Zpět na přehled
  • pronájem
  • Domy

4.2 z 5 (24 hodnocení)

Pronájem chalupy 4+kk, 110 m2 s možností pronájmu louky a stáje

29 900Kč/měs Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • obytná: 110 m2
  • zastavěná: 224 m2
  • pozemek: 1034 m2
  • stav: Samostatně stojící
  • stav: Po rekonstrukci
  • lokalita: Klidná část obce
  • Garáž

Nabízíme k pronájmu původní chalupu (4+kk, 110 m2) ve středočeských Bečvárech jen asi 10 km západně od Kutné Hory, k níž je volitelně možné pronajmout garáž, stáj a 2 hektary louky. V obytném objektu právě probíhají závěrečné práce kompletní rekonstrukce s jejímž dokončením se počítá okolo 15. května.
V interiéru objektu bude vše zcela nové. Podkroví je už zatepleno vrstvou 10 14 cm minerální vaty, k vytápění slouží nový plynový, kondenzační kotel Junkers. V přízemí je podlahové topení, v prvním patře byly osazeny nové radiátory.
Dům je připojen na vodovod a kanalizaci. Kromě nájmu musejí budoucí nájemci počítat s úhradou vodného a stočného. Dále se platí odvoz domovního odpadu a na nájemce bude také převeden odběr elektrické energie a plynu.
Do objektu se vchází přes dvůr vstupní chodbou, naproti vchodu je koupelna s vanou a toaletou, po levé straně se nachází obývací kuchyň (22,7 m2) s původním trámovým stropem. A počítá se s kompletním vybavením včetně myčky nádobí. Na opačném konci chodby je vstup do ložnice (17,2 m2). Z chodby také vede schodiště do prvního patra.
V podkroví je druhá menší kuchyně (8 m2), obě kuchyňské linky zajistí majitel objektu. V patře nechybí druhá koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. Dvojice ložnic, v nichž se počítá s dřevěnou podlahou, má 23,9 a 17,4 m2.
Chalupa je součástí zemědělské usedlosti, část hospodářských stavení včetně stodoly chtějí majitelé využívat pro své potřeby, stejně jako samostatnou toaletu přístupnou z venku, jejíž vytápění v zimě zajišťuje plynový kotel chalupy. Část využívaná majiteli bude oddělena plotem, například zahrada bude zcela k dispozici pro nájemce, kteří budou mít rovněž samostatný vjezd a vchod z ulice (nová brána a branka je připravena k instalaci).
Kromě domu si zájemci mohou pronajmout i zmíněnou prostornou garáž (2 000 Kč měsíčně), hospodářskou část využitelnou například jako stáj pro koně (2 000 Kč měsíčně) a 2 hektary louky asi 1 km od nabízeného domu (6 000 Kč měsíčně). Zájemci platí jeden nájem jako provizi. Kauce je ve výši tří měsíčních nájmů.

Pronájem rodinného domu Bečváry, stav je uveden jako po rekonstrukci, umístěný v lokalitě, kde je klidná část obce, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 110 m2, pozemek o velikosti 1034 m2, se zastavěnou plochou 224 m2, mnohem více nemovitostí bude při hledání, Rodinné domy Kolín, je vybaven či je k dispozici garáž.

Village house with 3 bedrooms for rent, (110 sqm) with the possibility of renting a meadow and a sta

We offer for rent an original village house (3 bedroms, 110 sqm) in Bečvár in Central Bohemia, only about 10 km west of Kutná Hora, with the option of renting a garage, a stable and 2 hectares of meadow. In the residential building, the final works of a complete reconstruction are currently underway, the completion of which is expected around May 15. Everything in the interior of the building will be completely new. The attic is already insulated with a 10-14 cm layer of mineral wool, and a new Junkers gas condensing boiler is used for heating. There is underfloor heating on the ground floor, new radiators were installed on the first floor. The house is connected to water supply and sewerage. In addition to the rent, future tenants must count on the payment of water and sewerage. Household waste collection is also paid for, and electricity and gas consumption will also be transferred to the tenant. The building is entered through the courtyard through the entrance hall, opposite the entrance is a bathroom with a bathtub and a toilet, on the left side there is a living kitchen (22.7 sqm) with an original beamed ceiling. And it is expected to be fully equipped, including a dishwasher. At the opposite end of the corridor is the entrance to the bedroom (17.2 sqm). There is also a staircase to the first floor from the corridor. In the attic there is a second smaller kitchen (8 sqm), both kitchen units will be provided by the owner of the building. There is a second bathroom with a shower and a separate toilet on the first floor. A pair of bedrooms, in which a wooden floor is planned, has 23.9 and 17.4 sqm. The house is part of a farm, the owners want to use part of the outbuildings, including the barn, for their needs, as well as a separate toilet accessible from the outside, which is heated in winter by the cottage's gas boiler. The part used by the owners will be separated by a fence, for example the garden will be completely available to the tenants, who will also have a separate entrance and entrance from the street (a new gate and wicket is ready to be installed). In addition to the house, interested parties can also rent the aforementioned spacious garage (CZK 2 000 per month), a farm that can be used, for example, as a stable for horses (CZK 2 000 per month) and 2 hectares of meadow about 1 km from the offered house (CZK 6,000 per month). Interested parties pay one rent as a commission. The deposit is in the amount of three months' rent.

Základní info

Evidenční číslo:
11475
Typ:
Domy, Rodinný dům pronájem
Adresa:
Bečváry, Kolín
Cena:
29 900Kč/měs Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Cihlová

Cena obsahuje

s provizí RK

Plochy

Plocha pozemku:
1034 m2
Plocha užitná:
110 m2
Plocha zastavená:
224 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist