Zpět na přehled
  • prodej
  • Domy

4.5 z 5 (25 hodnocení)

RD 6+1/T, G, 299 m2, pozemek 423 m2, V Šáreckém údolí, P 6 - Dejvice

Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Smíšená
  • obytná: 294 m2
  • zastavěná: 128 m2
  • pozemek: 423 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Novostavba
  • lokalita: Polosamota
  • Sklep
  • Garáž

Nízkoenergetický rodinný dům 6 + 1 s pultovou střechou o třech podlažích je polovinou dvoj domu situovaného na pozemku v prvotřídním areálu rezidenčního projektu Top rezidence Šárecké údolí Praha 6 umístěného uprostřed přírodního parku Šárka Lysolaje, lokalitě Jenerálka. Užitná plocha domu je 294,5 m2, podlahová plocha domu je 299,2 m2 a plocha pozemku je 423 m2, z toho zastavěná plocha 127,7 m2 a zahrada 295,3 m2. Rezidenční projekt Top rezidence je nadstandardní areál řadových domů a dvojdomů obsahující recepci s 24 hodinovou ostrahou, klubem, dětským hřištěm a parkem s jezírkem. Dům byl postavený v roce 2017 a je vybavený interiéry a nábytkem na zakázku navrženým architektonickým studiem Archi Craft. Dům má nejúspornější energetickou třídu A se spotřebou 63 kWh/rok. Zahrada sousedí na jižním straně pozemku s lesním porostem přírodního parku Šárka Lysolaje.
V hlavním prvním nadzemním podlaží domu je velký obývací pokoj 31 m2 s výhledem na východ do zahrady. S obývacím pokojem je propojená jídelna s kuchyňským koutem o výměře 29,2 m2. Z jídelny je přístup na terasu, která je orientovaná na jih. Dalšími místnostmi v přízemí je pokoj pro hosta 10,3 m2, hala 7,8 m2, koupelna a WC 4,6 m2, WC 1,8 m2, komora 3,5 m2, komora 4,5 m2, schodiště 6,3 m2 a terasa o výměře 14,2 m2 se závětřím 2,3 m2.
Ve druhém nadzemním podlaží je umístěna ložnice rodičů se šatnou o výměře 25 m2 s přístupem do koupelny s vanou, sprchovým koutem a WC o výměře 8,5 m2, ložnice dětí 20,6 a 17,9 m2, koupelna se sprchovým koutem a WC 4,6 m2, halou o výměře 10,4 m2 a v poslední řadě s bývalou terasou přestavěnou prosklenou pracovnu o výměře 9,2 m2. Každá ložnice a pracovna mají umístěnou klimatizační jednotku.
V prvním podzemním podlaží se nachází obývací pokoj s malým kuchyňským koutem 27,5 m2 se samostatným přístupem po schodišti na zahradu. V podlaží je dále koupelna se sprchovým koutem, WC a prádelnou o výměře 6,2 m2, chodba 5 m2, sklad 10,8 m2, technická místnost 5,5 m2 s centrálním plynovým topením a kondenzačním kombinovaným plynovým kotlem a rekuperační jednotkou. Dvojgaráž pro pohodlné parkování dvou aut je vybavena dvěma elektrickými nabíječkami a automatickými garážovými vraty. Výjezd z garáže je možné v zimních podmínkách vytápět zabudovaným podlahovým topením.
V celém domě je podlahové vytápění vytápěné z kondenzačního plynového kotle se zásobníkem.
Podlahy ve všech ložnicích dřevěné a obývacím pokoji a jídelně s kuchyňským koutem v ostatních místnostech jako jsou předsíň, koupelna a WC je položená dlažba.
V celém domě je Instalovaný bezpečnostní systém. Celý dům je možné ovládat pomocí aplikace chytré domácnosti, a to jak bezpečnostní systém, vytápění a předokenní žaluzie.
Do vzdálenosti 1 2 km jsou vzdáleny Centrum Bořislavka se supermarketem a dalšími obchody a službami, restauracemi, mezinárodní školou v Nebušicích, dále mateřských a základních škol a gymnázium.

Prodej rodinného domu Praha 6, Dejvice, stav je uveden jako novostavba, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je polosamota, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 294 m2, pozemek o velikosti 423 m2, se zastavěnou plochou 128 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Praha 6, je vybaven či je k dispozici sklep, garáž, terasa, zařízeno částečně nábytkem, ve vybavení také naleznete telefon, internet, kabelová televize.

Low-energy six bedrooms family house, V Šáreckém údolí, Prague 6 - Dejvice

The low-energy six bedrooms family house in half of a three floor the house located on a plot of land in the first-class area of the residential project Top residence Šárecké údolí - Prague 6, located in the middle of the nature park Šárka - Lysolaje, Jenerálka locality. The usable area of the house is 294.5 m2, the floor area of the house is 299.2 m2 and the total land area is 423 m2, of which the built-up area is 127.7 m2 and the garden is 295.3 m2. The residential project Top residence is a high-standard area of terraced houses and semi-detached houses, including a reception with 24-hour security, an area clubhouse, a children's playground and a park with a lake. The house fitted with aluminum windows was built in 2017 for the most efficient energy class A with a consumption of 63 kWh/year. The garden is adjacent on the southern side of the property to the woodland of the Šárka Lysolaje nature park. On the main ground floor of the house there is a large living room of 31 m2 with a view to the garden to the east. The living room is connected to the dining room with a kitchen with an area of 29.2 m2. Other rooms on the ground floor are a guest room 10.3 m2, hall 7.8 m2, bathroom and toilet 4.6 m2, toilet 1.8 m2, storage room 3.5 m2, storage room 4.5 m2, staircase 6.3 m2 and a terrace of 14.2 m2 with a 2.3 m2 lee. On the first floor, there is a parents bedroom with a dressing room of 25 m2 with access to a bathroom with a bath, shower and toilet of 8.5 m2, children's bedrooms of 20.6 and 17.9 m2, a bathroom with a shower and toilet 4 ,6 m2, a hall with an area of 10,4 m2 and, in the last row, a converted glass office with an area of 9.2 m2 with a former terrace. Each bedroom and study has an air conditioning unit. On the first underground floor there is a living room with a small kitchen of 27.5 m2 with a separate staircase leading to the garden. On the first floor there is also a bathroom with shower, toilet and laundry area of 6.2 m2, corridor 5 m2, storage room 10.8 m2, technical room 5.5 m2 with central gas heating and condensing combined gas boiler and recovery unit. The double garage for convenient parking of two cars is equipped with two electric chargers and automatic garage doors. The exit from the garage can be heated in winter conditions with built-in underfloor heating. The whole house has underfloor heating heated by a condensing gas boiler with a storage tank. The floors in all bedrooms are wooden, and the living room and dining room with kitchene are tiled in the other rooms, such as the hall, bathroom and toilet. A security system is installed throughout the house. The whole house can be controlled using the smart home application, including the security system, heating and window blinds. The Bořislavka Center with a supermarket and other shops and services, restaurants, the international school in Nebušice, as well as nursery and elementary schools and a gymnasium are within 2 km.

Základní info

Evidenční číslo:
N11491
Typ:
Domy, Rodinný dům prodej
Adresa:
V Šáreckém údolí, Praha 6, Dejvice, Praha
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Novostavba
Umístění:
Polosamota
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Smíšená

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
423 m2
Plocha užitná:
294 m2
Plocha zastavená:
128 m2
Plocha sklepa:
16 m2
Plocha nebyt. prostor:
39 m2
Plocha terasy:
14 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
3
Počet PP:
1
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. A - mimořádně úsporná
Podle vyhlášky:
Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost:
63 kWh/m2

Vybavení objektu

Sklep, Garáž, Terasa, Zařízeno částečně nábytkem

Dopravní dostupnost

Dálnice, Autobus, MHD, Silnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist