Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

4.1 z 5 (18 hodnocení)

Pronájem kancelářských prostor - Radotín

27 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Kancelář
  • lokalita: Klidná část obce
  • kanceláře: 120 m2

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o dispozici 120 m2 ve skvělé lokalitě pražského Business parku Radotín.
Jedná se o moderní areál s dobrou dopravní dostupností, poskytující moderní a příjemné prostředí všem zde působícím firmám.

Lokalita:
Nádraží Praha Radotín je vzdáleno 3 min. chůze. Autem na Smíchov se dostanete během 10ti minut. V docházkové vzdálenosti se nachází supermarket.

Dispozice:
Kancelářské prostory disponují hlavní vstupní chodbou s velkým množství úložných prostor v podobě vestavěných skříní, ze které jsou vstupy do jednotlivých místností. Mimo pracovních prostor se zde nachází také koupelna s vanou, sprchou, toaletou a umyvadlem. Oddělená další toaleta, zasedací místnost a kuchyňka s veškerým vybavením.

Pro lepší orientaci se doporučuji zaměřit na přiložený půdorys.

Vyhrazená parkovací místa v areálu jsou v ceně nájmu.

Areál je v noci pro veřejnost uzavřen (21:30-06:30), noční přístup je umožněn pouze autorizovaným osobám vybaveným spec.čipem, nebo dálkové otevření telefonem. Všechny prostory jsou vytápěny tepelnými čerpadly s geotermálními vrty>minimální náklady na vytápění (nebo již obsaženy v paušálním poplatku za všechny služby včetně dodávky médií).
Areál je vybaven kamerami se záznamem a úsekovými zabezpečovacími zařízeními s vlastním kódem.

Měsíční nájemné: 27 000 Kč měsíčně
Služby a média: 11 000 měsíčně
V ceně: vytápění, elektrická energie, vodné, stočné, internet, úklid společných prostor administrativní budovy, parkovací místa v obchodním areálu před budovou, úklid areálu, údržba parku, osvětlení areálu, údržba zeleně, zabezpečení a monitoring průmyslovými kamerami, zimní údržba (odklízení sněhu)

Možnost pronájmu od 1. září 2024.

V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Ráda se s vámi potkám na prohlídce.

Pronájem kanceláře Praha 5, Radotín, stav je uveden jako velmi dobrý, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, o ploše 120 m2, se zastavěnou plochou 120 m2, a mnohem více na, Kanceláře Praha 5, je vybaven či je k dispozici parkování, zařízeno částečně nábytkem.

We offer office space available for rent of 120 m2 in a great location of the Radotín Business Park in Prague. It is a modern campus with good transport accessibility, providing a modern and pleasant environment for all companies operating here. Location: 5 minutes drive from both entrances to the Prague Ring Road (Lochkov and Zbraslav), 15 minutes drive to Václav Havel Airport, 12 minutes to D1. Prague Radotín train station is 3 minutes away. walk. The Smíchovské nádraží Metra B station is only 8 minutes away. drive, Wenceslas Square 16 min. driving. There is also a supermarket within walking distance. Disposition: The office premises have a main entrance hall with a large amount of storage space in the form of built-in wardrobes, from which there are entrances to the individual rooms. In addition to the work area, there is also a bathroom with a bathtub, shower, toilet and sink. Separate additional toilet, meeting room and kitchen with all equipment. For a better orientation, I recommend focusing on the attached floor plan. Reserved parking spaces in the complex are included in the rent. The area is closed to the public at night (21:30-06:30), night access is only allowed to authorized persons equipped with a special chip, or remote opening by phone. All spaces are heated by heat pumps with geothermal wells>minimal heating costs (or already included in the flat fee for all services including media supply). The area is equipped with cameras with recording and sectional security devices with their own code. Monthly rent: CZK 27,000 per month Services and Media: 11,000 per month Included in the price: heating, electricity, water, sewage, internet, cleaning of common areas of the administrative building, parking spaces in the shopping area in front of the building, area cleaning, park maintenance, area lighting, green maintenance, security and monitoring with industrial cameras, winter maintenance (cleaning snow) Possibility to rent from 1.9. 2024. If you are interested, please do not hesitate to contact me. I will be happy to meet you on the tour.

Základní info

Evidenční číslo:
Radotín
Typ:
Komerční nemovitosti, Kancelář pronájem
Adresa:
Věštínská, Praha 5, Radotín, Praha
Cena:
27 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Velmi dobrý
Umístění:
Klidná část obce
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

+ provize RK

Plochy

Plocha užitná:
120 m2
Plocha zastavená:
120 m2
Plocha kancelářská:
120 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. C - úsporná

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem, Parkování

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice, Dálnice, Vlak


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist