Zpět na přehled
  • pronájem
  • Byty

4.8 z 5 (16 hodnocení)

Pronájem bytu 4+kk Naardenská, Praha 6 - Liboc

36 000Kč Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.
Připojit ke skupině na Facebooku

Popis

  • 4+1
  • Osobní
  • konstrukce: Cihlová
  • 138 m2
  • 3. podlaží
  • Výtah
  • Garáž
  • stav: Velmi dobrý

Pronájem slunného bytu 4+1 (138 m2) se dvěma terasami, garážovým stáním, výtahem, ostrahou a krásným výhledem na letohrádek Hvězda v areálu Nová Liboc k dlouhodobému pronájmu. Byt je kompletně zařízen a vybavem veškerými spotřebiči.

Dispozici bytu tvoří velkorysý obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, 3 ložnice, užitná komora s policemi, 2 koupelny, samostatná toaleta a 2 terasy přístupné z obývacího pokoje a z jedné z ložnic. Okna, dveře a podlahy jsou dřevěné, v koupelnách jsou keramické obklady.

Vybavení bytu zahrnuje plně vybavenou kuchyň vestavnými spotřebiči SIEMENS - myčka, sporák se sklokeramickou deskou, lednice, mrazák, digestoří.
První koupelna má vanu, dvě umyvadla, toaletu a bidet a automatickou pračku BOSCH Biosensonic.
Druhá koupelna má sprchovací kout a umyvadlo.
Dále je přístupný rozvod TV signálu a telefonu do všech pokojů.
Topení je zajištěno rozvodem z plynového zdroje v suterénu.

Obytný dům Nová Liboc v Naardenské ul. se nachází v klidné zóně v přímém sousedství Litovického rybníku. V blízkém okolí domu najdete dětská hřiště, přičemž v blízkosti přístupné po pěší zóně je velké koupaliště v Šáreckém údolí.

Lokální obchody, restaurace, kavárny a služby lze nalézt v blízkém okolí domu a další na Evropské ulici. Nejbližším velkým nákupním centrem je Shopping Park Zličín a Obchodní centrum Šestka. Velice blízko se nachází například anglická a japonská škola pro děti, ale i školky či gymnázia.

Hlavní dopravní tepna, Evropská ulice, je vzdálena cca 5 min. pěší chůze, stejně tak zastávka tramvaje Metro A stanice Nádraží Veleslavín. Autobusové linky dále míří na stanice metra B. Doprava autem: cca 4 min. na Vítězného nám., tramvaji či autobusem 10 min. včetně nočních spojů. - v nájemném je obsaženo: kryté vytápěné garážové stání v suterénu domu, a bezpečnostní služba. Na přání je možno se pokusit zařídit i druhé vytápěné garážové stání.Služby k bytu: dodávka tepla a teplé vody vytápění plynové ze suterénu a TUV, vodné i stočné, osvětlení a úklid spol. prostor, odvoz domovního odpadu, údržba výtahu atd. ZDARMA poskytujeme satelitní příjem / možný je i příjem Japonské JSTV.

Úhrada je měsíční (Samostatně bude přeúčtována měsíční spotřeba el. energie podle Vaší spotřeby). Nájemné činí: 38 000 Kč, služby 9960 Kč + přepis el. energie
ID nemovitosti VPE0031-0001.

Pronájem bytu 4+1 Praha 6, Liboc, stav je uveden jako velmi dobrý, osobní vlastnictví, který se nachází v 3. podlaží, o ploše 138 m2, více toho najdete určitě zde, Byty 4+1 Praha 6, je vybaven či je k dispozici garáž, výtah, zařízeno nábytkem.

Apartment for rent 4+kk Naardenská, Prague 6 - Liboc

Rent of a sunny 4+1 apartment (138 m2) with two terraces, a garage, an elevator, security and a beautiful view of the Hvězda summer house in the Nová Liboc area for long-term rent. The apartment is fully furnished and equipped with all appliances. The layout of the apartment consists of a generous living room with a fully equipped kitchen, 3 bedrooms, a utility room with shelves, 2 bathrooms, a separate toilet and 2 terraces accessible from the living room and from one of the bedrooms. The windows, doors and floors are wooden, the bathrooms have ceramic tiles. The equipment of the apartment includes a fully equipped kitchen with built-in SIEMENS appliances - dishwasher, stove with ceramic hob, refrigerator, freezer, hood. The first bathroom has a bathtub, two sinks, a toilet and a bidet and a BOSCH Biosensonic automatic washing machine. The second bathroom has a shower and sink. Furthermore, TV signal and telephone distribution is accessible to all rooms. Heating is provided by distribution from a gas source in the basement. The residential house Nová Liboc in Naardenská ul. is located in a quiet zone in the direct neighborhood of Litowické pond. In the immediate vicinity of the house you will find children's playgrounds, while there is a large swimming pool in Šárecké údolí nearby, accessible via the pedestrian zone. Local shops, restaurants, cafes and services can be found in the immediate vicinity of the house and others on Evropska street. The nearest large shopping center is Shopping Park Zličín and Šestka Shopping Center. For example, there is an English and Japanese school for children, as well as kindergartens and gymnasiums, very close by. The main thoroughfare, Evropska street, is approx. 5 minutes away. walking distance, as well as the Metro A tram stop at Nádraží Veleslavín station. Bus lines continue to metro stations B. Car transport: approx. 4 min. on Vítězné nám., 10 min by tram or bus. including night connections. - the rent includes: covered heated garage space in the basement of the house, and security service. On request, it is possible to try to arrange a second heated garage. Services to the apartment: supply of heat and hot water - gas heating from the basement and hot water, water and sewage, etc.smoldering and cleaning spol. space, household waste removal, elevator maintenance, etc. We provide FREE satellite reception / Japanese JSTV reception is also possible. Payment is monthly (monthly electricity consumption will be charged separately according to your consumption). The rent is: CZK 40,000, services CZK 9,960 + electronic transcript. energy

Základní info

Evidenční číslo:
VPE0031-0001
Typ:
Byty, 4+1 pronájem
Adresa:
Naardenská, Praha 6, Liboc, Praha
Cena:
36 000Kč Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobní
Stav:
Velmi dobrý
Konstrukce:
Cihlová

Plochy

Plocha užitná:
138 m2

Počty místností, umístění

Počet garáží:
1
Patro, podlaží:
3. podlaží
Typ objektu:
přízemní

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti:
Energie chytré změny. G - Mimořádně nehospodárná

Vybavení objektu

Zařízeno nábytkem, Výtah, Garáž


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreační objekty
  • Komerční nemovitosti
  • Pozemky
  • Ostatní
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist