Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.1 z 5 (11 hodnocení)

Rodinný dům 5+kk s dvojgaráží u Poděbrad

10 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 220 m2
  • zastavěná: 168 m2
  • pozemek: 1032 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Okraj obce
  • Garáž
  • Parkování

Prodáváme čerstvou novostavbu rodinného domu 5+kk v Koutech u Poděbrad, který bude majitelem kompletně dokončen a skolaudován začátkem roku 2024.

Prostorný dvoupatrový dům o obytné ploše 165 m2 s vnitřní dvojgaráží dalších 55 m2 je vystavěn na pozemku 1032 m2 v klidné vesnici Kouty (u Poděbrad) autem vzdálené jen 35 minut od Prahy (Černého Mostu). Majitel stavěl dům původně pro sebe a je tak velmi prakticky promyšlený a z kvalitních materiálů s cílem zajištění nízké energetické náročnosti (lepší B). Žádný vykalkulovaný developerský projekt. Majitel odhaduje průměrné provozní náklady domu pro čtyřčlennou rodinu na pouhých cca 6 500 Kč měsíčně.

Ve spodním poschodí domu se nachází velká garáž, ve které bude dostatek prostoru pro 2 auta a dílnu s umyvadlem, obývací pokoj s kuchyňským koutem (do L s ostrůvkem) a spižírnou, ze kterého bude bezprahový výlez na terasu orientovanou na východ a bude tak ideální pro ranní posezení s kávičkou. Dále se v tomto patře nachází pracovna / pokoj pro hosty a WC.

V horním patře naleznete 3 veliké ložnice, koupelnu se sprchovým koutem, rohovou vanou, dvěma umyvadly a samostatnou toaletu. Z chodby je výlez na půdu, která může sloužit jako další úložný prostor.

Vytápění domu i ohřev vody bude zajištěn tepelným čerpadlem a na střeše bude příprava na solární panely s jejichž pořízením vám také můžeme pomoci. V celém domě je položené podlahové topení. Dům bude perfektně tepelně izolovaný a výměna vzduchu bude probíhat přes rekuperaci. Před přehříváním vás budou chránit venkovní žaluzie. Podlahy budou vinylové. Dům se bude předávat s provizorní kuchyní, protože se počítá s tím, že si ji nový majitel bude chtít zařídit podle sebe. Na zahradě bude v zemi zapuštěna 10-ti kubíková retenční nádrž na vodu, která bude využívána ke splachování toalet a zalévání zahrady.

Momentálně se stav domu vyvíjí každým dnem, takže mi zavolejte pro nejaktuálnější informace, vezmu vás na prohlídku a pobavíme se, jestli byste si chtěli některé poslední úpravy udělat podle sebe.

Prodej rodinného domu Kouty, stav je uveden jako novostavba, umístěný v lokalitě, kde je okraj obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 220 m2, pozemek o velikosti 1032 m2, se zastavěnou plochou 168 m2, a zahradou 864 m2, a mnohem více na, Rodinné domy Nymburk, je vybaven či je k dispozici garáž, parkování, terasa, nezařízeno nábytkem, zahrada, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

Family house 5+kk with a double garage near Poděbrady

We are selling a fresh new construction of a 5+kk family house in Kouty near Poděbrady, which will be fully completed and approved by the beginning of 2024. The spacious two-story house with a living area of 165 m2 and an internal double garage of 55 m2 is built on a plot of 1032 m2 in the quiet village of Kouty (near Poděbrady), only a 35-minute drive from Prague (Černý Most). The owner originally built the house for themselves, so it is very thoughtfully designed and made from high-quality materials to ensure low energy consumption (better than B). It's not a calculated developer's project. The owner estimates the average operating costs of the house for a family of four at around 6,500 CZK per month. On the lower floor of the house, there is a large garage with enough space for 2 cars and a workshop with a sink, a living room with a kitchen corner (L-shaped with an island) and a pantry, from which there will be a step-free exit to the east-facing terrace, ideal for morning coffee. Also on this floor, there is a office/guest room and a WC. On the upper floor, you will find 3 large bedrooms, a bathroom with a shower, a corner bathtub, two sinks, and a separate toilet. From the hallway, there is access to the attic, which can serve as additional storage space. The heating of the house and hot water will be provided by a heat pump, and there will be preparation for solar panels on the roof, which we can also assist you with. The entire house has underfloor heating. The house will be perfectly thermally insulated, and air exchange will be facilitated through recuperation. External blinds will protect you from overheating. The floors will be vinyl. The house will be handed over with a provisional kitchen, as it is expected that the new owner will want to arrange it according to their preferences. In the garden, a 10-cubic-meter retention tank for water will be buried, which will be used for toilet flushing and garden watering. The construction of the house is progressing every day, so give me a call for the most up-to-date information. I'll take you on a tour, and we can discuss if you'd like to make any final adjustments according to your preferences.

Základní info

Evidenční číslo:
05341
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
Kouty, Nymburk
Cena:
10 490 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Náklady na bydlení:
6500
Stav:
Novostavba
Umístění:
Okraj obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

včetně právního servisu, s provizí RK, s poplatky, cena k jednání

Plochy

Plocha pozemku:
1032 m2
Plocha užitná:
220 m2
Plocha zastavená:
168 m2
Plocha zahrady:
864 m2
Plocha nebyt. prostor:
55 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
2
Počet pokojů:
5
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. B - velmi úsporná
Podle vyhlášky:
vyhláška č. 148/2007 Sb.
Energetická náročnost:
76 kWh/m2

Vybavení objektu

Zahrada, Nezařízeno nábytkem, Parkování, Terasa, Garáž

Dopravní dostupnost

Silnice, Dálnice, MHD


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist