Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

4.2 z 5 (39 hodnocení)

Pronájem prodejny/kanceláře výměře 85 m2 v centru obce Kralupy n.Vlt.

19 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Kancelář
  • lokalita: Centrum obce
  • kanceláře: 85 m2

Nabízíme Vám zprostředkování pronájmu nebytového prostorů o celkové výměře 85 m2 v Kralupech nad Vltavou, které se nachází na adrese S.K. Neumanna naproti hlavní poště. Prostory byly dosud využívané jako prodejna čtyřkolek a motocyklů, nicméně lze využít jako prodejna pro cokoliv jiného a také i pro jiné účely jako kanceláře, sklady nebo obchod s různým zbožím.
Dispoziční řešení prostorů je možné shlédnout v přiloženém půdoryse či ve virtuální prohlídce. Zadní část objektu, tj. sklad s venkovními prostory je již pronajatý jinému zájemci a předmětem nabídky je pouze prodejna/kancelář. Vstupní vrata jsou společná pro oba nájemce, nicméně sem může zajet dodávka pro vykládku zboží.
Prostory jsou kompletně celé vytápěné úsporným tepelným čerpadlem (split klimatizace vzduch-vzduch), která v létě rovně klimatizuje místnosti.
V objektu je k dispozici elektřina 230 a 400 V, obecní vodovod a kanalizace, zabezpečovací systém s GSM na dálkové ovládání, nové revize, internet si nájemce zajistí sám dle svého výběru poskytovatele. Prostory jsou nově zateplené.
Parkování je možné zdarma přímo naproti prodejně nebo v okolních ulicích nebo na placeném parkovišti u hlavní pošty 200 m. Závoz zboží pro skladování je možné vjezdovou bránu do objektu. V nejbližším okolí do 5 min chůze od budovy se nachází veškerá občanská vybavenost (banky, supermarket Penny, restaurace, městský úřad, poliklinika aj. obchody a služby). 8 min. chůze je vzdálené hlavní autobusové a vlakové nádraží s přímým spojem 25 min do centra Prahy na Masarykovo a Hlavní nádraží. Prostory jsou ihned k nastěhování.
Cena nájmu: 19 000,- měs. + zálohy na služby (voda, elektřina) 2 500,- Kč + vratná kauce ve výši jednoho nájmu + provize RK ve výši jednoho nájmu.

Pronájem kanceláře Kralupy nad Vltavou, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 1 podlaží, o ploše 85 m2, a nebo zkuste třeba, Kanceláře Mělník, je vybaven či je k dispozici parkování, elektro je zavedeno, a to 230V, 400V.

We offer you the mediation of the rental of non-residential premises with a total area of 85 m2 in Kralupy nad Vltavou, which is located at the address S.K. Neumanna opposite the main post office. The premises have so far been used as a shop for quad bikes and motorcycles, however, they can be used as a shop for anything else and also for other purposes such as offices, warehouses or a store with various goods. The layout of the premises can be seen in the attached floor plan or in a virtual tour. The rear part of the building, i.e. the warehouse with outdoor spaces, is already rented to another interested party and the subject of the offer is only a shop/office. The entrance door is shared by both tenants, however, a delivery van can drive here to unload the goods. The premises are completely heated by an energy-saving heat pump (split air-conditioning), which in the summer also air-conditions the rooms. The property has 230 and 400 V electricity, municipal water supply and sewerage, a security system with GSM for remote control, new revisions, the tenant can secure the Internet himself according to the provider of his choice. The premises are newly insulated. Parking is possible for free directly opposite the store or in the surrounding streets or in the paid parking lot at the main post office 200 m away. Delivery of goods for storage is possible at the entrance gate to the building. In the immediate vicinity, within a 5-minute walk from the building, there are all amenities (banks, Penny supermarket, restaurants, municipal office, polyclinic, etc. shops and services). 8 minutes walking distance is the main bus and train station with a direct connection of 25 minutes to the center of Prague at Masarykovo and Hlavní nádraží. The premises are ready to move into immediately. Rent price: CZK 19,000 per month + deposits for services (water, electricity) CZK 2,500 + refundable security deposit in the amount of one rent + RK commission in the amount of one rent.

Základní info

Evidenční číslo:
118
Typ:
Komerční nemovitosti, Kancelář pronájem
Adresa:
S. K. Neumanna, Kralupy nad Vltavou, Mělník
Cena:
19 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
+ poplatky 2500,-
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Centrum obce
Konstrukce:
Panelová

Plochy

Plocha užitná:
85 m2
Plocha kancelářská:
85 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
1

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Parkování

Dopravní dostupnost

MHD, Autobus, Silnice, Dálnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist