. Connection to Letňany metro station 18 minutes by car, 24 minutes by bus. Brandýs nad Labem is nearby - 5 km. The village has basic civic amenities - school, children's playgrounds, restaurants, multi-functional playgrounds. Another complete facility is in Brandýs nad Labem. Lovers of summer swimming will certainly appreciate the nearby sand pits - Ovčary, Lhota, Konětopy. It is possible to finance the property with a mortgage loan, which we will be happy to help you with and arrange under the best market conditions. We recommend a tour.

Základní info

Evidenční číslo:
0054
Typ:
Pozemky, Pozemek, bydlení prodej
Adresa:
Starý Brázdim, Brázdim, Praha východ
Cena:
9 500 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně všech poplatků RK
Umístění:
Klidná část obce

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1479 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist