Zpět na přehled
  • pronájem
  • Komerční nemovitosti

4.5 z 5 (11 hodnocení)

Pronájem kanceláře, 400 m2 - Brno - Bohunice

59 000Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • Kancelář

Hledáte ideální prostor pro Vaši firmu, který by splňoval všechny Vaše požadavky na moderní a reprezentativní kanceláře? Představujeme Vám exkluzivní nabídku pronájmu komerčních prostor na prestižní adrese Za kovárnou 9, které jsou ideálním řešením pro rozvoj Vašeho podnikání.

Nabízíme k pronájmu prostorné kancelářské prostory s celkovou užitnou plochou cca 400 m2, které jsou rozděleny do 5-6 větších místností. Tyto místnosti jsou ideální pro týmovou práci, zasedací místnosti nebo jako reprezentativní kanceláře pro management. Díky velkorysému prostoru a flexibilní dispozici můžete prostory přizpůsobit přesně podle potřeb Vaší firmy. Dům je napojen optickými vlákny, takže nejrychlejší internet pro Vaše pracovníky je samozřejmostí.

K dispozici je také kuchyňský kout, který poskytuje komfortní zázemí pro Vaše zaměstnance. Celý objekt se nachází ve velmi dobrém stavu a je pravidelně udržován, což zaručuje příjemné pracovní prostředí.
Celý objekt klimatizovaný.
Velkou výhodou je i možnost parkování až pro 12 vozidel na vlastním dvoru a další vedle domu, což je v dnešní době významným bonusem, zvláště v lokalitě s omezenými parkovacími možnostmi. Tato vlastnost zajišťuje snadnou dostupnost pro Vás i Vaše klienty.

Nemovitost se nachází v klidné a přesto strategicky umístěné lokalitě, která nabízí vynikající dopravní spojení a veškerou občanskou vybavenost v dosahu.

Měsíční nájemné činí 65 000 Kč a měsíční poplatky za energie jsou stanoveny na 8 000 Kč.
Kauce činí 100.000,-Kč + rezervační poplatek

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost pronajmout si kancelářské prostory, které budou odpovídat prestiži a potřebám Vaší firmy. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že prostory na adrese Za kovárnou v Bohunicích budou pro Vaše podnikání tím pravým místem k růstu a prosperitě.

Pronájem kanceláře Brno-město, Bohunice, stav je uveden jako velmi dobrý, o ploše 400 m2, zkusit to můžete ještě tady, Kanceláře Brno-město.

Rent commercial Offices, 400 m - Brno - Bohunice

Are you searching for the ideal space for your company that would meet all your requirements for modern and representative offices? We present to you an exclusive offer to rent commercial premises at the prestigious address Za Kovárnou 9, which are the ideal solution for the development of your business. We offer spacious office spaces for rent with a total usable area of approximately 400 m2, which are divided into 5-6 larger rooms. These rooms are perfect for team work, meeting rooms, or as representative offices for management. Thanks to the generous space and flexible layout, you can tailor the spaces exactly to the needs of your company. There is also a kitchenette available, providing comfortable facilities for your employees. The entire property is in very good condition and is regularly maintained, ensuring a pleasant working environment. Another great advantage is the possibility of parking for up to 12 vehicles in the courtyard, which is a significant bonus especially in an area with limited parking options. This feature ensures easy accessibility for you and your clients. The property is located in a quiet yet strategically positioned area, offering excellent transportation connections and all necessary amenities within reach. The monthly rent is 65,000 CZK, and monthly energy charges are set at 8,000 CZK. The deposit amounts to 100,000 CZK + reservation fee. Don't miss this unique opportunity to rent office spaces that will match the prestige and needs of your company. For more information or to schedule a viewing, please do not hesitate to contact us. We look forward to your visit and believe that the spaces at Za Kovárnou in Bohunice will be the perfect place for your business to grow and prosper.

Základní info

Evidenční číslo:
01372
Typ:
Komerční nemovitosti, Kancelář pronájem
Adresa:
Za kovárnou, Bohunice, Brno, Brno-město
Cena:
59 000Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Poznámka k ceně:
kauce - 100.000,-Kč; + cca 8.000,- platba energií, + provize RK
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

+ provize RK

Plochy

Plocha užitná:
400 m2

Počty místností, umístění

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist