Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4 z 5 (42 hodnocení)

Rodinný dům, prodej, Čtyřkoly, Benešov

11 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 125 m2
  • zastavěná: 183 m2
  • pozemek: 812 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Klidná část obce
  • Parkování

Moderní rodinný dům s nízkou energetickou náročností nabízející moderní praktické bydlení 4+kk s rozlehlou terasou o rozloze 24 m2.

Dům je k dispozici pouhých 15 minut od Prahy v malebné obci Čtyřkoly u Čerčan. Na pozemku o rozloze 812 m2 se tyčí tento půvabný dům s terasou.

Centrem domu je prostorný a prosklený obývací pokoj s kuchyní. Z tohoto útulného prostoru se otevírá výhled na soukromou terasu a zahradu. Dům disponuje třemi prostornými pokoji s přímým vstupem do zahrady, dva mají své vlastní šatny. K dispozici je také samostatná toaleta a luxusně vybavená koupelna s vanou a sprchovým koutem v italském stylu s použitím vysoce kvalitní dlažby. Samozřejmostí je samostatná technická místnost a také malá komora.

Dům je vybaven všemi moderními prvky pro pohodlné bydlení, včetně podlahového vytápění plynovým kotlem značky Buderus. Nemovitost z cihel Porotherm o tloušťce 30 cm a 15 cm polystyrenové zateplení zajišťuje vysokou energetickou efektivitu. Okna s trojskly jsou připravena pro instalaci předokenních žaluzií a celý dům disponuje přípravou pro alarm. Součástí výbavy je i dešťová jímka na zahradě, vhodná pro zavlažování.

Nabídka zahrnuje dvě parkovací místa na pozemku s možným rozšířením o další dvě místa a dostatek prostoru pro umístění zahradního domku. Celý pozemek je oplocen a z jedné strany obklopen vzrostlými stromy, což zajišťuje maximální soukromí.

Dům je součástí nově vybudované oblasti rodinných domů, jeho poloha nabízí ideální kombinaci soukromí a snadné dostupnosti, nachází se totiž jen 3 minuty chůze od vlakové zastávky (250 m) a 15 minut autem od obchodního centra Westfield Chodov.

Okolí nabízí širokou škálu aktivit, včetně sportovišť, restaurací, tenisových kurtů a dětských hřišť. Řeka Sázava láká k rybaření a nedaleký les k procházkám a koupání. Pro milovníky turistiky i cyklistiky je k dispozici turistická trasa a cyklostezka posázavským údolím.

Tento rodinný dům je dokonalou kombinací kvalitního bydlení, harmonie s přírodou a výhodné polohy. 

Prodej rodinného domu Čtyřkoly, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 125 m2, pozemek o velikosti 812 m2, se zastavěnou plochou 183 m2, a zahradou 629 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Benešov, je vybaven či je k dispozici parkování, nezařízeno nábytkem, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Modern family house with low energy consumption, offering spacious living 4 + kk with terrace. The house is available just 15 minutes from Prague in the picturesque village of Čtyřkoly near Čerčany. On a plot of 812 m2 rises this charming house with a terrace of 24 m2. The center of the house is a spacious and glazed living room with kitchen. This cosy space overlooks the private terrace and garden. The house has three spacious rooms with direct access to the garden, two have their own dressing rooms. There is also a separate toilet and a luxuriously appointed bathroom with an Italian style bath and shower, using high quality tiles. The house is equipped with all modern features for comfortable living, including underfloor heating with a Buderus gas boiler. The property made of Porotherm bricks 30 cm thick and 15 cm polystyrene insulation ensures high energy efficiency. Windows with triple glazing are ready for the installation of front window blinds and the whole house has preparations for alarm. The equipment includes a rain sump in the garden, suitable for irrigation. The offer includes two parking spaces on the plot with a possible extension of two more spaces and enough space to place a garden house. The whole plot is fenced and surrounded by mature trees on one side, ensuring maximum privacy. The house is part of a newly built area of family houses, its location offers an ideal combination of privacy and easy accessibility, being located just 3 minutes walk from the train station (250 m) and 15 m The house is part of a newly built area of family houses, its location offers an ideal combination of privacy and easy accessibility, located just 3 minutes walk from the train station (250 m) and 15 minutes by car from the Westfield Chodov shopping center. The surrounding area offers a wide range of activities, including sports facilities, restaurants, tennis courts and children's playgrounds. The Sázava River invites fishing and the nearby forest is ideal for walking and swimming. For hiking and cycling enthusiasts, there is a hiking trail and a cycle path through the Posázava Valley. This family house is a perfect combination of quality living, harmony with nature and convenient location.  Translated with DeepL.com (free version)

Základní info

Evidenční číslo:
N90538
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Čtyřkoly, Benešov
Cena:
11 800 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha pozemku:
812 m2
Plocha užitná:
125 m2
Plocha zastavená:
183 m2
Plocha zahrady:
629 m2

Počty místností, umístění

Počet pokojů:
4
Počet NP:
1
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná
Energetická náročnost:
85 kWh/m2

Vybavení objektu

Parkování, Nezařízeno nábytkem, Zahrada

Dopravní dostupnost

Vlak, Dálnice, Silnice


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist